neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.116

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
e dosli smo u fazu da raspredamo oko toga kad cu mu upoznati rodbina...niko to ne voli, pa ni ja, i gledam da prolongiram u nedogled...ali, necu moci da se izvlacim doveka
jer on vec hoce....koji je vas stav, u kom momentu veze treba da se upozna rodbina i da se na taj nacin veza jos vise uozbilji?????....ja cekam da mama izrazi zelju a to se nadam da nece biti skoro
![]()
Stvarno zavisi od osobe i kako je vaspitana..s nekim brzo bez problema manje od mesec dana cak i prespavati tamo a s nekim nikad..imao sam drugaricu koja je bila u 9ogodisnjoj vezi i nikad nije bila kod fraera..ono valjda u prolazu se upoznala s njegovim i nista
ovo je situacija gde su oni u drugom gradu i to bi upoznavanje bilo ciljno....nikako ne moze biti spontano........
e dosli smo u fazu da raspredamo oko toga kad cu mu upoznati rodbina...niko to ne voli, pa ni ja, i gledam da prolongiram u nedogled...ali, necu moci da se izvlacim doveka
jer on vec hoce....koji je vas stav, u kom momentu veze treba da se upozna rodbina i da se na taj nacin veza jos vise uozbilji?????....ja cekam da mama izrazi zelju a to se nadam da nece biti skoro
![]()
u momentu kada osoba skapira da je zrela da uplovi u ozbiljne vode)) zivot se komplikuje, novi akteri se pojavljuju
)))
joooooj, jedva cekam tvoju temu sa vasheg prvog godisnjeg odmora)))
![]()
Pa ok nisam rekao da treba biti spontano..vec spontano namenski odete na rucak ili vikend..pa ako vam prija sta znam jednom mesecno ne znam sta pranirate![]()
kad rešite da živite zajedno...
...inače, ni jedan jedini drugi razlog...
misim...ta priča - "ajde da odemo u subotu do Beograda da se upoznaš s mojim roditeljima" - mi je u najmanju ruku ljigava...
...jel to ono...da roditelji vide buduću "snajku"...? da je procene...? ili samo "onako"...čisto obično upoznavanje...red je...?
...:/
znaš...meni to izgleda ko ono kad dete kupi kučence u prodavnicu, pa pozove svu decu da je vide i da joj se dive...
![]()
još mi kaži da nije razveden, tj, da je "momak"...![]()
Obavezno povedi dete ,da vide kakvu lepu decu radjas
A osim toga , ti si u prednosti , shvati .......... njihov sin voli i zeli tebe , opusteno !
u svakom slučaju, ne očekuj preterano prijatnu situaciju na početku...al kao i uvek, vreme bi trebalo da učini svoje...: )
Obavezno povedi dete ,da vide kakvu lepu decu radjas
A osim toga , ti si u prednosti , shvati .......... njihov sin voli i zeli tebe , opusteno !
ni ne ocekujem....ja cu biti korektna, to znam, ma sta se desilo....meni je cilj da on bude srecan a i tako necu ziveti sa njima....daleko smo oko 100 km....
a što uopšte ideš da upoznaješ njegovu rodbinu?
jel planirate da živite zajedno il šta?
: )
a što uopšte ideš da upoznaješ njegovu rodbinu?
jel planirate da živite zajedno il šta?
: )