I SNS IMA REPERA - MAKSELA

al bundy

Legenda
Poruka
64.032

:
Aleksandar Vučić predstavio mladog hip-hop muzičara, koji će svojim pesmama zabavljati mitingaše na skupu SNS u subotu 16. aprila
BEOGRAD - Opametili se!
Posle frke s bendovima S.A.R.S. i Marčelo i Filteri, koji su naprednjacima zapretili tužbom zbog zloupotrebe muzike i kršenja autorskih prava na mitingu održanom 5. februara, lideri SNS potrudili su se da nađu novu muzičku zvezdu. Tako će na mitingu naprednjaka 16. aprila nastupiti mladi reper Miloš Miljković Maksel, koga je juče predstavio zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić.

Iako su novinari želeli da čuju kako Miloš zvuči uživo, Vučić im je poručio da će morati da se zadovolje samo snimkom njegove pesme. Numeru koju će repovati na mitingu napisao je „zahvaljujući prijateljima stranke, koji su pomogli“.
- Pesma je nastala na osnovu mog nezadovoljstva, života, života drugova oko mene, kolega s fakulteta - kaže Miloš, dok drugi čovek naprednjaka ističe da mu u tekstu nisu pomagali.
- On ima tremu jer ne zna kako to da izvede - uživo ili na plejbek, pošto ne znam da li će pred 120.000 ljudi moći to da otpeva. Ni dinara mu nismo platili... On je dobar, pošten dečko i ne radi na žeton - pohvalio se Vučić.

On je dodao da će SNS uskoro objaviti datum održavanja izbora, jer će vlastima „dati ponudu koju neće moći da odbiju“. Detalje ponude nije otkrio.
http://www.google.rs/url?sa=t&sourc...sg=AFQjCNEq__xUJQ0LyilLyL2-VcEOBdbgcQ&cad=rja

Razumem ja da *******i posle one višestruke blamaže sa retardiranim Kursadžijama želi da privuče i nešto mladju i "urbaniju " publiku , za promenu sa IQ-om većim od broja cipela , al gde nadje ovog veseljaka od onoliko repera koji su mnogi protiv režima ? :think:
Mislim slušo sam ga malo kod Djuke jes dečko pogubljen , al deluje kao ok klinac u suštini , nego je u pitanju neki komletan anonimus koji na you tube ima jednu jedinu pesmu , onu iz SNS kampanje .:mrgreen:
Pa i Jul je bar imao ocvalu narkomaku Viktoriju i krezubog Nešu Galiju koji su bar neke , kakve takve pokušaje karijere ostvarili pre političkog angažmana , a ovi nadjoše nekog klinca što nema veze sa životom , šatro "reper " . :eek:

Slusao sam danas bas deo emisije kad je gostovao mc maxell. Covek ima problem da sastavi jednu recinicu osim ako ona ne glasi "to je to". Priznao je da ga finansira SNS, a na tv-u bila prica da nece nista traziti za svoja "autorska prava". Cekao sam sat vremena da cujem nesto smisleno od doticnog umetnika....samo sam bacio sat vremena u nepovrat.

Slusao sam danas bas deo emisije kad je gostovao mc maxell. Covek ima problem da sastavi jednu recinicu osim ako ona ne glasi "to je to". Priznao je da ga finansira SNS, a na tv-u bila prica da nece nista traziti za svoja "autorska prava". Cekao sam sat vremena da cujem nesto smisleno od doticnog umetnika....samo sam bacio sat vremena u nepovrat.

А и ти свашта гледаш ...

maksel_vucic_571880220.jpg

А такав му је и поглед ... напредњачки

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Voli Agatu Kristi , to je jedino smisleno . što je reko , mada sam i ja sedeo u kolima još 3 min iako sam stigo kući da čujem hoće li nešto prozboriti . :mrgreen: Mada nije klinac loš , snašao se yebiga , samo što mu karijare baš neće biti svetla sa ovakvim startom .:(

:

Razumem ja da *******i posle one višestruke blamaže sa retardiranim Kursadžijama želi da privuče i nešto mladju i "urbaniju " publiku , za promenu sa IQ-om većim od broja cipela , al gde nadje ovog veseljaka od onoliko repera koji su mnogi protiv režima ? :think:
Mislim slušo sam ga malo kod Djuke jes dečko pogubljen , al deluje kao ok klinac u suštini , nego je u pitanju neki komletan anonimus koji na you tube ima jednu jedinu pesmu , onu iz SNS kampanje .:mrgreen:
Pa i Jul je bar imao ocvalu narkomaku Viktoriju i krezubog Nešu Galiju koji su bar neke , kakve takve pokušaje karijere ostvarili pre političkog angažmana , a ovi nadjoše nekog klinca što nema veze sa životom , šatro "reper " . :eek:

:hahaha:

Pa njih sad samo moze da "izvadi" neko anoniman, kao "neiskvaren", ma to je banda jedna prefrigana taj SNS.

