Идиотизми, или истине у које верују Срби

8. Пашић, највећи Српски политичар

Један Хрват не може никада, али заиста никада да упропасти 10,000,000 Срба
Да није имао помоћ хиљда и хиљада Срба...

- Никола Пашић 1915 одбија сепаратни мир који му након победа на Цру и Колубари нуда Аустрија. Аустријанци Србији нуде пола Војводине, пола Босне и пола Далмације. Пашић одбија.

- Србија обнародује да се бори "Зарад ослобађања Словенске браће Словенаца и Хрвата од Аустро-Мађарске окупације". макензенова офанзива и слом Србије.

- Италија окреће леђа Србији јер жели Словенију и део Далмације за себе, а не неикакво "ослобађање Словеније и Хрватске"

- након победе у рату, Највећи сукоб је Италија/Србија. Не због Србије. Него због тога што Србија жели не за себе, него за Словенце и Хрвате територије које желе Италијани.
Италијански министар Ин.пос. каже Пашићу:
"Ви Срби сте луд народ, Французима сте спевали песму иако су вас Италијанске лађе спасавале о ваше браће да вас не у бију а садахоћете да заратите протоив нас, веших савезника зарад браће која су вас убијала!?"

- Никола пашић је захебао Бугаре око Македоније 1912. Србија је потписала да Бугарима припада западно од Вардара (грубо), али Србија губи Албанију и од Бугара практично краде територију.
РЕЗУЛТАТ:

Због не остваривања ратних амбиција, Мусолини долази на власт у Италији, јер Италија није добила Словенију и Далмацију које су сматрали својим покрајинама, а које припадају чек не Србији него "Југославији" (Словенији и Хрватској). Долазак фашизма, предуслова за 2 СР.
Бугарска постаје непријатељ Србије (да не спомињемо напад Србије на Бугарску 1885) ствара предуслов за трагедију 1915 када Бугари пресецају одступницу ка Македонији па Србија мора да се повлачи преко Албаније, исто се понавља и 1941...

Дакле да Пашић није водио политику какву је водио питање је следеће:
- Да ли би Италија без фашизна мила савезник Југославијке и Европе у 2 СР?
- Да ли би нам Бугарска била и даље савезник и можда не би пала под фашизам?

Толико о легату Николе Пашића

Ebiga svaka ti zlata vredi u ovom postu.Veoma racionalno razmisljanje.

mala digresija tursku diplomatiju su uglavnom vodili grci fanarioti!

Е, *ебига, када Турци нису знали за антисемитизам па да оптуже Јевреје, да су у ствари они водили Турску политику, а не Турци... :)

А Мехмед Паша Соколовић..... Србин ли беше?
А водио је и то добраааано Турску политику:)

Постоје неке легенде и урбане легенде у које Срби воле да верују као сушту истину и да је се држе чвршће него Библије, и то сви Срби без обзира на страначку опредељеност. Наравно свако страначко опредељење има своју легенду у коју безрезервно верује.

1.Европа

Примарни идиотизам. маса људи која говори о Европи није свесна следећих чињеница
- Најчешће име у Европи је Мухамед
- Француска култура се састоји од Афричке и Азијске
- Европљани желе да изађу из Европске уније
- Саставни део Европе су и Албанци и ускоро- Турци
- Уласком у ЕУ улазимо у савез са земљама као што су Румунија, Мађарска, Бугарска и Албанија, са којима по ццену живота 1948 нисмо хтели да будемо у савезу.
- Бугарска је у ЕУ и просечно примање једне породице је 160 Евра, а наставници у школи имају плату 150 Евра.

2. Русија.

Занимљива тема, постоје два постулата "Русија нам је одувек била пријатељ" и "Русија нам никада ниеј помогла"

- Русија је 1914 ушла у рат да би испунила своју обавезу према Србији
- Руси су убили 1948-1952 око 200 Југослвовенских граничара снајперима и заседама
- Када смо то ми икада помогли Русији!?
- Русија прима сваке године децу палих бораца.
- Колико деце палих Руских бораца прима Србија?Ц

3. Евроатланске интеграције

- види под1.
- САД су чланица НАТО па им није помогло када су им скуцали авионе у Њујорку
- Када су Американци кренули н а Ирак, НАТО им је рекао "Ево долазимо, али за мало!"
- Јединствена прилика да погинете за своју земљу ван своје земље

4. Ционистичка завера (Јевреји/Цео свет мрзи Србе)

