A
andjelica
Gost
ja bas i nisam sigurna u ovo . kako taj koji odredjuje odredi ko ce gde jel kako kaze poslovica
"u svacem dobro postoji lose u svakom lose postoji dobro"
"u svacem dobro postoji lose u svakom lose postoji dobro"

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
dobro je da mi je neko objasnio... ja vec bio siguran da idem u pakao...Stevan Zivanovic:Sveti Petar odredjuje da li neko ide u raj ili pakao.Ako je ucinio vise dobrih nego losih delaide u raj,vise losih u pakao,a za prilicno jednak broj dela se dusa vraca na zemlju i tu provodi odredjeno vreme(to je pravo cistiliste).Pod dobrim delima se podrazumeva skromnost,milostinja,post,molitva i postovanje 10 Bozijih zapovesti.Lose dela su sve ono sto je suprotno od gore navedenog.Lepo je sto je ova tema pokrenuta.Bog vas blagoslovio!
anakin:dajte ljudi, nije valjda da verujete u te stvari???
"pakao-raj-cistiliste" je prica za nevaljalu decu!
budite dobri zbog sebe a ne zbog neke nagrade ili straha od kazne!
anakin:pa da, uteha....i nista vise od toga.
meni je mnogo tuzno sto je tolikim ljudima potrebna uteha u vidu Boga.
!!!
anakin:i navikavanje na spoljasnji autoritet je takodje stetno
:shock:
anakin:i navikavanje na spoljasnji autoritet je takodje stetno
:shock:
anakin:hej prijatelju, ti ko da si vec u paklu?
anakin:dajte ljudi, nije valjda da verujete u te stvari???
"pakao-raj-cistiliste" je prica za nevaljalu decu!
budite dobri zbog sebe a ne zbog neke nagrade ili straha od kazne!
To ne postoji-dobar zbog sebe,ja jedino mogu da budem dobar za sebe,ali sta me sprecava da ubijem nekoga ako je to u mom intresu,moral,ako je to pravilo ponasanja pa ce me ljudi osuditi ja cu to uraditi krisom da niko ne zna,ako je nesto sto ide iz mene samo po sebi,to je jako promenljivo jer sta ce ici iz mene kad mrzim nekoga?
Stevan Zivanovic:Sveti Petar odredjuje da li neko ide u raj ili pakao.Ako je ucinio vise dobrih nego losih delaide u raj,vise losih u pakao,a za prilicno jednak broj dela se dusa vraca na zemlju i tu provodi odredjeno vreme(to je pravo cistiliste).Pod dobrim delima se podrazumeva skromnost,milostinja,post,molitva i postovanje 10 Bozijih zapovesti.Lose dela su sve ono sto je suprotno od gore navedenog.Lepo je sto je ova tema pokrenuta.Bog vas blagoslovio!
maleni:Stevan Zivanovic:Sveti Petar odredjuje da li neko ide u raj ili pakao.Ako je ucinio vise dobrih nego losih delaide u raj,vise losih u pakao,a za prilicno jednak broj dela se dusa vraca na zemlju i tu provodi odredjeno vreme(to je pravo cistiliste).Pod dobrim delima se podrazumeva skromnost,milostinja,post,molitva i postovanje 10 Bozijih zapovesti.Lose dela su sve ono sto je suprotno od gore navedenog.Lepo je sto je ova tema pokrenuta.Bog vas blagoslovio!
Da li si ti nekad procitao i jedan red iz Biblije?
neca:Raj i Pakao definitivno postoje ,a sad cistiliste je po rimokatolickom ucenju!A za sve ateiste molba da iznose svoje misljenje a ne da vredjaju vernike!