A za repovanje je narod raspolozen znas koliko! :hahaah:

E svasta.....:lol:

То је само још један показатељ да је у Србији страначка припадност као и наклоност појединим партијама предуслов за успех.Политичка пропаганда више не бира сферу преко које ће своје идеје пласирати грађанима.Почевши од музике,преко спорта,културе,ТВ емисија...Све је исполитизовано и подређено политичким циљевима.

Otvoreno se nudim za pisanje promotivnih pesama u politicko-kampanjske svrhe. Sve repujem, zapadna obala, istocna obala, andergraund, komercijala, sve, sve.

Nemam nista protiv repera ili bilo koga drugog ko podrzava neku stranku, ali imam protiv ljudi koji se izdaju za muzicare, a valjaju neki sund od muzike. Posle ovog Maksela morao sam pola sata da slusam Tupaka da bih se povratio.

А где су форумски напредњаци ... Гарантовано се договарају како да нападну овај форум и објасне зашто је Александар Вучић рекао да се ублаже напади на Тадића, зашто је Томислав Николић тражио да се похапсе сви они који нису подобни за митинг, зашто је Вучићева жена члан ДС и тако даље ... Сад ће они

Otvoreno se nudim za pisanje promotivnih pesama u politicko-kampanjske svrhe. Sve repujem, zapadna obala, istocna obala, andergraund, komercijala, sve, sve.

Nemam nista protiv repera ili bilo koga drugog ko podrzava neku stranku, ali imam protiv ljudi koji se izdaju za muzicare, a valjaju neki sund od muzike. Posle ovog Maksela morao sam pola sata da slusam Tupaka da bih se povratio.
Ja tek sad skupio muda da pustim , ko Maksvela čuje ni pakao mu neće teško pasti . :sad2:

А где су форумски напредњаци ... Гарантовано се договарају како да нападну овај форум и објасне зашто је Александар Вучић рекао да се ублаже напади на Тадића, зашто је Томислав Николић тражио да се похапсе сви они који нису подобни за митинг, зашто је Вучићева жена члан ДС и тако даље ... Сад ће они
:eek:
Ne pada mi na pamet da NAPAM FORUM, niti sam to ikad cinila. Da bih ti to i dokazala, evo, nijedan jedini komenar necu ostaviti tamo gde vi napadate (coporativno) na mene kao clana foruma i simpatizera SNS-a, jer ja ne trpim LAZI. Laz je da je Vuciceva zena CLAN DS-a, Vucic je to jednom u jednoj emisiji objasnio: Ona je radila u "Srpskoj reci" kao novinar, intervjuisala me je, onda je pocela da izlazi sa mnom, ozenio sam se njome i sada (tada) je simpatizer SRS, odnosno napredjaka.
Moj napad na forum je zavrsen, ima i nekih drugih tema a ne budalastina od tema:cool:

Ne pada mi na pamet da NAPAM FORUM, niti sam to ikad cinila. Da bih ti to i dokazala, evo, nijedan jedini komenar necu ostaviti tamo gde vi napadate (coporativno) na mene kao clana foruma i simpatizera SNS-a, jer ja ne trpim LAZI. Laz je da je Vuciceva zena CLAN DS-a, Vucic je to jednom u jednoj emisiji objasnio: Ona je radila u "Srpskoj reci" kao novinar, intervjuisala me je, onda je pocela da izlazi sa mnom, ozenio sam se njome i sada (tada) je simpatizer SRS, odnosno napredjaka.
Moj napad na forum je zavrsen, ima i nekih drugih tema a ne budalastina od tema:cool:

Дакле ... само је лаж да му је жена у ДС? И ти му верујеш? Оваквом лажову?

Znači kod Vuka i Dane :eek: bolje onda da je rekao da je u DS-u . :(

To je pokušaj kopiranja onog dosovskog od pre 5.-og oktobra kada su pravljenje ''antirežimske'' pesme...Većina tih muzičara je kasnije provalila da je muzika ''promena'' low quality teKno i stari narodnjaci.Pretpostavljam da će to biti i sada.

Никад не лаже јел?

Back