idealan muskarac...

ko je on... sta je on... sta ce da ti da?

• muskarac koji radi u telenoru...

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .
mili, nano... nemoj da se nerviras sad... mislim, mozes ako bas 'oces, al' ces, s' godinama, videti koliko gresis... kad malo budes odrasla... znaci, samo zen... a sto se tebe maki tice, uvek... jer sam apsolutno ubedjen u pozitivan rezultat na kraju... u to ime cu ti cak pokazati i kako se zubima otvara pivska flasa... sve smo to naucili na jezeru, kad smo pecali a nismo poneli otvarac...

mili, nano... nemoj da se nerviras sad... mislim, mozes ako bas 'oces, al' ces, s' godinama, videti koliko gresis... kad malo budes odrasla... znaci, samo zen... a sto se tebe maki tice, uvek... jer sam apsolutno ubedjen u pozitivan rezultat na kraju... u to ime cu ti cak pokazati i kako se zubima otvara pivska flasa... sve smo to naucili na jezeru, kad smo pecali a nismo poneli otvarac...

jao rile, šta bih ja bez tvojih komentara....evo zen :D (6:3 6:3 :) )
:roll:

imam ja klip gde zzena otvara pivsku flashu svojom... khm...
al` ja nisam bila na pecanju a da zaboravim otvarach, tako da nisam imala prilike da otkrijem alternativne nachine otvaranja flasha.... :D

u svakom sluchaju, opklada stoji...
a mislim da ce biti 3+.... al` dobro... zzivi bili pa videli....

cekaj... sad mi nije jasno... jel smo se kladili na prolaz il' na golove? i jedno i drugo odgovara, sto se vaseg rikana tice... mili, nano... to je rezultat za tenis... mi pricamo o fudbalu... ima isto album i sa fudbalerima, samo ne znam da li vi u skoli to skupljate...

cekaj... sad mi nije jasno... jel smo se kladili na prolaz il' na golove? i jedno i drugo odgovara, sto se vaseg rikana tice... mili, nano... to je rezultat za tenis... mi pricamo o fudbalu... ima isto album i sa fudbalerima, samo ne znam da li vi u skoli to skupljate...
a kad dobijem onu sjajnu slichicu, ja najbolje volim! :D

ma mozze i jedno i drugo...
ti kazzesh chelzi, ja kazzem liverpul.
ti kazzesh od 0-2, ja kazzem 3+.

ti kazzesh: dobar dan, dama zzeli neshto da naruchi...
ja kazzem: vanila kup i srednji amareto...

rile, i ptice na grani znaju da ti šiljiš samo o fudbalu, pa ti ja malo kontriram tenisom, ali vi stariji to ne kapirate izgleda ;)

joj, mili... nema veze... vazno da se mi lepo druzimo... i zvacu te na pivcugu kad placa maki - sponzor sampiona... u stvari, za tebe sok... posto ja ne zelim da krsim zabrane o tocenju alkohola maloletnim licima... al', mozda ti dam da probas penu, kad sipa konobar pivo... :D

e moj rile...
e sa dve gajbe cu da te chastim, kakve su ono dileje i koliko sam se iznervirala....

a kao da se cela utakmica razvijala onako samo zbog tebe...
i onaj da skochi i iskrene zglob, i onaj dileja da udje i joj, bozze u 94om minutu!!!!
strashno.

u svakom sluchaju, zasluzzio si gajbe po vishe komada osnova...

ma, nema veze... jos uvek imas sansu da se izvuces ako liverpul prodje... znas... povratna utakmica... pa se zavrsi 2:2, na primer... :D mada su i jaci padali na stamford bridzu... znaci... pravo u strahinjica bana, il' na splavove... pa da popijemo pivo k'o ljudi... i da povedemo i mili, al' da ne bude mnogo kasno... posto je ne pustaju njeni... :D

e, za to pivo da vam prica vas rikan... kad sam prvi put otis'o da radim na duze... i, uhvatila me nostalgija... nedostaju mi drugari... i odem u jedan kafic... resio da se napijem... i narucim pivo... donese mi konobar... narucim jos 3-4... ni da me pipne... pomislim... da li sam toliko tuzan da ne mogu ni da se napijem? konobar me gleda skroz cudno... i, posle nekog vremena okrenem ja onu flasu i provalim da mi je on sve vreme donosio bezalkoholno pivo...

a i nije toliko loshe to bezalkoholno...
lepo ide uz cevape kod hodzica ili kako se vec zove...
kad vec nema drugo. :D

ja svoje dugove, rile, isplacujem...
a i ti si kavaljer i necesh dozvoliti da tugaljivo gledam u frikomov frizzider. :D

a mili cemo povesti i dati joj sokic. 100% voce, to je zdravo, od toga se razvijaju koske. :D

naravno da necu, maki... mozes da narucis sta god pozelis... nemoj samo da mi kazes da ces stedeti na sebi? a cevapcici mogu samo sa kajmakom... to je keva... i, kad se setim... u prvom, drugom osnovne... odemo u jednu obliznju cevapdzinicu i narucimo "7 u celu sa kajmakom"... i lik nas pita: jel hocete i malo papricice ljute? a mi kazemo: moze, moze... stavi malo vise, slobodno... a jedva da imamo po 7-8 godina... e, devla, devla... i 'de posle dete da ne bude zdravo?

Back