Idi kući, ovo je Evropa, zemlja za bele ljude: Hrvat brutalno izvređao radnika iz Indije

Poruka
20.705

bas kao

Elita
Poruka
21.139
IDI KUĆI, OVO JE EVROPA, ZEMLJA ZA BELE LJUDE
Pa baba jaga ovde to stalno potencira, da je bele puti, a mi koji smo zagaravljeni malko da ima da nas nema... zaista ima ovde rasista koji su preko noci postali rusofobi
Simpatizer Trampa a
lazes baba, da trazim tvoje rasisticke ispade?
 
Poruka
4.001
e, al kazu rusi rurik dinastja vikinska, nordijski plavi svi, pa i danas ima takvih rusa koliko hoces, nego ukrajinski pecenezi, kazari, semiti i ko sve ne od turkofonskih i tatarskih plemena da su krivi za tamniji ten

onda jabaj ih, rusi su nordi u stvari, i tako se svedi i zovu rutsi, samo su sisli poosvajali, i to je to, rusija da im vrati sve teritorije, a ne da im ruse st, a, kako bi to bilo?

To je tačno. Ne znam zašto onda domaći i svetski rusofili promovišu teoriju o ''zlom belom čoveku koje eksploatiše narode i narodnosti''. Valjda je ta ideologija efektnija u borbi za svetsku dominaciju.
 
Poruka
20.705
Poruka
20.705
Da samo znas sta mi se prije neku vecer u supermarketu dogodilo, ako tako nastavim stvarno cu se jednog jutra probuditi tamnije boje koze s neodoljivom zeljom da odem u obliznju trgovinu ukrasti Nike patike.

Pogledajte prilog 1309337

Kako je pocelo, samo jos cekam dan kada cu poceti pozdravljati sa Shalom.

Pogledajte prilog 1309338

Hvatao si za dupe kasirku, a kad se okrenula video si da je iz Bangladesa? :ceka:
ili
Zaboravio si novcanik i karticu pa si ukrao flašu belog? :ceka:

...
 
Poruka
19.470
Hvatao si za dupe kasirku, a kad se okrenula video si da je iz Bangladesa? :ceka:
ili
Zaboravio si novcanik i karticu pa si ukrao flašu belog? :ceka:

...
Deset puta gore.
Da sam barem drpao kasirku, da su me barem zastitari uhvatili, pozvali policiju i priveli me prekrsajnom sucu, ali bilo je puno gore.
Ne ponosim se svojim postupkom.

ooooo.gif
 

Iskapa

Ističe se
Poruka
2.836

bas kao

Elita
Poruka
21.139
Ček , šta bi sa velikohrvatskom teorijom da su poreklom Iranci.

opsirnije preuzeo odavde

Iranian theory[edit]​


Photo of the Tanais Tablets B containing the word Χοροάθος (Horoáthos).
The Iranian, also known as Iranian-Caucasian theory, dates to the 1797 and the doctoral dissertation by Josip Mikoczy-Blumenthal who, as the dissertation mysteriously disappeared in 1918 and was preserved only a short review, considered that Croats originated from Sarmatians who were descending from Medes in North-Western Iran.[48] In 1853 were discovered the two Tanais Tablets.[49] They are written in Greek, and were founded in the Greek colony of Tanais in the late 2nd and early 3rd century AD, at the time when the colony was surrounded by Sarmatians.[50][51] On the larger inscription is written the father of the devotional assembly Horouathon and the son of Horoathu, while on the smaller inscription Horoathos, the son of Sandarz, the archons of the Tanaisians,[49] which resembles the usual variation of Croatian ethnonym Hrvat - Horvat.[49]
 

Casual Observer

Buduća legenda
Poruka
27.407
Ali dobro, iskulirao ga je Indijac, onako budistički

...
Pa šta da radi? Zna on da takvi mogu i glavu da mu otkinu, a njihova kultura nije agresivna prema drugima - neki, na primer iz Severne Afrike i sa Bliskog Istoka bi se odmah sakupili da biju bilo kog ko se zameri nekom od njih, ovaj sam, nije iz takve kulture pa čovek ćuti da ga još ne deportuju.

Da tamo na primer ima Marokanaca kao u Francuskoj ili Belgiji, e, onda bi oni u većem broju došli da ovom objasne kako sme da se razgovara sa Marokancima.
 
Poslednja izmena:

Casual Observer

Buduća legenda
Poruka
27.407
...

Kad vec komse prate kod nas, ajde da i mi vidimo sta ima kod njih :ortaci:


Za pocetak...neki njihov "narodni patrolaš":

IDI KUĆI, OVO JE EVROPA, ZEMLJA ZA BELE LJUDE: Hrvat brutalno izvređao radnika iz Indije (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

https://www.kurir.rs/region/hrvatsk...zvredjao-radnika-iz-indije-uznemirujuci-video


Ne znam ko je "white šetač" (možda @Jugoslav Čvarak zna...:think:), ali zbog njega je nekome kasnila dostava, pica se ohladila :rtfm:


...
Begunac sa psihijatrije, verovatno antisocijalni primerak a i ima i potrebu da bude u centru pažnje. Za posmatranje na nekom dobro čuvanom odeljenju dok nije uzeo nož…
 

Top