Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Znam ih bar 50 koji isto tako moraju ovo i ono, nije da ne mogu da nađu drugi posao, nego im je lepo da sede u administraciji, uzimaju odmore kad hoće, bolovanja u nedogled, na poslu do 11 kafa i pljuga, od 11 do 13h se maksimalno nešto radi ako ima, posle toga opet kafa i bleja, a znaju da bilo gde drugo to ne bi imali.
Meni je to prejaka stvar, kao rusofili, a ovamo Nemačka kola, odeća Američka, nikad u životu nisu bili u Rusiji niti će, jer tamo sigurno nećeš na more, najdalji domet im je čitanje nekih pisaca njihovih, a po pisanju ne bi rekao čovek ni da čitaju puno.
И шта ће сада ? ...пропали АлексаЈУ, вукови, комији, грдобрани и остали прогресивци који су се ослањали на одавно пропалу модерну ... ... па неће ништа !
Znam ih bar 50 koji isto tako moraju ovo i ono, nije da ne mogu da nađu drugi posao, nego im je lepo da sede u administraciji, uzimaju odmore kad hoće, bolovanja u nedogled, na poslu do 11 kafa i pljuga, od 11 do 13h se maksimalno nešto radi ako ima, posle toga opet kafa i bleja, a znaju da bilo gde drugo to ne bi imali.
Говорим ти не о Београду и не о малом броју људи који ради у админстрацији, већ о људима који раде у фабрикама и рудницима јер нема друге индустрије и другог запослења у њиховом крају.
Такви људи су уцењени да гласају за АВ.
Говорим ти не о Београду и не о малом броју људи који ради у админстрацији, већ о људима који раде у фабрикама и рудницима јер нема друге индустрије и другог запослења у њиховом крају.
Такви људи су уцењени да гласају за АВ.
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.