Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ide i sata maticna KT-600-8237 KAKO DA RADE DVA HARDDISKA
nikako nemogu da pokrenem sata harddisk da radi kablovi su ukljuceni ali ga nigde nema molim pomoc koji drajver imam i cd od maticne flopi nemam sta da radim hvala
nikako nemogu da pokrenem sata harddisk da radi kablovi su ukljuceni ali ga nigde nema molim pomoc koji drajver imam i cd od maticne flopi nemam sta da radim hvala
ne vidi se uvek disk, sa tim čipom i novim hard diskovima
bilo je tu negde u par tema
ponekad proradi ako se stavi drugi tip diska ,
8237 je serial ATA 1, imaju neki konflikt ne trpe se... možeš da probaš mu staviš džumper
na 1.5 Mbita ako disk ima to džumperisanje zvanično podržano ,u uputstvu od diska
windows xp 3 koristim bios je phoneix al mi flopi neradi nigde se ne pojavljuje ukljucen mi je raid u biosu kada vratim na ide nece da ucita ovaj ata hard i hvala na odgovorima a ovaj sata 1 hard je mislim western od 500giga
windows xp 3 koristim bios je phoneix al mi flopi neradi nigde se ne pojavljuje ukljucen mi je raid u biosu kada vratim na ide nece da ucita ovaj ata hard i hvala na odgovorima a ovaj sata 1 hard je mislim western od 500giga
ali on vec ima neki drajver u sp3 po difoltu
ja mislim da i sa viaide radi kao kompatibilnost
(dok je za raid potreban viamraid.sys ili sam se prebacio ?)
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.