I šta sad?

Patriotista je onaj ko je patriotstvo kao logičnu pojavu i osećanje kod svakog čoveka koji živi u određenoj državi, pretvorio u političku ideju i program.

Patriotističke stranke u nas su SRS, DSS, donedavno bila i SNS.
U suštini te stranke nemaju nikakav realan odgovor na goruće i druga pitanja Srbije.

Samo jedan primer: po pitanju tzv. privatizacije patriotisti su bili i ostali na istoj liniji sa evrounionistima, iako je privatizacija bila udar na ekonomske resurse Srba, naravno i ostalih Srbijanaca.
Minimalno je bilo za očekivati da bar oni "stave veto"(bar verbalni) na taj poduhvat. makar iz patriotskih razloga.
Ali, ovde su i socijalisti na to odreagovali kao da su ljubitelji kapitalista, koje bi u Srbiji, mogli zvati i ekonomskim teroristima, s obzirom na posledice njihovih monopolističkih rabota.

.....šta ti to radiš....maltretiraš častan i pošten svet....otkad su patriote ovi politički kriminalci svih boja....odkad se patriotizam meri duhovnim razbojništvom i organizovanim kriminalom .....što veći ubica, derikoža , pljačkaroš , lažovčina - to veći patriota ... i koji su ti to srbijanci ; dali su to indijanci koje ove tvoje patriote genocidiraju ceo jedan vek .....reci životati ......

.....šta ti to radiš....maltretiraš častan i pošten svet....otkad su patriote ovi politički kriminalci svih boja....odkad se patriotizam meri duhovnim razbojništvom i organizovanim kriminalom .....što veći ubica, derikoža , pljačkaroš , lažovčina - to veći patriota ... i koji su ti to srbijanci ; dali su to indijanci koje ove tvoje patriote genocidiraju ceo jedan vek .....reci životati ......

Koje crne "moje patriote"?!
Nisam rekao da su patriote, nego patriotisti, dakle oni koji od logične naklonosti prave političku ideju, a neretko i šićare na tome.
Malo pažljivije pročitaš i vidiš da se i ti slažeš sa mnom.
A Srbijancima bi se mogli nazivati građani Srbije, Srbi i ostali.
Premda i ne mora tako.

Ne, naravno. Mislio sam na one koji se otrežnjuju od svih ovdašnjih ideologija.

Немој ми само неке зецове из рукава
као што беше деда Аврам, Панић, Ђелић ....

Од тих увежених ништа добро није дошло,
зашто би се сад нешто променило ????

Једино ако не радиш за некога ко би хтео да преузме Мишку примат и 3 фртаља тржишта па сад пишеш зарад "скенирања јавног мнијенија"...

Боље питај оне из ЦЕСИДа и СТРАтеџик маркетинга,
они све знају 3 месеца унапред ....

Koje crne "moje patriote"?!
Nisam rekao da su patriote, nego patriotisti, dakle oni koji od logične naklonosti prave političku ideju, a neretko i šićare na tome.
Malo pažljivije pročitaš i vidiš da se i ti slažeš sa mnom.
A Srbijancima bi se mogli nazivati građani Srbije, Srbi i ostali.
Premda i ne mora tako.

" patriotstvo kao logičnu pojavu i osećanje kod svakog čoveka koji živi u određenoj državi, pretvorio u političku ideju i program. " --- pa ti ovo ovodiš neku novu terminologiju za političko razbojništvo i genocid nad stanovništvom srbije -----krečiš sigurnu razbojničku kuću---- srbijanče

Zato, gospodo evrounionisti i gospodo njihovi oponenti, patriotisti, recite vi sada nama :

Šta da se radi?
ja cu, kao gospodin mizantrop, pesimista i dezurno levo smetalo da ti kazem: treba da sedimo na dupetu, da se spremamo kao da cemo da udjemo u EU sledece godine a da odlucimo da li cemo uopste u EU (kada taj trenutak dodje) na osnovu njihove tadasnje ekonomske perspektive... koja sada uopste ne izgleda ruzicasto

Немој ми само неке зецове из рукава
као што беше деда Аврам, Панић, Ђелић ....

Од тих увежених ништа добро није дошло,
зашто би се сад нешто променило ????

Једино ако не радиш за некога ко би хтео да преузме Мишку примат и 3 фртаља тржишта па сад пишеш зарад "скенирања јавног мнијенија"...

Боље питај оне из ЦЕСИДа и СТРАтеџик маркетинга,
они све знају 3 месеца унапред ....

Uf, uf, uf. Kud ti ode.
Razumem da si pun nepoverenja. I treba. bar da si i ti i onoliki tako odavno postupao...

