Dakle pitanje je jasno.Hoćete li otići u crkvu ili poštujete policijski čas?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зафалило је и пара...SPC-u je zafalilo paznje ocigledno ...
Pa to sto sam napisao paznje , podrazumeva i toЗафалило је и пара...
Probaj, probali neki.Dakle pitanje je jasno.Hoćete li otići u crkvu ili poštujete policijski čas?![]()
Hteo da pustim klip, kad ono reklama za DrkenanБУДИМО ХРАБРИ, прославимо Васкрс како доликује православнима – без страха и стида!
др Владимир Димитријевић
12:04 15.04.2020.
0
SMSFacebookVkontakteTwitterViberWhatsAppTelegram
ТАЈНА ЗЛА СЕ ВИШЕ НЕ КРИЈЕ Неколико година пре револуције, руски архиеписко Никон (Pождественски ) писао је:“Свет добра, светлости и лепоте и свет зла, таме и свакојаке изопачености бескрајно су супротстављени један другом, до потпуног узајамног порицања; али човек живи усред ова два света, нагињући својом слободном вољом час на страну добра, час на страну зла. Његово срце је у стању да се узноси до највиших висина небеских, ка самом престолу Бога Творца и Сведржитеља, и да се спушта до паклених дубина сатанских; духовна природа човека може да се усавршава до богоуподобљења (богосличности) и да ниспада до ођавољености.
Dakle pitanje je jasno.Hoćete li otići u crkvu ili poštujete policijski čas?![]()
Najviše prijava bilo uBosni...Ko ode u Crkvu posle može na Goli OtokЕ свашта...
U " casno" kolo si se uvukao....Poveo bih ja casne ljude na njega al plasim se prodali bi me za pastetu
Čim su odlikovali vučića, hrišćani su očigledno ______.Idete u parkic, posto ce politikantski sinod da promeni odluku " na vreme". To je boranija sitnih prevaranata.
I to ti je dokaz kakva je to boranija...Čim su odlikovali vučića, hrišćani su očigledno ______.
Long story short, šta je svrha po Drkeni?Dobar je Keno, dobar je...
Ja gledao nekoliko njegovih predavanja
Sve kaže kako ja mislim
Isto kao Vučić
Jedi seri jedi seri jedi seri i ne uznemiravaj drugoga - ukratkoLong story short, šta je svrha po Drkeni?
Jedi seri jedi seri jedi seri i ne uznemiravaj drugoga - ukratko![]()
Preko interneta zadjabe
I koliko KM traži za to?