ides u raj? da li to od tebe i malo zavisi?

bubobubo

Ističe se
Poruka
2.683
w001.jpg

Slicica pokazuje vecinsku religiju stanovnistva.
Ako ste se rodili u Americi, Africi, zapadnoj Evropi, Australiji, statisticki je nemoguce da ste pravoslavac ili musliman.

Svi mi znamo da je jedini put u raj, odabir prave religije.
Bitno je kako se posti, i kako se moli bogu. Da nije bitno, to niko ne bi ni radio.

Ako ste rodjeni u amazonskoj prasumi i niste imali nikakvog kontakta sa "velikim" religijama, ici cete u pakao?
Jel posteno to, i da li ima smisla?

Manite se tih prica, bitno je da si dobar covek. Ne interesuju me manjinska misljenja. Samo main stream vernici.

zapravo,nisi bas u pravu.biblijski bog je prlicno hirovito bice i kaze da nece suditi po delima nego po sopstvenoj milosti.ista prica u kuranu(sve je oprostivo osim da covek nekoga smatra ravnim njemu-prilicno narcisoidan tip ako mene pitas).a slazem se da je najbitnije da smo dobri ljudi.ako treba da gorim u paklu jer mu se nisam ispravno molila ili pojela nesto sto mu bas i nije po volji,nek gorim.t

zapravo,nisi bas u pravu.biblijski bog je prlicno hirovito bice i kaze da nece suditi po delima nego po sopstvenoj milosti.ista prica u kuranu(sve je oprostivo osim da covek nekoga smatra ravnim njemu-prilicno narcisoidan tip ako mene pitas).a slazem se da je najbitnije da smo dobri ljudi.ako treba da gorim u paklu jer mu se nisam ispravno molila ili pojela nesto sto mu bas i nije po volji,nek gorim.t

ко и парада поноса, оће да тера инат па то ти је...
наравно, бог је крив јер не постоји...

U otkrivenju ppise: da ce Boga slaviti(kada budemo spaseni na novoj zemlji) Da ce Gospoda slaviti svi narodi i jezici, a sad pitanje kako to kada su samo par zemlja pravoslavna?

Lepo svuda ima Hriscana koji veruju pravedno po Bibliji i ne zaboravimo da Gospod gleda na srca, da li si it katolik protestant pravoslavac to je stvar politi ti si pre svega Hriscanin. eto ja idem u Baptisticku crkvu jer su takve okolnosti, (eto kod nas je situacija takva da je to sad ispala sekta u nasem malom gradu, ali oni ljudi koji nisu bili ne mogu da znaju, i navodno nema duha svetoga,govore a sami ga nemaju, imamo toliko primera Tako VErnih pravoslavaca koji idu u crkvu poste a na jeziku su zveri....i nisu u skladu sa hriscanskim zivotu takodje i sam svestenik se kocka pije pusi zenskaros....sta dalje reci..... ja u Crkvi (baptistickoj) uvek osecam prisustvo duha svetog sto dokazuju i duhovni darovi dar jezika... i ostali..naravno mrznja od ljudi koji ne znaju (koji nisu spoznali istinu koja ce ih osloboditi ) me ne sprecava da idem u tu crkvu zato sto e zaiste sve cisto po Bibliji nista nadodato i nista odbaceno...

Nisam ja sada baptista jer idem u tu scrkvu (to drzava trazi naziv) ja sma Hriscanin i

w001.jpg

Slicica pokazuje vecinsku religiju stanovnistva.
Ako ste se rodili u Americi, Africi, zapadnoj Evropi, Australiji, statisticki je nemoguce da ste pravoslavac ili musliman.

Svi mi znamo da je jedini put u raj, odabir prave religije.
Bitno je kako se posti, i kako se moli bogu. Da nije bitno, to niko ne bi ni radio.

Ako ste rodjeni u amazonskoj prasumi i niste imali nikakvog kontakta sa "velikim" religijama, ici cete u pakao?

Manite se tih prica, bitno je da si dobar covek. Ne interesuju me manjinska misljenja. Samo main stream vernici.

Онај ко искрено тражи Бога, Он му се и објави. Не бих ја бринуо за оне који су рођени по прашумама и дивљинама, побринуће се Бог за њих, ако га буду тражили, ја бих се пре позабавио самим собом и мојим односом са Живим Богом.

Онај ко искрено тражи Бога, Он му се и објави. Не бих ја бринуо за оне који су рођени по прашумама и дивљинама, побринуће се Бог за њих, ако га буду тражили, ја бих се пре позабавио самим собом и мојим односом са Живим Богом.

Vau :andjeo: kakva misao!!! Prosto sam odusevljena!

Ne znam da li sam bas "mejnstrim" vernik, ali i ja se gadim ovakvih gluposti - forme.

Smatram da ce otici u raj svi oni koji su dobri i koji cine dobra dela, bez obzira na veru.

Ne znam da li sam bas "mejnstrim" vernik, ali i ja se gadim ovakvih gluposti - forme.

Smatram da ce otici u raj svi oni koji su dobri i koji cine dobra dela, bez obzira na veru.

Спасење је поклон по милости, оно се не заслужује, јер Свето Писмо нас учи да нико није без греха. Ако гледамо по томе колико смо или нисмо добри, никад нико не би отишао у рај, али хвала Господу спасење је, како већ рекох, дар или поклон милости!

Back