Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.389
a bas i nije mastovita,aj da se kresnula s crnjom i okacila avi na fejz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da si ti i dalje pod uticajem slika na kojima se vidi da je Apple prplivao
Takodje smatram da dvoje koji skupa žive itekako znaju sa kim žive i do koje granice mogu ići a sta postaje nepodnosljivo za partnera .
Smatram da njegove električne naprave nemaju istu vrednost kao što ima njena emotivna strana i shvatanje morala i ljubavi što znači ja se iskreno nadam da će sudsko veće postaviti kadu u sudnici i da on kao kaznu mota sam da potopi sve naprave koje je opet nabavio ! Samo tako će naučiti kako treba da se ponaša u vezi .
Kupice novi![]()
Istina, ali opet mislim da razocarenje i izdaja naseg poverenja nam daje pravo da se svetimo toj osobi, mada to je moje misljenje.
Razumem da je debelo povredjena, ali mislim da joj to ne daje za pravo da mu unistava stvari. Stoji, niko ne bi zeleo da bude prevaren, a niko i ne zeli da mu bivsi ili bivsa unisti stvari u vrednosti od par hiljada evra.
Svi smo mi bili povredjeni i razocarani u nekog, to stoji, a koliko je uzelo da se sveti. Oko za oko, zub za zub, pa svi coravi i sakati.
bolje to nego da ga izbode nožomU japanu je devojka koja je uhvatila momka u prevari odabrala neobičan put osvete .
Potopila je u kadi sve njegove Apple sprave inklusive Mac .
https://mobile.twitter.com/foolishnessfly2/status/589411768474075136
Netreba se navesti da su sad bivši
Sve je to lepo u teoriji, ajde probaj u afektu da posmatraš stvari na taj način
Doduše, ja nikad nisam umela da isplaniram osvetu, obično odmah primenim fizičku silu i to je to, više neće imati problema sa mnom
Ne znam, nisam afektivna osoba. Mada kada me je bivsa nabila rogove doslo mi je par nacina da se svetim, i onda pomislim kako to trosi energije i kako je nepotrebno, cak mi deluje glupo sta mi je sve proslo kroz trenutak kroz glavu.
Ali ok, nismo ni svi isti kao osobe.
U japanu je devojka koja je uhvatila momka u prevari odabrala neobičan put osvete .
Potopila je u kadi sve njegove Apple sprave inklusive Mac .
https://mobile.twitter.com/foolishnessfly2/status/589411768474075136
Netreba se navesti da su sad bivši