I ovo se dešava: Tužio prostitutku jer je „prebrzo svršio“

ISTRAZIVAC9

Elita
Poruka
15.219
Jedan osamnaestogodišnjak iz nemačkog grada Sarvelingena u Sarskoj oblasti tuži prostitutku zbog prevare. Naime, mladić je svršio nakon deset minuta, iako je računao na sat vremena akcije.
Mladić je u kontakt sa 26-godišnjom prostitutkom iz Rumunije došao preko interneta i „kupio“ sat vremena seksualnih usluga za što je unapred platio 160 evra, prenosi nemački portal Bento.

Do vrhunca je došao već za deset minuta, iako je damu više puta molio da smanji intenzitet „ručnog rada“.

Po njegovom mišljenju, reč je o prevari i svesnoj obmani. Policija je potvrdila „incident“, a slučaj je sad pred sudom koji bi trebalo da razjasniti okolnosti slučaja i odluči da li je reč o prevari.

Idemo muskarci da cujemo vasa razmiljanja, da li bi se tuzakali po sudovima, ili bi ponovo odradili posao, :)

Jedan osamnaestogodišnjak iz nemačkog grada Sarvelingena u Sarskoj oblasti tuži prostitutku zbog prevare. Naime, mladić je svršio nakon deset minuta, iako je računao na sat vremena akcije.
Mladić je u kontakt sa 26-godišnjom prostitutkom iz Rumunije došao preko interneta i „kupio“ sat vremena seksualnih usluga za što je unapred platio 160 evra, prenosi nemački portal Bento.

Do vrhunca je došao već za deset minuta, iako je damu više puta molio da smanji intenzitet „ručnog rada“.

Po njegovom mišljenju, reč je o prevari i svesnoj obmani. Policija je potvrdila „incident“, a slučaj je sad pred sudom koji bi trebalo da razjasniti okolnosti slučaja i odluči da li je reč o prevari.

Idemo muskarci da cujemo vasa razmiljanja, da li bi se tuzakali po sudovima, ili bi ponovo odradili posao, :)

On da je pravi *****, kakav bi trebalo da jeste sa 18 godina svršio bi još najmanje 2 puta za preostalo vreme koje je platio.

Biće da je on svršio za jedan minut a u tužbi kao fol greškom dodao jednu nulu .:)
Tek sad vidjeh da ovaj nije ni ebao nego platio 160 evra da mu drrka .
Bolje da je za te pare kupio majmuna da mu ovaj drrka kad mu se hoće .

Kupio Mujo majmuna pa se hvali Hasi :
Da vidiš Haso čudo neviđeno . Udarim majmuna jednom po glavi a on počne lagano da mi drrka .
Udarim ga dva puta a on ubrza . Udarim ga tri puta po glavi a on počne još brže da mi drrka i ja svršim .
Hoćeš li i ti da probaš ?
Haso - hoću ali ako obećaš da me nećeš jako udarati po glavi .

tipičan produkt nemačke kulture - debilče

Biće da je on svršio za jedan minut a u tužbi kao fol greškom dodao jednu nulu .:)
Tek sad vidjeh da ovaj nije ni ebao nego platio 160 evra da mu drrka .
Bolje da je za te pare kupio majmuna da mu ovaj drrka kad mu se hoće .

Kupio Mujo majmuna pa se hvali Hasi :
Da vidiš Haso čudo neviđeno . Udarim majmuna jednom po glavi a on počne lagano da mi drrka .
Udarim ga dva puta a on ubrza . Udarim ga tri puta po glavi a on počne još brže da mi drrka i ja svršim .
Hoćeš li i ti da probaš ?
Haso - hoću ali ako obećaš da me nećeš jako udarati po glavi .

Dakle, Mujo i Haso,a majmun gleda iz prikrajka :hahaha:

160€? Treba njega kazniti jer je glup...:lol:

Jel ima neko sliku Rumunke da vidimo šta je tu toliko vredno...

Inače nije očigledno platio sat vremena nego jednu snoškicu koju mora da obavi u roku od sat vremena...dodatno ga kazniti jer ispada još gluplji tako

Nikad biznismen od takvog :lol:
Moguće da je reč o legalnoj missmi sigurno jeste legalna usluga seksualne radnice dakle cena je opterećena porezima kao i sve drugo

Back