I sam Vučić uviđa da će trajati do poraza zapada u Ukrajini

nesko101

Elita
Poruka
19.580
AUTORSKA
Koji Srbin sumnja u ovu činjenicu sledi mu suočavanje sa istinom.
Sam Vučić zna da mu to neće dozvoliti Srbi koji vole i podržavaju Rusiju i koji žele u BRIKS a ne EU.
Ima da ga smene kao belu lalu kako kažu stari ljudi.
Zato on i ne voli podedu Rusije iako to pokušava da prekrije u medijima ali sam Putin zna za to.
Dakle vi Srbi koji mislite ovako podlo i izdajnički uz Vučića i to još četri godine razmislite dobro da li želite poraz od kojeg se nećete oporaviti do same lične smrti.

AUTORSKA
Koji Srbin sumnja u ovu činjenicu sledi mu suočavanje sa istinom.
Sam Vučić zna da mu to neće dozvoliti Srbi koji vole i podržavaju Rusiju i koji žele u BRIKS a ne EU.
Ima da ga smene kao belu lalu kako kažu stari ljudi.
Zato on i ne voli podedu Rusije iako to pokušava da prekrije u medijima ali sam Putin zna za to.
Dakle vi Srbi koji mislite ovako podlo i izdajnički uz Vučića i to još četri godine razmislite dobro da li želite poraz od koje se nećete oporaviti do same lične smrti.
Ma trajace dokle god ima parizera.

Ne znam da li je bila tema trajaće Vučić do poraza zapada u Siriji ali ne bi bila puno drugačija. Preuveličava se ta Ukrajina kao da je neki svetski rat a ne regionalni sukob. Jedino što utiče na cene i to je sve ali od kada je počeo taj rat očekuje se dunavski koridor, ofanziva na Berlin, nova Jalta, nuklearni armagedon iako se ništa od toga verovatno neće desiti. Ko god da pobedi u Ukrajini (mada meni deluje da će biti tipičan nerešen rezultat) na Balkanu će sve biti isto.

Ne znam da li je bila tema trajaće Vučić do poraza zapada u Siriji ali ne bi bila puno drugačija. Preuveličava se ta Ukrajina kao da je neki svetski rat a ne regionalni sukob. Jedino što utiče na cene i to je sve ali od kada je počeo taj rat očekuje se dunavski koridor, ofanziva na Berlin, nova Jalta, nuklearni armagedon iako se ništa od toga verovatno neće desiti. Ko god da pobedi u Ukrajini (mada meni deluje da će biti tipičan nerešen rezultat) na Balkanu će sve biti isto.
Ti prvo kao moderator da naučiš prvo šta je sarkazam.
Drugo kada neko stvarno nekom ovde preti ili samo zeli da ga zbog ličnog zla snađe sudbina po pravdi Božijoj.
Onda možeš da mi pričaš kao si toliko slep pa ti Sirija i Ukrajina isto.

Не лупај човече, Бог те убио, пуца међ.ј.право, међ.односи, међ.политика...распадају се договори и уговори

Ствар може бити врела и врло озбиљна, када долазе нови договори, после великог сукоба кроз конгресе, конференције, мировне уговоре, као што је бечки, берлински, париски, ирански...

:kafa:

Poslednja izmena od moderatora:
svetski je rat...vodi se i po Africi samo inkognito...naravno ništa se neće promeniti eventualnom pobedom Rusije u Ukrajini...Amerika je imperija a imperije ne padaju preko noći...trenutno samo troše naivne Ukrajince da oslabe Ruse...

svetski je rat...vodi se i po Africi samo inkognito...naravno ništa se neće promeniti eventualnom pobedom Rusije u Ukrajini...Amerika je imperija a imperije ne padaju preko noći...trenutno samo troše naivne Ukrajince da oslabe Ruse...
Ma da pustućemo i posle poraza zapada tebe i Vučića da od nesrećne sudbine naroda pravite rijaliti.

Svetski ratovi su bili onda i u Koreji i Vijetnamu. I šta se tu nešto epohalno odigralo nakon istih? Iste sile su postojale nakon njih. Veći efekat na SSSR imala je invazija na Avganistan jedino nakon koje se isti raspao.

Амери се много плаше неугодности победе Русије.

Зашто?

Империје не могу водити никакву спољну политику без престижа. губитком престижа губи се утицај, за којим треба поново ратовати

Svetski ratovi su bili onda i u Koreji i Vijetnamu. I šta se tu nešto epohalno odigralo nakon istih? Iste sile su postojale nakon njih. Veći efekat na SSSR imala je invazija na Avganistan jedino nakon koje se isti raspao.
Vidi edukuj se prvo malo činjenicama.
U to vreme Amerika je imala jače i modernije nuklearno naouružanje od Rusa a sada je obrnuto.Sada čak i u količini.

Back