Idemo na naše mesto

I ja se isto izvinjavam :)

Više je emotivnih, nego onih koji to iskreno priznaju i ne stide se toga, .. tj, koriste svoju emotivnost u dodiru sa drugima. ne mislim da sam neprilagođen,,.. a svoje emocije mogu da priznam,.. nije mi prvi put,,.. pitanje je koliko mogu lepo da ih 'upakujem',..
Nisu 'neprilagođeni' slabići, ali su dragačiji od drugih,. kontrolišu svoje emocije i već prema situaciji slušaju srce ili um :) , zavisno sa kime su,..

Ima nekoliko zanimljivih misli :
- Lako je biti emotivan,. ( - emotivan, brkaju sa "patetičan")
- Emotivci - gubitnici,.. ( ne slažem se ni sa ovim, msm da su emotivci pobednici) :D
--------------------------------------------------------------
Ni ja ne mislim da su "neprilagođeni "slabići.Samo sam primetila da ,ako je neko potpuno iskren ili pokaže ranjivost (ne mislim samo na romantiku )vrlo često biva ,u najmanju ruku ,gledan s čuđenjem.
Doživela sam to mnogo puta.
Ja sebe neću i ne mogu da menjam .Živim s tim.

Ni ja ne mislim da su "neprilagođeni "slabići.Samo sam primetila da ,ako je neko potpuno iskren ili pokaže ranjivost (ne mislim samo na romantiku )vrlo često biva ,u najmanju ruku ,gledan s čuđenjem.
Doživela sam to mnogo puta.
Ja sebe neću i ne mogu da menjam .Živim s tim.
Još u gimnaziji sam nešto oko romantike i emotivnosti apsolvirao. Bio sam najjača muška petica iz pismenih, iz maternjeg jezika.. Devojčice su ipak bile bolje.
Ali me je uvek bilo stid i nisam hteo da čitam svoj rad pred odeljenjem,.. Devojčice su bile hrabrije,..
Tada sam skontao kako se dobijaju odlične ocene, na emotivnost,.. treba biti iskren, priznati grešku,.. pokajati se,.. biti "duševan",.. i sve to lepo napisati,.. upakovati.
Sad sam već dosta prefriganm,, pa ponekad 'provociram' emotivnim istupima,.. svojom ranjivom stranom, koja to više nije,.. .. jer tako lakše prepoznam te, koji će da se ostrve na ranjive,.. te slabiće.

U svemu pomaže iskustvo, pa i u emotivnosti :D u ispoljavanju ,..

ja.jpg

Poslednja izmena:

Back