Idealan partner

partnersofusga.gif

Sta cete bolje od ovoga..nemo se smarate..ima na svakoj trafici :lol:

ja bi' voleo da imam jedno 3-4 deteta... da mi rodi zena... ako neka hoce da se uda za mene... posto, ipak... odgovornost je biti kraljica mahale... elem... bas sad razmisljam nesto... sutra, ako imam sina, da mi kaze... e, bre, rile... kafane nista ne valjaju... znaci... odrek'o bi' ga se preko novina... more... joj... sad sam se iznervirao... on ce meni tu neke fore... ma, sad ima da ga ubijem od batina... uh...

Uvek sam mislila da su za mene fatalni crni momci, nikada ni za jednog plavusana nisam rekla da je dobar frajer!

A najveca ljubav mog zivota (ah.....) je bio plavusan, a brada mu cak i malo ridja bila!:roll:

Ne znam da li sa mnom nesto nije u redu, ali ja se ne zaljubljujem u muskarce koji fizicki nisu moj tip...
Mislim, mogu oni da mi budu ok, da mi se dopadaju i da se karam sa njima, ali da se zaljubim -jok...

To vece je padala kisa, plocnici jako klizavi, ja pod utiscima koje su ostavila desavanja od te veceri...............i tuf, ispred zgrade pozorista, tik ispred plavusana se razbijem, okliznem se i dupetom pravo na beton...........blam.........a mogao je biti moj idealan partner:D

Da si ispred mene pala imala bi i vece sanse, a i imali bi temu za smijeh i mogao bih te zezati do kraja zivota...tvog. :D

Back