Ideja da nisam idealna za njega ili da nije siguran da sam idealna

Umri_muski

Legenda
Poruka
66.360
Cesta situacija, , a na zalost ja sam tu kao bomba, uopste nisam pun razumevanja...
Znaci zenska ima svu paznju , iskrene i jake odnose, ali ima neku fiksicu u glavi i ocekuje da joj kod partnera bude sve kako je zamisljeno u njenoj glavi..

Ja sam inace protiv tih bipolarnih stanja, znaci nijedna ljubav ne iskljucuje drugu , ali uvek se zna koja dominira, ali prelaznih stanja uvek ima...

I onda kad vec ima sigurno i cisto stanje, jer iako imam stav da emocije nisu ciste 0 i 1, ja moje stanje cuvam prilicno jasno tj nema bivsi , hoce kaki nece kako , ako toga ima, nece ni da prenoci....hocu na svom terenu da mi je cisto..
I onda da li zbog nekih nesigurnosti u sebe, mastanja, nekih stereotipa, pocne da mi namece scenarije kako je standard u glumatanju emocija....tj desava se situacija, povredilo me to sto ne izgleda kao na filmu ili da mi je totalno siguran, posvecen, predan, sta god da bude opcija...
Najzaebanije je ovo da nije idealna za mene, jer onda se ja uopste ne pitam nego mi ona procenjuje da li sam snob i uzima da sam snob pa kao mora da bude kao sto sam ja ili kao sto misli da ja ocekujem...a pojma nema sta ocekujem...

Znam vecina muti i laze , pa bi na pitanje jel ti smeta ovo ili da li ocekujes ovo lagali kao psi....tj mogu da budu sa sto zena istovremeno , i sto partnera muskaraca istovremeno , pa koji bude drustveno najbolji taj je..
I onda kad pocne da iste sablone primenjuje i kod mene, onda ide taj dupli zaeb....pa ebemu ako cemo iste fore da koristimo , onda mi ne trebas....ukljucicu i ja iste fore i onda mi je najbitnija porodica mlade i jel nosi titulu mis te godine...
i jare i pare....to je taj standard zar ne..

Koliko cesto muskarci gutaju ovo s.ranje od ponasanja kod zena, kad neka njena sujeta ili nesigurnost zahteva sigurnu glumu u idealnost i sigurnost da je ona prava, kao da je jedina na svetu, a time upravo unistava to sto je jedina na svetu, ali ako zazmurimo to prodje...

Pitanje ne vazi za ove sto veze ostvariju chatovanjem sa zenskama...to je tek shizo situacija, da ne unosimo takve u ovu temu i problematiku..Chat emotivne veze su neka druga virtuelnost, to ne upada u ovo..

Back