fungirly
Obećava
- Poruka
- 98
kako zamisljate osobu svog zivota (ako tako nesto postoji)?
opisite je!!!
opisite je!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Norvezankica?Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.
Ma jokk...nasa je...ne bih ja mogao sa norvezankama.chokolada:Norvezankica?Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.
Mislim da nisi jedini koji tako misli!!!Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.
Zasto?Master_Chief:Ma jokk...nasa je...ne bih ja mogao sa norvezankama.chokolada:Norvezankica?Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.![]()
He,he,da si ti ovde shvatio bi.Kao prvo vecina je siroka u kukovima sto se meni nimalo ne svidja.Kao drugo ako nadjes neku koja valja onda je ne moguce doci do nje jer je svi salecu i sa svima je,ni to mi se ne svidja.E jedini plus je to sto su 90% plavuse,e to mi se svidja.Shinoda:Zasto?Master_Chief:Ma jokk...nasa je...ne bih ja mogao sa norvezankama.chokolada:Norvezankica?Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.![]()
Sta fali Norvezankama?
Hmmm...sad te razumem!!!!!Master_Chief:He,he,da si ti ovde shvatio bi.Kao prvo vecina je siroka u kukovima sto se meni nimalo ne svidja.Kao drugo ako nadjes neku koja valja onda je ne moguce doci do nje jer je svi salecu i sa svima je,ni to mi se ne svidja.E jedini plus je to sto su 90% plavuse,e to mi se svidja.Shinoda:Zasto?Master_Chief:Ma jokk...nasa je...ne bih ja mogao sa norvezankama.chokolada:Norvezankica?Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.![]()
Sta fali Norvezankama?
E da,skoro svaka pije,ali ne malo,nego mnogo...a i vecina pusi...
Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.
Eh malera... :?Sasha85:Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.
Nije fer... Ja je nisam videla...![]()
Shinoda:Eh malera... :?Sasha85:Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.
Ako hoces mogu je sutra staviti oko 21 h?Pa i ti da vidisSasha85:Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.
Master_Chief:Ako hoces mogu je sutra staviti oko 21 h?Pa i ti da vidisSasha85:Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.
ni jaSasha85:Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.
Lici mi na Norvezanku pa zato pitam. Stvarno je slatka.Master_Chief:Ma jokk...nasa je...ne bih ja mogao sa norvezankama.![]()
Ih,nemas pojma pojma kolko je trebalo truda da je osvojim...chokolada:Lici mi na Norvezanku pa zato pitam. Stvarno je slatka.Master_Chief:Ma jokk...nasa je...ne bih ja mogao sa norvezankama.![]()
![]()
Pa kako da posaljem na mail kad si ti 99% inkognito??Sasha85:Master_Chief:Ako hoces mogu je sutra staviti oko 21 h?Pa i ti da vidisSasha85:Master_Chief:Uff to je tesko opisati.Vidi u moj profil sliku idealne osobe za mene barem.To je moja devojka i mislim da je 99% perfektna.
'Ajde ti lepo meni posalji na mail... Jer ne znam da li cu moci da dodjem tada...![]()
To je samo za danas,vracam moju sliku sutra...Sasha85:Da si pristao da mi posaljes mail,dala bih ti...
Ali posto vidim da si je vratio... Nema potrebe...
Inace,devojcica ti je slatka...![]()