Idealan dan

• Začetnik teme Začetnik teme ZORO-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dono... moram malo da razmislim o tome... :think: Na muke me bacas... :)

Na muci se poznaju junaci,a u ovom slucaju iskusni osvajaci.AJde sada da te vidim na delu....Sinoc sam Cizmici postavila pitanje oko vina i dobila sam pravi odgovor,ali on je moja generacija,pa je iskusan poprilicno.Sada da vidim kako razmisljaju nove...

Идеалан дан...
Нађемо се на Тргу око четири поподне и одемо до Демодеа, седнемо у башту, наручимо пиће, причамо и гледамо се. У очи...
Након неког времена одемо до Даче на вечеру...
И опет причамо и гледамо се у очи...
Додирнем јој руку, овлаш...
И то урадим још неколико пута...
Никад предуго да се не био сећала угрожено али довољно често да осети да ми је стало...
Кренемо код мене или ње, свеједно.
Замолим је да ми да руку, а она ми каже да не да...
Ја јој кажем да ћу јој је вратити пошто ми не треба за стално... Ионако имам обе, не знам шта бих радио с трећом...
Она се насмеје и дозволи да нам се прсти испреплету...
Дођемо код мене или ње, свеједно...
Сипамо купиново вино и лагано га испијамо...
Седимо довољно близу да могу да јој повремено дотакнем раме, косу, лице...
Некон неког времена одлучим се и скупим храбрости да је пољубим...
Она ми узврати...

Ја верујем да је све могуће ако човек жели да то добије.
Само, није нам све на корист...

Video si zelenog smajlija.:mrgreen:.dakle..sve je moguce ako zelimo i potrudimo se za to..malo damo ..malo uzmemo..samo treba znati sta uzeti i sta dati..:heart:

Sa njim ne zelim jedan vec sve idealne dane...da li je to moguce..:mrgreen:

Oho kuca nam se menja... :)
Setih se scene "Rodicu mu 9-oro dece" "Rodi mu prvo jedno za pocetak" :lol:
Tako da prvo iskoristi jedan idealan dan pa onda razmisljaj dalje... da ne bi sa preteranom ozbiljnoscu oterala "plasljive" muskarce... ili da ih ne bi terala da te lazu.. da bi dosli do.... ;) do srca :heart: :lol:

a dorucak kod Tifanija?

Pa da malo bi kao bilo preskupo to... ali nemoj gledati to sa te strane vec gledaj to sa strane zelje za avanturom i zelje za necim divljim i neobuzdanim sto najverovatnije nikad nije radila... zelje da se otcepi i bar za tenutak odvoji od realnog sveta koji je okruzuje i dozivi nesto za nju fenomenalno... ;)

Pa da malo bi kao bilo preskupo to... ali nemoj gledati to sa te strane vec gledaj to sa strane zelje za avanturom i zelje za necim divljim i neobuzdanim sto najverovatnije nikad nije radila... zelje da se otcepi i bar za tenutak odvoji od realnog sveta koji je okruzuje i dozivi nesto za nju fenomenalno... ;)

ma ja je ne gledam ni pravo, a kamoli sa strane....a sta to bese realan svet: )

Back