Paja Cutura
Poznat
- Poruka
- 9.564
Tematika je sledeca:
"Antologijske dionice seksa,golotinje u domacoj kinematografiji".
Poceo bih izlaganje sa,bar po meni,najboljom ribom u domacoj kinematografiji,ikad.
Radi se o Savini Gersak,slovenackoj glumici.
Koliko je dobra riba svjedoci podatak da je samo njeno pojavljivanje u filmu "Smrt gospodina Goluze (1982)"(za koji je naucno dokazano da izaziva suicid) ucinilo ovaj film gledljivim,
takodje omogucilo je je svakom gledaocu da izbjegne teze psihicke poremecaje usled gledanja filma.
Nego,razlog je zbog cega je ona ovdje(a vi ga svi dobro znate) jeste brckanje u Skadarskom jezeru u filmu "Cudo Nevidjeno" Zivka Nikolica u toku kojeg je nastala cuvena replika Oca Makarija cudotvorca:"Ne oce Leontije,to je sto bi prost narod rekao dobra p.icka"
Scena zbog koje je Mirjana Kodzic pozeljela da je musko
Takodje je antologijska scena i ona kada je Tasko Nacic posipa dukatima.
Neda Arneric
Iako ima 56 godina i danas zraci,
moze se reci da je najdugovjecniji seks simbol kod nas uopste.
Nije nikad imala problema sa eksplikacijom sopstvenih fizickih atributa i zbog toga je vazda bila omiljena medju muskom publikom.
Svoje mjesto ovdje dobila je zahvaljujuci cuvenom tarabljenju na padini u filmu "Ko To Tamo Peva",
kada nespretni Slavko Stimac pokusava da poentira naocigled svih putnika autobusa.
Suvi kasalj Bore Stjepanovica koji je prekinuo proces je ucinio da njegov liku u filmu postane najomrazeniji u cjelokupnoj domacoj kinematografiji.
Slijedi jos jedna scena u kojoj je akter opet Slavko Stimac.
Radi se o filmu "Varljivo leto 68",
Petar je za kaznu zavrsio da kuluci u pekari,medjutim,vise nego dobro drustvo pravicu ce mu Jagodinka Simonovic,koju sam ranije pomenuo kao najcuvenije sise Yu-Kinematografije,
replika:"Nista,samo da ti cujem glas" je postala sastavni dio domaceg folklora,
a scena je pokazala da su nevjeste ruke jednog adolescenta
na bujnom poprsju dostojne virtuoznosti svih albanskih pekara koji mile iz svih mogucih poslasticarnica.
Sada bih pomenuo cuvenu scenu u koritu porodice Topalovic.
Melita Bihalji,kao sto sam ranije pomenuo,najvece sise Yu-Kinematografije,
je svoje mjesto medju legende domace kinematografije obezbjedila upravo ovom scenom,koja je po njenom svjedocenju nastala slucajno.
Mica Tomic je akcidentalno obnazio njenu dojku.
Melita Bihalji igra predstave za djecu,ja je kao dijete nisam gledao,
moze se reci da nisam imao srecno djetinjstvo...
"Antologijske dionice seksa,golotinje u domacoj kinematografiji".
Poceo bih izlaganje sa,bar po meni,najboljom ribom u domacoj kinematografiji,ikad.
Radi se o Savini Gersak,slovenackoj glumici.
Koliko je dobra riba svjedoci podatak da je samo njeno pojavljivanje u filmu "Smrt gospodina Goluze (1982)"(za koji je naucno dokazano da izaziva suicid) ucinilo ovaj film gledljivim,
takodje omogucilo je je svakom gledaocu da izbjegne teze psihicke poremecaje usled gledanja filma.
Nego,razlog je zbog cega je ona ovdje(a vi ga svi dobro znate) jeste brckanje u Skadarskom jezeru u filmu "Cudo Nevidjeno" Zivka Nikolica u toku kojeg je nastala cuvena replika Oca Makarija cudotvorca:"Ne oce Leontije,to je sto bi prost narod rekao dobra p.icka"
Scena zbog koje je Mirjana Kodzic pozeljela da je musko
Takodje je antologijska scena i ona kada je Tasko Nacic posipa dukatima.
Iako ima 56 godina i danas zraci,
moze se reci da je najdugovjecniji seks simbol kod nas uopste.
Nije nikad imala problema sa eksplikacijom sopstvenih fizickih atributa i zbog toga je vazda bila omiljena medju muskom publikom.
Svoje mjesto ovdje dobila je zahvaljujuci cuvenom tarabljenju na padini u filmu "Ko To Tamo Peva",
kada nespretni Slavko Stimac pokusava da poentira naocigled svih putnika autobusa.
Suvi kasalj Bore Stjepanovica koji je prekinuo proces je ucinio da njegov liku u filmu postane najomrazeniji u cjelokupnoj domacoj kinematografiji.
Radi se o filmu "Varljivo leto 68",
Petar je za kaznu zavrsio da kuluci u pekari,medjutim,vise nego dobro drustvo pravicu ce mu Jagodinka Simonovic,koju sam ranije pomenuo kao najcuvenije sise Yu-Kinematografije,
replika:"Nista,samo da ti cujem glas" je postala sastavni dio domaceg folklora,
a scena je pokazala da su nevjeste ruke jednog adolescenta
na bujnom poprsju dostojne virtuoznosti svih albanskih pekara koji mile iz svih mogucih poslasticarnica.
Melita Bihalji,kao sto sam ranije pomenuo,najvece sise Yu-Kinematografije,
je svoje mjesto medju legende domace kinematografije obezbjedila upravo ovom scenom,koja je po njenom svjedocenju nastala slucajno.
Mica Tomic je akcidentalno obnazio njenu dojku.
Melita Bihalji igra predstave za djecu,ja je kao dijete nisam gledao,
moze se reci da nisam imao srecno djetinjstvo...

Poslednja izmena: