Idealan izbor za novog premijera Srbije...

Ayeye_Brazdorf

Domaćin
Poruka
4.290
Postovana gospodo, kao sto smo svi vec upoznati, glavni(a mozda i jedini) prioritet nase prekrasne i fenomenalne vlade nije jacanje ekonomije, smanjenje korupcije, borba protiv korupcije, ocuvanje Kosova u sastavu Srbije....

Ne, njihov glavni cilj i najvaznija stvar koju su dali sebi u zadatak je SIRENJE OPTIMIZMA!!:)

Da bi se ovo uspesno izvrsilo, potrebno je izvrsiti personalne promene u vrhu same vlade...
Vreme je da se tmurni i mutavi Mirko zameni nekom adekvatnijom osobom koja ce mnogo bolje obavljati posao sirenja optizma u narodu...

Dakle, tu smo. Na TV Ultra se posle ponoci emituje serija "fast show", gde se u jednom skecu pojavljuje lik zvani "brilliant kid".
Taj covek svuda nalazi optimizam, pun je zivotne energije, siri radost i pozitivne vibracije...
Mislim da je mnogo kvalitetniji i sposobniji od Mirka i da bi kudikamo bolje obavljao posao umesto njega....

Uostalom pogledajte....


Evo, vec zamisljam konferencije za stampu novog premijera...

Profesori strajkuju, deca ne idu u skolu. To je sjajno! Imaju vise vremena za igranje, odmor i gledanje televizije. Fantasticno!

20 nase dece dobili su 240 godina zbog ubistva jednog Francuza. To je sjajno! Ne moraju da placaju stan i hranu, sve im je obezbedjeno, a u zatvoru imaju mnogo knjiga i teretanu kako bi se duhovno i fizicki uzdizali. Fantasticno!

Mnoga talentovana i pametna deca ne mogu da studiraju, jer su skolarine papreno skupe, i iznose po vise hiljada evra. Sjajno! Ali zato na TV-u imaju mnogo zanimljivog programa, zvezde granda, karleusa, sada imaju farmu i dvor, gde mogu videti koja slavna licnost ima smrdljive carape a kome su usrane gace. Fenomenalno! Zasto bi se mucili sa glupim knjizurinama, kad mogu da gledaju pink, slusaju karleusu i rade kod Miskovica. Uzivancija!

Srbima po Kosovskim enklava su iskljucili mobilne i fiksne telefone, odseceni su od sveta i nemogu da komuniciraju. Ali zato vec dve godine nije zapaljena nijedna crkva, nijedan autobus nije raketiran i nijedno dete nije ubijeno. To je sjajno!

Popunili smo upitnik, za 20 godina ulazimo u EU, gde nas ceka nebesko carstvo, rajski vrtovi, med i mleko. To je sjajno! Fantasticno! Jeeeej!
 

Back
Top