Idealna zena je, kako muskarci kazu: da bude dama na ulici 8) domacica kada je kuci :? i ***** u krevetu
Komentar?
Komentar?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sixx:Idealna zena je, kako muskarci kazu: da bude dama na ulici 8) domacica kada je kuci :? i ***** u krevetu![]()
Komentar?![]()
ops: Ustvari imam - da dodam: ima ih takvih, ima, ima, hvalabogunatome... 
Black_cat:Odlichna rechenica. Pravom mushkarcu, jedna zhena mora sve to biti. Na pravom mestu, naravno![]()
ops:gigule:Može ali onda primeniti istu formulu i na muškarce...
džentlmen na ulici, domaćin(majstor za sve) u kući a pastuv he he u krevetu
no problemo
dajte ljudi mi smo nesavršena bića to je lepo...
ISKUSNA,NEVINA DEVOJKA!sixx:Idealna zena je, kako muskarci kazu: da bude dama na ulici 8) domacica kada je kuci :? i ***** u krevetu![]()
Komentar?![]()
ma može srećo, a mogu i zajedno da kuvaju i popravljaju...tako je zabavnijejagodica:a shto muskarac ne bi mogao da bude domacica a zhena da popravlja :x

mozhda zato jer je mushkarca koji bi mogao da bude domatjica ili to vetj jeste,izvesna zhena vetj "popravila",...njegova majka.Posle toga treba se zapitati...shta zheni posle "domatjice" od mushkarca ostaje.Opet se vratjamo na ono "iskusna a nevina"... pozdravMoj komentar: idiJotluk!sixx:Idealna zena je, kako muskarci kazu: da bude dama na ulici 8) domacica kada je kuci :? i ***** u krevetu![]()
Komentar?![]()
sixx:Idealna zena je, kako muskarci kazu: da bude dama na ulici 8) domacica kada je kuci :? i ***** u krevetu![]()
Komentar?![]()
Sta pusi?avesic:pere ,pegla ,puši....
da postoji idealna zena ali takvih je malo i obicno su tudje nazalostsixx:Da se vratimo na temu: MOZDA idealna zena postoji - donekle- ali zasto da se trudimo, kada ni to ne valja, kada i tu zenu pravari partner?!![]()

neko ko...:ops: Ustvari imam - da dodam: ima ih takvih, ima, ima, hvalabogunatome...
Pozdrav za sve muškarce koji mogu i hoće da "se uhvate u koštac i drže korak sa tolikom količinom idealnosti"...cmok...![]()