Идеја за препород Србије

Wolf_1

Primećen član
Poruka
710
Увек пласиране са стране. Ова би била народна!

Он је ионако фигура!

Шта не зна? Најмлађи доктор права у бившој Југославији. Хееј!

Рата мора бити!

Не видим већини неку сврху!

Већ сам рекао!

Индустрија ће створити новац, Русија нам је савезник, а људе ћемо мобилисати

Предложи ти овако нешто, па се јави!

1.Nema narodne revolucije.Uvek neko sa strane pogura stvar.
2.Da bas figura.ovo si dobro rekao.
3.Seselj je doktorirao odbranu i zastitu.Nije prava.Zavrsio je pravni fakultet,jedan od onih sto hoces da ih ukines.
4.Rata ne mora biti.Kad god smo ratovali (zadnjih 15-tak godina) mi smo naj...li.
5.Ako ne vidis svrhu fakulteta onda ti ne vredi objasnjavati.
6.........
7.Hoce donece novca,ali ne bas toliko koliko ti mislis.A sto se tice saveznika Rusije,seti se samo za vreme bombardovanja kako nam je "saveznik" pomogao ,da ne idem u dalju proslost jer su nas zajebali kad god im se ukazala prilika.A moblizacija sto je bilo,bilo je.Tesko da bi odaziv bio masovan kao sto ti mislis.
Ja nemam predloge kao ti.Ali posto tvoj stoji napisan imam pravoda ga komentarisem.Pozzzz

Poslednja izmena:

_jordan_

Primećen član
Poruka
822
Помоз Бог!
Свесни смо колико је ниво патриотизма у нашој Земљи опао у задњих 20 година. Стога, спреман сам да предложим нека решења, а у наредним порукама ћу о сваком детаљу.

1) Народна револуција
2) Успостава монархије са династијом Карађорђевић на челу.
3) Именовање Војислава Шешеља за премијера, са конзуларним овлашћењима, сличним онима у староме Риму
4) Проглашење ванредног и ратног стања
5) Забрана рада свим безкорисним факултетима
6) Покретање ратне индустрије с циљем да се незаослени запосле: сви младићи иду на две године служења војног рока. То би требало да покрене целокупну привреду
...
7) Покретање ратова с циљем ослобођења србских земаља.
***********************************************************************************

Човече... Ако желиш да се бијеш, иди у ринг па се тамо поубијај... Ја НЕ желим да ратујем и жртвујем свој живот за ,,СрБске земље'' -.-'. :roll:
Је*еш ти Косово, Републику Срспку... кад ћеш у том рату да цркнеш к'о пацов јер нећеш имати шта да једеш...
П.С. Немој да се љутиш, ја само хоћу да ти кажем да имаш погрешно мишљење.
А ако хоћеш да вратиш ,,СрБске земље'', брате, Србине, ради и залажи се за то да се створе нова радна места али не у војној индустрији него у некој другој грани како би порастао стандард грађана, а када буду видели шта су изгубили, МОЛИЋЕ НАС ДА СЕ ВРАТЕ. А онда си у бољој ситуацији,јер можеш и да уцењујеш :per:

НИСАМ ХТЕО НИКОГ ДА УВРЕДИМ, А АКО ЈЕСАМ, ИЗВИЊАВАМ СЕ, НЕЋЕ СЕ ПОНОВИТИ! :)

Косовски јунак

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
112
Човече... Ако желиш да се бијеш, иди у ринг па се тамо поубијај... Ја НЕ желим да ратујем и жртвујем свој живот за ,,СрБске земље'' -.-'. :roll:
Је*еш ти Косово, Републику Срспку... кад ћеш у том рату да цркнеш к'о пацов јер нећеш имати шта да једеш...
П.С. Немој да се љутиш, ја само хоћу да ти кажем да имаш погрешно мишљење.
А ако хоћеш да вратиш ,,СрБске земље'', брате, Србине, ради и залажи се за то да се створе нова радна места али не у војној индустрији него у некој другој грани како би порастао стандард грађана, а када буду видели шта су изгубили, МОЛИЋЕ НАС ДА СЕ ВРАТЕ. А онда си у бољој ситуацији,јер можеш и да уцењујеш :per:

НИСАМ ХТЕО НИКОГ ДА УВРЕДИМ, А АКО ЈЕСАМ, ИЗВИЊАВАМ СЕ, НЕЋЕ СЕ ПОНОВИТИ! :)
Немој да ми се извињаваш, извини се тако што ћеш бити мање апатичан!

Косовски јунак

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
112
Просто ми није јасно колико сте ви млади апатични? Хеј, бре! Ја сам са својих 25 већ био истакнути ратник. Моја батерија се сматрала једном од кључних приликом освајања Вуковара! Одликовани смо сви због тога. А о 1999. не бих ни да трошим речи. Просто је невероватно колико сте незахвални!

Југ Богдан

Domaćin
Banovan
Poruka
4.065
Не видим ни једну другу опцију осим храброг јуриша младих србских витезова!

И ја тако мислим.Нестаће нам идентитета као народу,а нисмо толико ретардирани као ''бошњаци'' да га измишљамо.А шта смо без идентитета?

Милунка Савић

Buduća legenda
Poruka
36.021
Просто ми није јасно колико сте ви млади апатични? Хеј, бре! Ја сам са својих 25 већ био истакнути ратник. Моја батерија се сматрала једном од кључних приликом освајања Вуковара! Одликовани смо сви због тога. А о 1999. не бих ни да трошим речи. Просто је невероватно колико сте незахвални!
И шта би, где је данас Вуковар?

Продао га Милошевић, заједно с тим твојим Шешељем.