Idemo iz pocetka:lekcija 1

Posle toliko vekova vidimo ovih dana da niko ne zna sta i kako pocinju m-z odnosi i da ne znamo sta je dejt..da pocnemo iz pocetka korak po korak ka sklapanju magicne kockice..da li bez broja telefona moze da se zakaze sastanak i da li veza pocinje od onog trenutka kad se uvali jezik ili pak kita?
vi se naravno necete ogranicavati na dati primer vec cete postavljati parametre ka napretku i resenju ovog cuda nevidjenog..dakle polako da dodjemo do cilja bez preskakanja stepenika

sve je osnovano na tome ,dok obe strane hoce,desava se........kad jedan nece od dvoje,nema nicega..........nije bitan ni jezik,ni kita ni potpisan vencani list...........bitna je samo dobra i slobodna volja.........i to jedino ima tezinu.........:think:

veza pocinje prvim poljupcem, mislim, barem je tako u mom okruzenju, nzm, ja to tako kapiram
a moze i poceti uvaljivanjem kite, pa sta?
mada se u ovim teen vezama kita uglavnom uvaljuje neposredno pre kraja veze........tuzno :|

a to da veza pocinje leptiricima u stomaku i sjajem u ocima....prica za malu decu....ti mos vecito da imas sjaj u ocima zbog nekog, a da se tu nista konkretno ne desi.....

Posle toliko vekova vidimo ovih dana da niko ne zna sta i kako pocinju m-z odnosi i da ne znamo sta je dejt..da pocnemo iz pocetka korak po korak ka sklapanju magicne kockice..da li bez broja telefona moze da se zakaze sastanak i da li veza pocinje od onog trenutka kad se uvali jezik ili pak kita?
vi se naravno necete ogranicavati na dati primer vec cete postavljati parametre ka napretku i resenju ovog cuda nevidjenog..dakle polako da dodjemo do cilja bez preskakanja stepenika

veza počinje od trenutka davanja izjava volje - Mi smo u vezi

zamisli kad bih račuonao da sam sa svakom s kojom sam razmenio broj/izmuljao jezik/probudžio po materici bio u vezi?

šalu na stranu (mada se ne šalim), taj momenat započinjanja veze (mada sumnjam i da je to tema) uvek mi je bio misterija... al tu je FSS*

*forumska stručna služba

Back