idealna visina za zenu ?

idealna zena je visoka ...

• ispod 150 cm

• 150 - 155

• 155 - 160

• 160 - 165

• 165 -170

• 170 - 175

• 175 - 180

• 180 - 185

• 185 - 190

• 190 - 195

• 195 - 200

• iznad 200

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pored Ankete o idealnoj visini zena,treba postaviti Anketu,o idealnoj velicini dojki zenskih.Znam da malo primitivniji muskarci (narocito u Americi) vole ogromne zenske
grudi.Po mom misljenju i ukusu,najlepse i naj seksi,zenske grudi su one,velicine broj TRI, Cvrste strukture,i kruskastog oblika,sa cvrstim,osetljivim bradavicama.

Voleo bih,da vidim misljenje,ostalih Forumasa,bilo muskih ili zenskih.(ima i zena,koje uzivaju u dojkama drugih zena).

Pored Ankete o idealnoj visini zena,treba postaviti Anketu,o idealnoj velicini dojki zenskih.Znam da malo primitivniji muskarci (narocito u Americi) vole ogromne zenske
grudi.Po mom misljenju i ukusu,najlepse i naj seksi,zenske grudi su one,velicine broj TRI, Cvrste strukture,i kruskastog oblika,sa cvrstim,osetljivim bradavicama.

Voleo bih,da vidim misljenje,ostalih Forumasa,bilo muskih ili zenskih.(ima i zena,koje uzivaju u dojkama drugih zena).
po mogucnosti posvadjanih :lol:

Kad vec pisemo o cm, o kubicima (!), slozila bih se sa tobom.
Trojka je idealna. Oblik taj koji si naveo ili jabucast.
Naravno da zene gledaju druge zene, uporedjuju se... itd.

Back