i suze su za ljude

• Začetnik teme Začetnik teme smrc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Blagosloveni su oni koji tuguju jer ako nema tuge onda sa takvom osobom nesto nije u redu.tugovanje ne treba suzbijati ..plakanje nece ostetiti organizam a vreme ce izleciti “bolesnika” da bi se bez oziljaka upustio u novu emotivnu vezu..

Ja placem kad sam sa nekim ko me voli. Bolje reci placem nekome ko me voli. Najvise sam se isplakala jednom Nemanji na ramenu, ostala mu je majca mokra kao da je prosuo pola case vode po sebi. Odmah posle toga, po kolicini suza, to je bilo kad sam plakala Igoru na ramenu. To znaci da me malo vise voli Nemanja nego Igor.

pocni da ustajes u 4 ujujtru ...
zatim 5 zivih jaja u stomak(obavezno)
onda trcis do obliznjih stepenica....i nazad
posle,na tavan ,i udaraj sunke svom snagom...
(ne zaboravi da zavijes zglobove....)
sister power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dakle od jutros ne placem ali imam eho u organizmu sve mi nesto odjekuje. Nisam ni na posao otisla izmislila sam da mi je lose mada i nije to neka laz. Pokusala sam sa drugaricama ovih dana da pijem kafu i da ne budem dosadna ali jesam dosadna sam jer samo pricam o njemu. Bas sam kreten.I njih razumem moje drugarice koje su pokusale da mi skrenu misli - doduse bezuspesno, pa sam odustala od njih. Ne mogu da ih davim, a necu vise ni vas. Nisam ni prva ni poslednja ostavljena, ali naravno mislim da mi je najteze hehe. Kakav sam egoista. Stvarno patim jer mislim da je to izmedju nas bila stvarno neuobicajeno i nestvarno i nesvakidasnje lepa stvar. Razdvojile su nas verovatno okolnosti i pomanjkanje njegovog strpljenja i osecanja. Sta mi je tu mi je. Preispitujem se koliko su velike moje greske a ima ih i znam da sam tome doprinela sa mojim nesigurnostima i praznim recima koje su bile istinite ali ne jos moguce za realizaciju. Sve u svemu hvala vam sto saosecate samnom. Uspela sam da se malo saberem, a valjda ce svakim novim danom biti bolje. Samo me nervira sto dan ima 24 sata koji uzasno sporo prolaze a ja ne mogu da se skoncentrisam na nesto sto bi moglo da mi bar na duze odvuce paznju. slobodno mi recite da am dosadna ali jedino dok vam pisem i citam vase reci nisam tolko izgubljena

dakle od jutros ne placem ali imam eho u organizmu sve mi nesto odjekuje. Nisam ni na posao otisla izmislila sam da mi je lose mada i nije to neka laz. Pokusala sam sa drugaricama ovih dana da pijem kafu i da ne budem dosadna ali jesam dosadna sam jer samo pricam o njemu. Bas sam kreten.I njih razumem moje drugarice koje su pokusale da mi skrenu misli - doduse bezuspesno, pa sam odustala od njih. Ne mogu da ih davim, a necu vise ni vas. Nisam ni prva ni poslednja ostavljena, ali naravno mislim da mi je najteze hehe. Kakav sam egoista. Stvarno patim jer mislim da je to izmedju nas bila stvarno neuobicajeno i nestvarno i nesvakidasnje lepa stvar. Razdvojile su nas verovatno okolnosti i pomanjkanje njegovog strpljenja i osecanja. Sta mi je tu mi je. Preispitujem se koliko su velike moje greske a ima ih i znam da sam tome doprinela sa mojim nesigurnostima i praznim recima koje su bile istinite ali ne jos moguce za realizaciju. Sve u svemu hvala vam sto saosecate samnom. Uspela sam da se malo saberem, a valjda ce svakim novim danom biti bolje. Samo me nervira sto dan ima 24 sata koji uzasno sporo prolaze a ja ne mogu da se skoncentrisam na nesto sto bi moglo da mi bar na duze odvuce paznju. slobodno mi recite da am dosadna ali jedino dok vam pisem i citam vase reci nisam tolko izgubljena

bice ok.... i probaj da pises dnevnik svaki dan o svojim emocijama...dobro bi bilo da pricas sa nekim ali ako neces zapisi...videces da ce se svaki dan poboljsavati stanje....eh vreme...bre leci sve, ama bas sve :)....

