Ideje za vrucu romantiku za mlade leta 2023

uglavnom, posto tema ima u sebi LETO
jasno je da ako nijesi na more, trebaju ti IDEJE kako joj prici, jer ipak si tu u gradu... bezobzira sto je vrelo i razgolicen svet, NEMA talasa plavih, palmi, nema MORA

bernado, na MORU ti ne trebaju ideje.

samo je gledaj i prati pogledom.
Ma gde bre. Pa more moze jos zaebanije da bude. Bernardo akcija.
More moze da napravi pritisak. Puno polugolih ljudi, pucenje, pokazivanje, tetovazice, bicepsi, tricepsi i onda bude isuvise prezasicena seksom atmosfera. Zene znaju zasto im neko prilazi, trazi upaljace i sl. Za to moras da si bas bas opusten da privuces paznju na pravi nacin i plus da imas dobru ekipu sa sobom. Znaci ne nakurchene ortake sa debilnim forama sro potrose 100 evra na vece u trokadero, nego dobru cool opustenu ekipu.

Bezimeni mora prvo da uradi jednu stvar. Kao i onaj Maestraedjelo. Dakle da se pomire u glavi sa svojim roditeljima, da je svet takav kakav je i da kaze: da. Nema kenjaza, nego da, zelim to. Na protiv, svoje patnje da uzmu i inkorporiraju u svoj imidz i veo misterije kao deo kompleksnije licnost koja se gradi najbolje na greskama i padu i na sta zenske grizu. A ako ce da se ponasaju kao nemuguce i neshvacene tinejdzerke i vrte istu plocu u krug, onda ovde nema sta da traze.
Ma sve je to usled nedostatka vojske. Onda udjes kao klinac, izadjes kao musko. Sad nema toga da ih digne.

Svakako da te nauci da se brines sam o sebi i da je zivot naporan i grub.
Vidi brate, nema to potrebe. To je bilo dobro za socijalizam, jer su poslovi bili izvesni i igrao se fudbal ispred fabrike tokom radnog vremena. A posao izvestan do penzije. Pa aj barem u vojsku da ne bi bio totalni debil. Danas ima da se iscimas da bi uspeo. Dovoljno je njima surovo jos da ih klepamo sakama po slemovima.

Vidi brate, nema to potrebe. To je bilo dobro za socijalizam, jer su poslovi bili izvesni i igrao se fudbal ispred fabrike tokom radnog vremena. Pa aj abrem u vojsku da ne bi bio totalni debil. Danas ima da se iscimas da bi uspeo. Dovoljno je njima surovo jos da ih klepamo sakama po slemovima.
Znas kako, nije surovo uopste. Sve su fini i mekani. Ne valja to.

Znas kako, nije surovo uopste. Sve su fini i mekani. Ne valja to.
Ma gde fini i mekani. Ja sam pre 20 i kusur zapalio da rintam odmah posle vojske. Bilo je, nema posla ovde. Dzada. Tukao sam se da bih se izgurao za mesto. Nema brate, slazes za cv,belac, ovaj u kuhinji nece da ti da posudje. Skloni ga u stranu da te minira. Ja krenem da ga uzmem, ovaj za ruku. Znas kako je poleteo preko plocica, sve popadalo i porazbijalo se. Napenalio sam ga pred ortacima i okrenuo se njima i sve na srpskom ajde, ajmo momcine. Dobro su razumeli srpski. . A znao sam da sam mogao zesce da nahebem. Mogli su me iznabadati njih petorica. Posle respect.

Ma gde fini i mekani. Ja sam pre 20 i kusur zapalio da rintam odmah posle vojske. Bilo je, nema posla ovde. Dzada. Tukao sam se da bih se izgurao za mesto. Nema brate, slazes za cv,belac, ovaj u kuhinji nece da ti da posudje. Skloni ga u stranu da te minira. Ja krenem da ga uzmem, ovaj za ruku. Znas kako je poleteo preko plocica, sve popadalo i porazbijalo se. Napenalio sam ga pred ortacima i okrenuo se njima i sve na srpskom ajde, ajmo momcine. Dobro su razumeli srpski. . A znao sam da sam mogao zesce da nahebem. Mogli su me iznabadati njih petorica. Posle respect.
Bio si u vojsci.

Ma gde bre. Pa more moze jos zaebanije da bude. Bernardo akcija.
More moze da napravi pritisak. Puno polugolih ljudi, pucenje, pokazivanje, tetovazice, bicepsi, tricepsi i onda bude isuvise prezasicena seksom atmosfera. Zene znaju zasto im neko prilazi, trazi upaljace i sl. Za to moras da si bas bas opusten da privuces paznju na pravi nacin i plus da imas dobru ekipu sa sobom. Znaci ne nakurchene ortake sa debilnim forama sro potrose 100 evra na vece u trokadero, nego dobru cool opustenu ekipu.
Na moru pritisak otpusti sve kocnice.
tamo ne treba ni ferari ni puno ideja.
probaj i more bernardo. one su tamo ko lude. nemoj one s malom decom te se tamo jos vise premore i paze na djecu

Back