Idealni oglas

Dionys

Iskusan
Poruka
5.119
Ovo ne bi trebalo pomjerati na licne oglase, jer se tamo niko ne pojavljuje. :-)

Takodje, ako niste single, onda vam ne bih preporucio ucesce.

Dakle, trazi se osoba vaseg zivota. Kad bi danas naisli na oglas osobe za koju bi ste nakon prvog citanja mogli pozeliti da bude osoba vaseg zivota, kako bi on mogao otprilike zvucati?
Ako niste sigurni i nemate zelju da se izjasnite, ne trebate se izjasniti.

Poslednja izmena:
Uh! Ja sam singl od sinoce. Trenutno bi mi prijao neko ko je sladak i ko nije dosadan da idemo na neko letovanje. Moj sada vec bivsi decko je hteo da idemo u Crnu Goru u septembru. Bolje da mi je predlozio da idemo na Severni Pol na letovanje.

Moj idealan oglas:

Naslov: Sta se desilo sa pravim muskarcima

Zdravo ovde Taca, dobro situirana, ozbiljna u zivotu, i trazim samo ozbiljne momke radi braka i zajednickog zivota.Ako si obrazovan, imas posao, i situiran javi se ja sam prava dama. Izgled nije bitan, a sex jos manje. Molim da se samo ozbiljni jave na ovaj oglas.

Na takav oglas odkidam. Odmah se javljam.

ta koja se nudi po raznim oglasima ne moze biti zena mog zivota

Sad se mislim koje bi okolnosti mogle biti. Znaš kako, napiše sve savršeno, takva i takva, divna krasna.. I kaže kako je bila zaljubljena/udata jednom i taj lik umro. Onda je bila skrhana bolom i tugovala dve godine, nije se mogla naterati da ponovo bude sa nekim jer je žalila za ovm. I sada, najviše na nagovor zabrinute majke i sestre, rešila je da da nekome šansu. Ali je previše zatvorena da počne razgovor uživo i ne ume da igra te igre, pa je eto, postavila oglas tražeći nekog.

Ja cenim da bi to upalilo kod većine..

Uh! Ja sam singl od sinoce. Trenutno bi mi prijao neko ko je sladak i ko nije dosadan da idemo na neko letovanje. Moj sada vec bivsi decko je hteo da idemo u Crnu Goru u septembru. Bolje da mi je predlozio da idemo na Severni Pol na letovanje.

uf,mukica,otisao ti i ovaj decko.kako samo znas da mi unistis dan.ja se taman nadao je on taj.spremio sam i odelo za vencanje.sta cu sada :(
ne brini,naci ces nekog veceras.tvoj komsija koji te je gledao danima konacno je resio da ti pridje.on ce te u oktobru voditi u grcku na more.sto je bolje.

Back