DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 11.692
Velimirovic je tataJer ga tako nazivaju hrišćani otkad hrišćanstvo postoji.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Velimirovic je tataJer ga tako nazivaju hrišćani otkad hrišćanstvo postoji.
Bog i ti to je sebeljublje.pogresna odluka iako ima istine u tome sto kazes.... Briga tebe za njih...ti treba da gledas odnos tebe i Boga, a ne odnos tebe i drugih ljudi..
Pogresno... ako drugi nemaju Boga sta mi imamo sa njima tj sta ima svetlost sa tamom? Drugo su ljudi koji su istinski vernici. Dakle na Droidov post se treba gledati da se prevashodno gleda odnos sebe i Boga a i kroz ljude koji imaju Boga u sebi..Bog i ti to je sebeljublje.
Ti i drugi covek to je BOG kako je Isus tocno rekao,gde su dva coveka tu je BOG.
No ne znači da moras da gubiš vreme po crkvama jer ovi prevaranti u dzipovima govore da bog je u crkvi tj nalij mi goriva.
Radis nedeljom ???Ajmo malo odgovora i komentara. Idete li nedeljom u crkvu (tj. hram po novatorskom izražavanju, pre se uvek govorili idem u crkvu, crkva ova/ona, sad se često čuje hram...)?
Lično nastojim da odem svake nedelje, mada se nekada dogodi da zbog posla ili putovanja ne mogu biti na liturgiji. Ali mesečno idem bar 2-3 puta.
Bog je glagol odnos izmedju ljudi.Pogresno... ako drugi nemaju Boga sta mi imamo sa njima tj sta ima svetlost sa tamom? Drugo su ljudi koji su istinski vernici. Dakle na Droidov post se treba gledati da se prevashodno gleda odnos sebe i Boga a i kroz ljude koji imaju Boga u sebi..
Ponekad, ali jako jako retko. Ove godine još nisam radio ni jednu nedelju.Radis nedeljom ???
Pa kako je moguce da radis nedeljom?Ponekad, ali jako jako retko. Ove godine još nisam radio ni jednu nedelju.
Takav posao.Pa kako je moguce da radis nedeljom?
Pa vazno je biti veran Bogu od posla.Takav posao.
Kakve veze ima slava sa verom. Ni SPC nema veze s verom. Bog nije podelio vernike na nacije. Paganski ostaci u crkvenim obredima pogotovo nemaju veze sa verom. To kako ja ne znam nesto, kako nije dokazano su primitivni pokusaji diskreditacije.Jeдино да си правио истраживање, откуд знаш да има мало атеиста ? Па питај оне који узму слободан дан за славу да ли га заиста и славе или су атеисти.
Или ако је муж верник, жена може да буде атеиста и обрнуто.
Питам те кратко и јасно, лопов крије да је лопов, очекујеш да ти поверујем да је неко лопов јер си седео и пио кафу после Литургије и то је то ?
И ти си то сазнао како, неко ти је успут рекао да је лопов ? Одакле знаш да је неко кур.ва ?
Прича ти звучи као из научнофантастичног филма.
Šta se može. Šta je tu je.Pa vazno je biti veran Bogu od posla.
Ништа ниси одговорио шта је било питање. Јеси сигуран да си прочитао цитирану поруку ?Kakve veze ima slava sa verom. Ni SPC nema veze s verom. Bog nije podelio vernike na nacije. Paganski ostaci u crkvenim obredima pogotovo nemaju veze sa verom. To kako ja ne znam nesto, kako nije dokazano su primitivni pokusaji diskreditacije.
A ti si pravio istrazivanje po nebu pa znas da vera nije budalstina...
Silne dokaze imas da Bog postoji...
Jesi čitao Sveto Pismo ikad? Izgleda da nisi.Kakve veze ima slava sa verom. Ni SPC nema veze s verom. Bog nije podelio vernike na nacije.
A to bi bili?Paganski ostaci u crkvenim obredima pogotovo nemaju veze sa verom.
Ne kazem da mozda nisi u pravu ali moram primetiti da deluje izuzetno smesno kad tip poput tebe daje jedan ovukav komentar...Jesi čitao Sveto Pismo ikad? Izgleda da nisi.
Jedno je čitati a sasvim drugo pročitano razumjeti. Tu štekate.Ne kazem da mozda nisi u pravu ali moram primetiti da deluje izuzetno smesno kad tip poput tebe daje jedan ovukav komentar...
Hmm,tebi ocito fale obe kategorije...Jedno je čitati a sasvim drugo pročitano razumjeti. Tu štekate.
Па кад Маки није адвентиста, комплимент је кад ти неком кажеш да не разуме Библију.Hmm,tebi ocito fale obe kategorije...
Sta mislis,dali bi ja po tebi njemu pogledao kroz prste ako je kojim slucajem adventista a da i dalje mantra na ovakav jadan nacin ?Па кад Маки није адвентиста, комплимент је кад ти неком кажеш да не разуме Библију.
Da sam ja adventista onda bi se u svemu slagao sa tobom pa ne bi imao razloga da se sporiš sa mnom oko bilo čega.Sta mislis,dali bi ja po tebi njemu pogledao kroz prste ako je kojim slucajem adventista a da i dalje mantra na ovakav jadan nacin ?
Шта ти мислиш, да сте којим случајем ти и Гласник комшије, јел би га више бранио од најезде вајних православаца или не ?Sta mislis,dali bi ja po tebi njemu pogledao kroz prste ako je kojim slucajem adventista a da i dalje mantra na ovakav jadan nacin ?
Ako li cak i moj sin kojim slucajem bezobrazno i nekulturno uvredi/povredi bilo kog naseg pravoslavnog komsiju ja bi bez razmisljanja stao na stranu komsija i ujedno preduzeo sve legitimne mere koje mi stoje na raspolaganju kako bih urazumio napadaca iz moje uze porodice pa sad se ti proracunaj dali bi Glasnik prosao bolje u nekoj takvoj hipotetickoj situaciji.Шта ти мислиш, да сте којим случајем ти и Гласник комшије, јел би га више бранио од најезде вајних православаца или не ?
Meni se cini da ti ipak smatras da bi ja iz nekog razloga adventistima gledao kroz prste samo zbog toga sto oni imaju kompletnu Biblijsku istinu ali znaj da gresis - kad god neko od njih kaze ili mozda cini nesto sto nije u redu ja to nikad ne bih tolerisao ...Da sam ja adventista onda bi se u svemu slagao sa tobom pa ne bi imao razloga da se sporiš sa mnom oko bilo čega.