Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
jel znas da se mesto gde se eufrat uliva u tigar zove morlon i da ispod vode ima pecina gde su evnusi rabili klitorise za rucak od nevaljalih....?
sta ja imam sOtim

- - - - - - - - - -
morlon

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel znas da se mesto gde se eufrat uliva u tigar zove morlon i da ispod vode ima pecina gde su evnusi rabili klitorise za rucak od nevaljalih....?
po mogucnosti posvadjanihPored Ankete o idealnoj visini zena,treba postaviti Anketu,o idealnoj velicini dojki zenskih.Znam da malo primitivniji muskarci (narocito u Americi) vole ogromne zenske
grudi.Po mom misljenju i ukusu,najlepse i naj seksi,zenske grudi su one,velicine broj TRI, Cvrste strukture,i kruskastog oblika,sa cvrstim,osetljivim bradavicama.
Voleo bih,da vidim misljenje,ostalih Forumasa,bilo muskih ili zenskih.(ima i zena,koje uzivaju u dojkama drugih zena).
Pored Ankete o idealnoj visini zena,treba postaviti Anketu,o idealnoj velicini dojki zenskih.Znam da malo primitivniji muskarci (narocito u Americi) vole ogromne zenske
grudi.Po mom misljenju i ukusu,najlepse i naj seksi,zenske grudi su one,velicine broj TRI, Cvrste strukture,i kruskastog oblika,sa cvrstim,osetljivim bradavicama.
Voleo bih,da vidim misljenje,ostalih Forumasa,bilo muskih ili zenskih.(ima i zena,koje uzivaju u dojkama drugih zena).
za zene je idealna 4 broj grudi .