"i veće face su iz ovog grada pa se ne stide svog porekla" komšije gde je odrasla sloboda mićalović: nas je SRAMOTA njenih uloga..

Sensei

Master
Moderator
Poruka
66.366
Sloboda Mićalović rođena je na jugu Srbije, u gradu Leskovcu. Sa dve sestre Draganom i Mirjanom, ocem Draganom i majkom Milicom glumica je živela u naselju blizu centra grada, u zgradi u kojoj stanovi ne prelaze više od 60 kvadrata.


Autor: Marko Jović
STARS
1712095774059.png
 
Ekipa Kurira prošlog vikenda našla se u pomenutom gradu i posetila kraj u kom je živela porodica Mićalović. Tamo smo pričali s komšijama o tome kako pamte Slobodu i njenu porodicu. Čim smo stigli do ulaza zgrade, sreli smo stanarku sa četvrtog sprata koja ceo život živi u ovoj kući, pa se podsetila dana kad je glumica tu boravila.


1 / 3 FOTO: FOTO KURIR
https://www.kurir.rs/stars/4373709/...a-i-nas-je-sramota-njenih-uloga/media/78053/3
 
- One su sve kao lutke, nisu za džabe ove dve glumice. Nismo imali probleme s njima nikada, samo što su nekako oduvek imale taj visoki stav, osim njihovog tate, on je bio fin čovek i vrlo komunikativan. Istina, voleo je da popije, ali to na nas komšije nije uticalo. Javljao se svima i nekako bio, onako, glasan, pozorište i glumu je nosio svuda sa sobom - rekla je komšinica pa nastavila: - Nakon što je Dragan preminuo, one su otišle, prodale stan i nikad se ovde nisu vratile. Sloboda je uvek furala ovaj fazon koji sada ima, negovana ali neupadljiva, dok je Dragana do srednje škole bila u fazonu kao svetske zvezde tada. Nosila je stalno široko, dukserice dva broja veće, široke one farmerke što je nosio onaj crnac reper... Fifti Sent, e taj, sećam se toga jer je i moj unuk bio opterećen tim nekim čudnim stilom.
 
Komšija koji je sedeo preko puta zgrade čuo je o čemu pričamo pa nam je prišao i ispričao svoje sećanje na Slobodu i njenu porodicu.

Sloboda Mićalović
FOTO: FOTO KURIR
- Ja sam čuo da se ona stidi svog rodnog mesta. A video sam i da je pričala kako nema gde da dođe kad dođe ovde, pa spava po hotelima. To što spava po hotelima, nismo joj mi krivi, a ako se zaista stidi svog rodnog mesta, pa i mi se stidimo nekih njenih uloga i nikom ništa - navodi on, pa dodaje:

Nije mu jasno

- Njen otac je bio skroz dobar čovek, one su oduvek tripovale neki visoki stav i bile kao nešto sve na nivou. Sloboda je stvarno gledala da pobegne odavde što pre i kad joj je otac umro, brzinom svetlosti su spakovale majku i odvele za Beograd. Šta njoj smeta i što se stidi svog mesta nije mi jasno ni dan-danas, pa i veće face od nje su iz ovog grada pa se ne stide odakle su - rekao nam je komšija, koji nije bio raspoložen za slikanje.
 
Koje dno su novinari koji odu na "zadatak" da iskopaju neku bljuvotinu o targetiranom glumcu/pevacu/sportisti, onda nadju nekog anonimusa (verovatno ga i izmisle) i vlasnik smeca koje se odazivaju na ime Kurir (Pink, Happy, Informer...) dobije satisfakciju zato sto mu se nekad neka glumica/pevacica nije podala jer on misli da je bog/batina... i onda se to kopira na forumu a mi komemntarisemo.
 
Zamisli ti sad urednik jednih novina, kao što je Kurir, kaže svojim novinarima "ajde danas nađite neku poznatu ličnost koju ćemo da provučemo random kroz go*na da bi imali neku vest, jer bukvalno nemamo ništa. Evo, Sloboda Mićalović i sramota Leskovac, ono, udri" i to bude vest.

Kakav je problem ako je neko iznad svoje okoline i sramota ih je tog mesta?
 
- Ja sam čuo da se ona stidi svog rodnog mesta. A video sam i da je pričala kako nema gde da dođe kad dođe ovde, pa spava po hotelima. To što spava po hotelima, nismo joj mi krivi, a ako se zaista stidi svog rodnog mesta, pa i mi se stidimo nekih njenih uloga i nikom ništa - navodi on, pa dodaje:
Reče komšija koji je 'sam prišao' da izjavi nešto za štampu!

Porodica Mićalović nije jedina porodica koja je prodala stan u svom mestu i odselila u drugi grad.Šta je tu čudno?

Nije tačno da se stidi Leskovca.
Više puta sam slušala emisije u kojima je bila gost, u njenoj biografiji i novinskim člancima sve lepo piše.

I šta treba? Kada dođe u Leskovac da prespava kod 'finog' komšije?
 

Back
Top