Bravo teco,nemoj da se obrukas kad budes kitio kolevku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..svaka cast majstore..!!E, ljudi konacno mi stize rezultat remark -a za IELTS. Proslo je gotovo 8 nedelja od kad sam poslao zahtev, ali cekanje se isplatilo....
The British Council’s Senior Examiner has re-marked your IELTS Writing test in confidence as a result of your enquiry.
Your Writing test was re-assessed. The band-score awarded for your Writing test has increased from band 5.5 to band 6.0.
You did not request for your Listening, Reading and Speaking tests to be re-marked. Therefore, the band-scores awarded for these tests are unchanged.
Your overall band score increases to 6.5
Your test centre will issue you with a new Test Report Form showing the following band-scores. The Enquiry on Result fee will be refunded shortly by your test centre.
Listening 7.0
Reading 6.0
Writing 6.0
Speaking 6.0
OVERALL BAND SCORE: 6.5
Please note that the above decision is final.
Uh, preskocismo i tu prepreku. Vec mi se cini da osecam miris Indijskog okeana....,he, he, he....
Jos jedna potvrda da ova stvar radi, ali je preporucljivo da se remark trazi za speaking i writing jer te ocene zavise dosta od subjektivne procene ispitivaca, za ostala dva modula male su sanse da moze da se promeni ono sto upisu.
Poz...

))Proslo je gotovo 8 nedelja od kad sam poslao zahtev, ali cekanje se isplatilo....

O kom zaposlenju je rec?
Moze li neko da mi da informaciju, da li se kod zahteva za radnu vizu za Australiju sa obezbedjenim zaposlenjem polaze engleski jezik?
Pa mora da si visio na Politici, tamo pljušte banovi ko ludi...![]()

Ono sto nisam znao pre polaganja je da se speaking test audio snima (sto je potpuno logicno). Ja sam u stvari ocekivao 'komisiju' od nekoliko clanova.
Moze li neko da mi razjasni ovo: da li su za svaki skills assessment potrebni rezultati IELTS-a, ili to zavisi od institucije, odnosno zanimanja za koje se radi assessment?
Za vetassess ti ne treba. Isto i za tra assessment.
Engleski ti treba pre nego sto prilozis papire za imigraciju. Nikako papiri pa engleski.
Moras ispuniti sve sto traze pre nego sto prilozis papire.
adams, kako stojis ti sa ieltsom ?
ima nesto u planu i programu?