Игор Стрелков поново критикује руско руководство: "Ово није рат већ крвави циркус. Прилика за брзу победу без много крви је пропуштена 2014. године"

Janukovič je tražio pomoć za sebe, a sa Ukrajinom on više nema veze. Intervencija u bilo kojoj zemlji može ići samo uz saglasnost te države.
U memorandumu koji su potpisale Ukrajina i Rusija garantuje se teritorijalni integritet Ukrajine u zamenu za davanje 3000 atomskih bombi koje je tad imala. Šta je ostalo od tih garancija? Ništa. Cela politika Rusije je jedna velika laž.
Смараш небулозама за медаљу!

Kad je bio Perejaslavski sporazum???
1654.godine je li? Tada su se Ukrajinski Kozaci zarekli Moskovskom caru na poslušnost i odanost.
E od tada u roku od 100 ili maximum 200 godina to je trebala i morala da bude de fakto Rusija na svaki mogući način
-------------------------------------------------------------------------------
I zašto ima ukrajinskog nacionalizma bilo gde na teritoriji Ukrajine?
E to je pravo pitanje...
I zašto su Ukrajinu izgubili i Majdanom, zašto nisu imali svoje bezbednjake tamo?
Zašto Ukrajina za Rusiju nije makar ono što je Kanada za SAD?
-----------------------------------------
A trebala bi da bude i više.
A ovako je postala Poljska 2.0.
E ta pitanja ja bih postavljao da sam Rusofil.
Smešno mi je kad neko ovako patetično pravda poraze.

Dobro poštedeću te onda dalje polemike sa mnom.
Staviću te lepo na ignor i svima lepo. I tebi i meni.
pa i bila je nesretnice,ali tada se dogodio komunizam kao i kod nas.Pokusavas nesto da napises ali prsti mlate u prazno

pa i bila je nesretnice,ali tada se dogodio komunizam kao i kod nas.Pokusavas nesto da napises ali prsti mlate u prazno
Nesrećnik ja ili ti koji ne razumeš napisano?

Znači 350 godina su imali vremena da od Ukrajine naprave Rusiju 2.0.
I dobro si rekao da je komunizam tamo smlatio Kozake koji su bili odani ruskom caru. Dogodila se i Dekozakizacija.
Dakle pored Dekulakizacije i Holodmora bila je prisutna i Dekozakizacija. https://en.wikipedia.org/wiki/De-Cossackization

Ali to opet ne menja činjenicu da je Ukrajina danas antiruska umesto da je Rusije.
To je isto ko kad bi Vojvodina postala deo Srbije, ti imao čitavih 350 godina da integrišeš Vojvođane u Srbiju, i oni govore srpski i Srbi su po svemu...
A Vojvođani nakon 350 godina slave Pavelića i Vjekoslava Luburića.
FAIL po svemu. Rusi su FAIL.

Back