Identifikacioni sistemi ?

don Ljubo

Početnik
Poruka
14
Ljudi potrebna mi je vas pomoc.Dobio sam da uradim seminarski rad (predmet Identifikacioni sistemi )na temu "identifikacija pomocu glasa,ili otiska prsta" tacnije trebam da pronadjem neki software na internetu koji to obavlja,da ga proucim i objasnim njegov rad.Nije bitno ako je on trial(trial makar 5 dana).Zato mi treba ako neko od vas ima link za takav program ?U skripcu sam sa vremenom,i zaista nemam puno vremena da guglam,jer nemam kuci internet,koristim internet centar,pa pomagajte . . Unaprijed svima zahvaljujem na odgovoru

don ljubo, da bi uzeo neki softver za identifikaxiju potreban ti je i neki hardverski dodatni uredjaj, tako da ti nista nece vredeti i da preuzmes neki program, za identifikaciju otiska potreban ti je USB uredjaj za skeniranje prsta, za face recognition ti je potrebna web kamera, ako je imas onda probaj sa ovim programom http://www.softpedia.com/get/Progra...Protectors/Face-Recognition-ActiveX-DLL.shtml ili kucaj u Google-u "Facial recognition software", sto se tice glasovne identifikacije mislim da ona nije toliko rasprostranjena, mozes jedino pronaci glasovno prepoznavanje izgovorenih reci u smislu komunikacije sa racunarom, njega imas u Office paketu, a mozes i skinuti neki program sa vestackom inteligencijom koji prepoznaje reci koje mu izgovaras putem mikrofona npr Ultra Hal assistant i sl.

Back