Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Ovo je zlostavljanje životinja ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ko je Mile hebi ga, ne pratim fabulu radnje ocigledno![]()
Taman mi je decko dosao jutros s puta. Mnogo sam ga se uzelela i htela sam da provedem ovo toplo posle podne sa njim. Pozvala sam ga, dogovorili smo se i trebalo je da idemo malo u setnju, kada je pozvao njegov tata da odu do nekog imanja u Grockoj. Uzasno sam se iznervirala, ali mi je bilo glupo da kazem njegovom tati, jer me veoma voli.
Da li vas nervira, kada decko mora da otkaze sastanak, jer ima nesto hitno? Sta mislite o tome, kada je vas partner/ka vezan/a za roditelje?
Taman mi je decko dosao jutros s puta. Mnogo sam ga se uzelela i htela sam da provedem ovo toplo posle podne sa njim. Pozvala sam ga, dogovorili smo se i trebalo je da idemo malo u setnju, kada je pozvao njegov tata da odu do nekog imanja u Grockoj. Uzasno sam se iznervirala, ali mi je bilo glupo da kazem njegovom tati, jer me veoma voli.
Da li vas nervira, kada decko mora da otkaze sastanak, jer ima nesto hitno? Sta mislite o tome, kada je vas partner/ka vezan/a za roditelje?
Sve zavisi o tome kako tata izgleda....![]()
.. lipo je kad poštuje , lipo je kad može razumno vagnit di je potrebniji , ne valja bit sebican i ne razumit da su necije potribe važnije od tvoje šetnjice ..
Ma, ne izgleda nista posebno, obican deda. Budjavi penzioner.
Eto, na primer, to Malo zvocalo, koje je potpuno bezlicno, nema svoj stav, nego pljuska svakodenvne floskule.
Malo Zvocalo je 99% sranje))
1% je gowno)))