- А бнило је лепо када смо ми давали оружје да се убијају други народи?
- А лепо је када и данас нека наша мина експлодира у Анголи и убије неко дете?
- А било је лепо да се сликамо са Арафатом који је побио ко зна колико Израелаца?
- А билоп је лепо да 50 година продајемо Крагујевачке производе Арапима да убијају Израелце?
- А било је лепо да 50 година у Београду школујемо Арапске официре да убијају Израелце?
- А било је лепо да поклањамо оружје Вијетнамцима да убијају Французе код Дијен Бијен Фуа? Или шверцујемо Алжирцима оружје да убијају Француске цивиле?
- А било је лепо када је наша полиција чувала Карлоса Шакала да га не ухвате?
- А било ј елепо када смо ми дали отворену подршку срвгавању Чаушескуа и директво преносили догађаје радећи за Запад?

Укратко, и ми смо били некада део неке завере против неког другог

5. Само да радикали не дођу на власт

Па и нису дошли! Може ли да буде гора економска и политичка ситуација!? Једемо г*вна, радници не смеју да оду на боловање и то они срећни који у опште раде, Мафија из доба Милошевића изгледа као војска спаса. Земунски клан као организација скаута. Црна Гора се издвојила, а и "савезници" хоће да нам отму Косово.
Али главно је да радикали нису дошли на власт!

6. Милошевић је изгубио Косово

А где ти је Црна Гора!?

7. Црноморска флота још није дошла

- А и што би? јели Србија послала и једно обичну пољску болницу на Кавказ да лечи рањене Руске војнике!?

Има још, али за сада оволико...

ja mislim da ovoliki idiotizam samo aca moze da otkuca
ako nije mita... strela... djeri...

ustvari ne, ipak je aca najkretenastiji 8)
ili mita...

mrtva trka.

aca je dobar decko, i razume se.
jos samo da, npr, nauci koliko clanica ima savet bezbednosti i kako se tamo glasa :)( to mi ostalo u secanju u njegovoj nekoj temici koju je otvorio; kad sam definitivno shtavio da je forum trip naglabanje raznoraznih o politici i ne treba se mnogo cimati:)

inace, ozbiljan analitichar, koliko i ova tema, i njena velika britkost i visprenost i... :lol:

2. Русија.
- Русија је 1914 ушла у рат да би испунила своју обавезу према Србији
- Руси су убили 1948-1952 око 200 Југослвовенских граничара снајперима и заседама
- Када смо то ми икада помогли Русији!?
- Русија прима сваке године децу палих бораца.
- Колико деце палих Руских бораца прима Србија?Ц
Rusija je 1917. izašla iz rata, a Srbiji su u borbi za oslobođenje pomogli Francuzi i Britanci. Rusa tu nije bilo. Ne vidim kakva je ruska pomoć u tome što nam pobiše onolike graničare
3. Евроатланске интеграције

- види под1.
- САД су чланица НАТО па им није помогло када су им скуцали авионе у Њујорку
- Када су Американци кренули н а Ирак, НАТО им је рекао "Ево долазимо, али за мало!"
- Јединствена прилика да погинете за своју земљу ван своје земље
Ginuli smo devedesetih van svoje zemlje i bez NATO. Rusi nisu u tome, pa im to nije pomoglo u Beslanu, moskovskom pozorištu, a i njima su padali avioni ...
4. Ционистичка завера (Јевреји/Цео свет мрзи Србе)

- А бнило је лепо када смо ми давали оружје да се убијају други народи?
- А лепо је када и данас нека наша мина експлодира у Анголи и убије неко дете?
- А било је лепо да се сликамо са Арафатом који је побио ко зна колико Израелаца?
- А билоп је лепо да 50 година продајемо Крагујевачке производе Арапима да убијају Израелце?
- А било је лепо да 50 година у Београду школујемо Арапске официре да убијају Израелце?
- А било је лепо да поклањамо оружје Вијетнамцима да убијају Французе код Дијен Бијен Фуа? Или шверцујемо Алжирцима оружје да убијају Француске цивиле?
- А било је лепо када је наша полиција чувала Карлоса Шакала да га не ухвате?
- А било ј елепо када смо ми дали отворену подршку срвгавању Чаушескуа и директво преносили догађаје радећи за Запад?
Укратко, и ми смо били некада део неке завере против неког другог
Jesmo,ali kad si mali uvek si deo nečega. Slažem se da nismo trebali podržavati protivnike Izraela. Sve sem za Čaušeskua je bio dil s Rusima i šta sad hoćeš? To u Rumuniji su prenosili svi, nismo mi tu imali neku posebnu ulogu. Nije valjda da žališ za Čaušeskuom?