Nemojte da je tjesite rijecima" proci ce to".To nije nikakva utjeha.Naravno da ce proci,i sutrasnji dan ce se zvati juce,to svi znamo ali ona zeli da sada olaksa sebi i tesko je misliti na sutra.
Pa nek places,pa nek si natekla!Sjecaj se, razmisljaj ,pati,voli ga...Pokusaj naci u svom bolu nesto korisno ako je vec nemoguce naci nesto lijepo!A ovo ce zvucati bas pesimisticki ali postoje i ljubavi koje nikad ne prodju bez obzira sto su neuzvracene i nesrecne.
Sjeti se Lorke,Andrica...

ziva istina!!!:cry::cry::cry:

kako bih mogla da se oslovljavam a da ne zvuci glupo. Za pocetak bih mogla umesto kretena da upotrebim rec gomila nesrece hehe Ma ja sam skorpija ima li to neke veze sa mojim vaskrsavajem u ponovo normalnu osobu a?

dakle vec sam na nekim temama iznela svoju muku ostavljenje i vec danima placem i samu sebe nerviram
treba mi uteha da ce proci da cu prestati da cmizdrim
ne spavam ne jedem izgledam kao podgrejan les, natecena ocajna usamljena i povredjena jer u svoj mojoj muci kida me i to sto sam ubedjena da me je vec zaboravio i na sve to ga mrzim zbog toga
otkrila sam da sam sujetna pa i zbog toga placem
smrc

Nema tu neke posebne rijeci, nema tu neke posebne radnje, zamisli se, opusti se, pusti da te zivot vodi najboljem stanju, preboli i opet voli..
Zao mi je sto ti se tako nesto desilo...ali proci ce... zelim ti svu srecu! Pozz

Prilozi

• Tweety.jpg
    Tweety.jpg
    12,6 KB · Pregleda: 7
Ma ima dobrih ljudi, samo ih je tesko u posljednje vrijeme naci...
Vecina kao i ja se kriju iza racunara i laznog nicka:D
Eheheh .... jer u sustini niko ne zeli drugog da povrijedi i samo na forumu/ podforumu mozes naci iskrenu rijec.... :D

places i to je ok,danima...i to je ok...zamisli da ti je uzasno tesko a da ne mozes ni da zalaces,ovako izbacujes deo te tuge iz sebe i ne vidim u tome nista strasno...ja sam posle dva raskida,oba bas davno, plakala konstanto nedelju dana i vidis sada sam kul :)poceces i da se smejes i da jedes...polako...procices kroz sve faze...

dakle vec sam na nekim temama iznela svoju muku ostavljenje i vec danima placem i samu sebe nerviram
ne spavam ne jedem izgledam kao podgrejan les, natecena ocajna usamljena i povredjena jer u svoj mojoj muci kida me i to sto sam ubedjena da me je vec zaboravio i na sve to ga mrzim zbog toga
smrc

shvati to kao svoju katarzu. neka boli, proci ce. posle toga se probudis i vidis- svanuo suncan dan, sa mirisom prvih zumbula. i nesto ti izmami osmeh, ne znas tacno sta, ali znas da to znaci da je patnja prosla. i- ides dalje...

smrc

ok ok
ajd ne plači toliko
i meni nije lako samo se pravim hard boy
ajd vratiću ti se da mi pokažeš koliko si se žaljubiška

Back