Radim za sebe. i sve one koji bi da pristojno žive. A takvih je nekoliko miliona.

" patriotstvo kao logičnu pojavu i osećanje kod svakog čoveka koji živi u određenoj državi, pretvorio u političku ideju i program. " --- pa ti ovo ovodiš neku novu terminologiju za političko razbojništvo i genocid nad stanovništvom srbije -----krečiš sigurnu razbojničku kuću---- srbijanče

Nije bitno što je nova, nego što je tačna. Tako se i terminološki mogu razlikovati patriote, milioni ljudi U Srbiji, od patriotista, koji su šićarili na kobajagi patriotizmu.

Ne krečim ja nikakvu kuću. a pogotovo onu od političarskih i ekonomskih razbojnika, tzv. tajkuna.

Srbin sam. A nemam protiv da me zovu i Srbijancem. U Srbiji sam.

Uf, uf, uf. Kud ti ode.
Razumem da si pun nepoverenja. I treba. bar da si i ti i onoliki tako odavno postupao...

Radim za sebe. i sve one koji bi da pristojno žive. A takvih je nekoliko miliona.

Ја јесам, и тад, а и сад исто ....

А ти ????

Од кад си и на који начин дошао до просветленија ???
Где се појави тај неки нови Месија ???

Ја јесам, и тад, а и сад исто ....

А ти ????

Од кад си и на који начин дошао до просветленија ???
Где се појави тај неки нови Месија ???

Pomislio bi čovek da ironišeš, ali...svejedno.
Reći ću ti samo da nisam bio ni za Miloševića, ni za ove.
Priča o mesiji je malo...onako. Razumeš?
Ostani u nepoverenju, dok ne promeniš stav.:bye:

Nije bitno što je nova, nego što je tačna. Tako se i terminološki mogu razlikovati patriote, milioni ljudi U Srbiji, od patriotista, koji su šićarili na kobajagi patriotizmu.

Ne krečim ja nikakvu kuću. a pogotovo onu od političarskih i ekonomskih razbojnika, tzv. tajkuna.

Srbin sam. A nemam protiv da me zovu i Srbijancem. U Srbiji sam.

....verujem da nemaš ništa protiv isto kao i oni koji su punili masovne grobhice od 44-52 ; pa sad sa svojim potomcima
i političkim kriminalcima , kao i ništarijama zadojenim srpštinom i njenim patriotizmom nedaju da ih ljudski sahrane -
a za uzvrat idu na tuđa stratišta i izvinjavaju se za ono što počiniše njihovi sledbenici i rođaci .... rani srbija ovakav
gad ceo jedan vek .

....verujem da nemaš ništa protiv isto kao i oni koji su punili masovne grobhice od 44-52 ; pa sad sa svojim potomcima
i političkim kriminalcima , kao i ništarijama zadojenim srpštinom i njenim patriotizmom nedaju da ih ljudski sahrane -
a za uzvrat idu na tuđa stratišta i izvinjavaju se za ono što počiniše njihovi sledbenici i rođaci .... rani srbija ovakav
gad ceo jedan vek .

Pogrešio si sagovornika. Nisam od žutih, niti bilo kojih drugih.

Pomislio bi čovek da ironišeš, ali...svejedno.
Reći ću ti samo da nisam bio ni za Miloševića, ni za ove.
Priča o mesiji je malo...onako. Razumeš?
Ostani u nepoverenju, dok ne promeniš stav.:bye:

Ја сам ти рођени скептик .....

А и довољно стар, прогледао одавно
да ме неке бајке не дотичу баш ....
У Деда Мраза никада нисам веровао ....
БожићБата ми у чарапу остављао оно што ми тата и мама купише,
тако да ме можеш разумети (бар се надам) ....

Ја сам ти рођени скептик .....

А и довољно стар, прогледао одавно
да ме неке бајке не дотичу баш ....
У Деда Мраза никада нисам веровао ....
БожићБата ми у чарапу остављао оно што ми тата и мама купише,
тако да ме можеш разумети (бар се надам) ....

Naravno da mogu.;)

.....postavio si pitanje i nagovestio odgovor....plasiorao si uobičajene fraze sa neznatnom šminkom -----i šta sad....
nisi ovo , nisi ono ....šta se izvinjavaš ----pucaj.....daj tvoj politički program --budi konkretan : ................................

Ма какво извињавање, само обавештење.
Политички програм се не може износити на Форуму.:(

Nama je bolje da budemo kolonija Evrope, nego nekih sila iz dalekih krajeva...

A ta kriza, mozda je ona po svetu, ali je bankarska. Pohlepa prerasla meru, pa se srusila kao kula od karata.

Back