Rusija je 1917. izašla iz rata, a Srbiji su u borbi za oslobođenje pomogli Francuzi i Britanci. Rusa tu nije bilo. Ne vidim kakva je ruska pomoć u tome što nam pobiše onolike graničare

У Рат је ушла Русија а изашао Совјетски Савез (РСФСР)
- "Ако Антанта не наоружа и опреми Српску војску на Крфу, Русија ће закључити сепаратни мир са Централним силама"
Николај Други

Ginuli smo devedesetih van svoje zemlje i bez NATO. Rusi nisu u tome, pa im to nije pomoglo u Beslanu, moskovskom pozorištu, a i njima su padali avioni ...

Грађански рат унутар СФРЈ

Jesmo,ali kad si mali uvek si deo nečega. Slažem se da nismo trebali podržavati protivnike Izraela. Sve sem za Čaušeskua je bio dil s Rusima i šta sad hoćeš? To u Rumuniji su prenosili svi, nismo mi tu imali neku posebnu ulogu. Nije valjda da žališ za Čaušeskuom?

Жалим за нашом надасве нечасном улогом, када смо ми преносили за ЦНН да би 12 месеци доцније Румунија преносила нас за ЦНН.

5. Само да радикали не дођу на власт

Па и нису дошли! Може ли да буде гора економска и политичка ситуација!? Једемо г*вна, радници не смеју да оду на боловање и то они срећни који у опште раде, Мафија из доба Милошевића изгледа као војска спаса. Земунски клан као организација скаута. Црна Гора се издвојила, а и "савезници" хоће да нам отму Косово.
Али главно је да радикали нису дошли на власт!
Radikali su bili s Miloševićem na vlasti, nemojte se praviti ludi.
6. Милошевић је изгубио Косово
Pre njega su naši državni organi vršili vlast na Kosovu, a posle njega ne. Znači, jeste izgubio Kosovo, šta nije jasno?!

А где ти је Црна Гора!?
Tamo gde i ostale republike bivše SFRJ, njihova volja, njihovo pravo, u čemu je problem?
7. Црноморска флота још није дошла

- А и што би? јели Србија послала и једно обичну пољску болницу на Кавказ да лечи рањене Руске војнике!?
.
A što bi nam Jeljcin onomad pomagao kad je odavde od strane Miloševića i Šešelja podržavana i finansirana njegova opozicija. Jesi li zaboravio kakvo je ovde bilo slavlje kad je izvođen puč protiv Jeljcina? A da, ne možeš se sećati, tad si bio mali...

Европа се дели на Америчке и Руске послушнике.
Каква је сврха онда Европе!?
To je kao bio odgovor?

У Рат је ушла Русија а изашао Совјетски Савез (РСФСР)
- "Ако Антанта не наоружа и опреми Српску војску на Крфу, Русија ће закључити сепаратни мир са Централним силама"
Николај Други
Rusija je izašla, Sovjetski savez je stvoren kasnije. To što je Nikolaj napisao su reči, a Britanci i Francuzi su nam tad pomogli delom.
Грађански рат унутар СФРЈ
SFRJ je prestala da postoji 1992., a građani Srbije su u Hrvatskoj i Bosni, znači van Srbije ginuli i u sledeće 3 godine.
Жалим за нашом надасве нечасном улогом, када смо ми преносили за ЦНН да би 12 месеци доцније Румунија преносила нас за ЦНН.
Svetski događaj svi prenose, šta nije jasno?!

mislio si ti qurac

Свето, рекао сам ти сто пута да немају сви маштања о мушком полном органу...
Неки од нас воле женске... Да, знам... то ти ј евидиш неки нови концепт- наиме тражиш сексуалног партнера који имагругачије поле органе од тебе... И не, не знам какве полне органе имаш...
8-)

Свето, рекао сам ти сто пута да немају сви маштања о мушком полном органу...
Неки од нас воле женске... Да, знам... то ти ј евидиш неки нови концепт- наиме тражиш сексуалног партнера који имагругачије поле органе од тебе... И не, не знам какве полне органе имаш...
8-)
pa za tebe je sigurno novi posto si do sada bi zauzet gutanjem rumunske sperme za malo jeftinog bezniana ,hebiga porodicna tradicija sta ces :smile:,al opet koga ovde zabole sta govance svercersko kao ti preferira ,imas one kretenske pateticne pesmice pa tamo pisi o svojim jadima :roll:

Back