.....i ziveli su srecno do kraja zivota

Da li poznajete neku devojku koja ja sa svojim prvim momkom sa kojim je i spavala prvi put i sve.... moze da se zadesi da se uda i da zivi srecno. Hocu da kazeem u stvari da li je moguce da neko moze da ima toliku srecu da svoju ljubav upozna a da pre toga nije toliko lutao,nije imao ljubavnoh drama ili u opste mnogo iskustva ako u opste sa vezama. "Is it too good to be true"

da.
i da, moguce je da odmah bude ono pravo. i da, poznajem.
i znaci, ne zamaraj se matematikom.

Da li poznajete neku devojku koja ja sa svojim prvim momkom sa kojim je i spavala prvi put i sve.... moze da se zadesi da se uda i da zivi srecno. Hocu da kazeem u stvari da li je moguce da neko moze da ima toliku srecu da svoju ljubav upozna a da pre toga nije toliko lutao,nije imao ljubavnoh drama ili u opste mnogo iskustva ako u opste sa vezama. "Is it too good to be true"

Kakve veze ima jel prvi ili peti, to ne garantuje da ce ziveti srecno do kraja zivota...neko nadje ranije nego kasnije, neko nikad, neko napravi kompromis, neko ne, neko stupa u brak iz ljubavi, neko jel mu doslo vreme i gomilu raznih mogucnosti i niko nema instant resenje za srecu. Svako za sebe...znam par koji su zajedno od 16-te (sad imaju 30) i deluju mi zadovoljni, ali otkud ja znam kakve oni probleme imaju ili nemaju..

Poznajem, prijateljica mi je..zaljubila se u decka sa 14, prvi momak..uzeli su se sa 20 (isto su godiste). Imaju dvoje divne decice, i pre neki dan mi je rekla: "Ja sam odmah znala da je to ono pravo, i dan danas znam, ich se nije promenilo!" Postoje, postoje..steta sto ih nema vise.

Poznajem, i to vise njih, jesu bili prvi u sexu ali ne i prvi momci
Naravno da je potrebno malo vise iskustva za brak ali ... previse ulozenih emocija i mnogo kilometraze...takvim ljudima je teze da sebe vide pored nekog, mozda u neku ruku budu previse istroseni emotivno, sta znam....ima nas raznih.

imala sam slicno iskustvo, ali nazalost nasa vanbracna veza je pukla.
ipak mislim da je pametnije prozivjeti nesto u zivotu, a tek poslije se odluciti na brak s nekim ko je sa mnom ne samo zato sto mi je prvi, nego da je to neko ko ce me razumjeti i voljeti sa svim mojim vrlinama i manama bas kao i ja njega.
Mada u posljednje vrijeme mislim da je brak jedna velika zabluda i bas i nisam neki zagovornik braka.

Znam jedan par, ne žive "srećno", ali su i pored svega što im se dešava i što im se ranije događalo još uvek zajedno.

Back