bespomocan
Početnik
- Poruka
- 2
Ljudi pomagajte... Da ne duzim stvari stoje ovako. U vezi smo pet godina, ja 28 ona 25 sada. Uvek je bilo i lepih ekstremno i ruznih isto tako momenata ali jedno je sigurno uvek smo se bezgranicno voleli i prelazili preko svega. Ali dosao je i taj dan kad mi ona kaze iz cistog mira da ne oseca tu ljubav prema meni kao pre, da nije ispunjena i da ne zna sta joj se desava....Najgore od svega je sto predlaze da nastavimo dok ne vidi da li ce joj se taj osecaj vratiti. D a napomenem da je to bilo juce i da danas meni iako smo zvanicno zajedno, nije do zivota dok se ona provodi po gradu.Ne znam sta da radim, ne znam sta joj to znaci, iskreno nisam ni sanjao da ce doci do ovoga jer sam joj bio sve u zivotu i naucio sve sto zna o istom i vise od toga. Bukvalno dao sam joj sve i napravio od nje to sto jeste danas. Pomagajte, dajte savet, da li uopste moze kad se smanje osecanja da se vrate na staro, ja ne verujem u to ali neman snage da joj kazem da ne zelim da cekam da li ce se njoj vratiti osecanja ili ne i da odem..... Jako me boli ovo, kao sok najgori, kao noz u srce...