И у наредној години последице ЕУ интеграција - гомилање дугова и пад продуктивности

Poruka
19.908
Pavlović:Gomilanje dugova

news_53541.jpg


U sledećoj godini nas očekuje dalji pad produktivnosti i gomilanja dugova, kaže za S media portal advokat Branko Pavlović.

Branko Pavlović stručnjak za pravo i ekonomska kretanja za najznačajniji događaj u 2010. godini izdvojio je potpisivanje rezolucije u Savetu bezbednosti, ali ne u pozitivnom svetlu.

-Svakako najznačajniji događaj u ovoj godini je potpisivanje zajednične rezolucije u Savetu bezbednosti između Tadića i EU, koja će u godinama koje dolaze dramatično ugroziti teritorijalni integritet i suverenitet Srbije. To će svakako obeležiti ne samo 2010. nego i naredne godine i zato ćemo imati ogromnih problema u očuvanju Srbije- rekao je Pavlović.

Što se tiče ekonomskih problema naš sagovornik predviđa dalje propadanje Srbije kroz gomilanje dugova, nelakvidnosti, i pada produktivnosti.

-Ilustracije radi u ovom trenutku Srbija gas duguje 600 miliona dolara za gas, država farmaceutskoj industriji duguje 500 miliona evra , a Agencija za osiguranje depozita koji upravlja državnim bankama je raspisala tražnju za kredit od 400 miliona dolara. Samo te stavke bez dugovanja koja budžet inače ima prema korisnicima i bez onogo što javna preduzeća duguju svojim izvođačima i podizođačima sve je to više nego što će se dobiti od prodaje Telekoma- upozorio je Pavlović i dodao:

-Lavovski deo ovih dugovanja je nastao u 2010. godini u kojoj smo nastavili dalje da tonemo a što će se na žalost nastaviti i u 2011. godini. Jedina razlika je što će u narednoj godini sve češće dolaziti računi za naplatu. To znači da će biti sve više bankrotstva i haosa na tržištu, veći broj nezaposlenih, veći budžetski deficit- rekao je Pavlović i zaključio da Srbiji sledi prilično tragična godina.

Maja Vidović

http://www.smedia.rs/vesti/detalji.php?id=53541
***************************************************************************

Као што је овај човек овде лепо рекао, можемо да видимо да су за само једну(2010) годину последице политике еуро-интегарција катастрофалне:

1. Угрожен је интегритет и отворена врата даљем распаду државе(додајем да се за то спрема промена Устава која се тражи од стране мафије из ЕУ),
2. Пад продуктивности, броја запослених и наставак задуживања домаћих еуропејаца у име нас и наших будућих поколења.

Уколико наставимо политиком коју дефинише мафија из ЕУ и ММФ, овде је неминовност да ће се држава распасти,ако ни због чега другог, онда због константног смањења популације коју није могуће зауставити начином живота коју намеће еуроски систем "вредности" у Србији.
Заустављање тренутне политике нема алтернативу уколико се одговорно размишља о будућности.
 
Poslednja izmena:
Taj lik je neki lobista ali svejedno ubode istinu često.Naravno ne radi se o posledicama ''Evrointegracija'' već o posledicama apsolutnog zastoja u istima.

goxy ti su zescoj zabludi . zemlja u kojoj drugi kontrolise sve instrumente vlasti kao kod nas nema sanse za uspeh

a kod nas sve kroje MMF/USA i EU

a oni vode politiku u njihovom interesu a ne nasem
 
goxy ti su zescoj zabludi . zemlja u kojoj drugi kontrolise sve instrumente vlasti kao kod nas nema sanse za uspeh

a kod nas sve kroje MMF/USA i EU

a oni vode politiku u njihovom interesu a ne nasem
Nemaš pojma o životu bolje da se ne javljaš za bilo koju temu::mrgreen:
 

Back
Top