i ovde bih mogla...bas

Zeno, ja tebe zaista ne razumem. Nisi u pitanju ni vazna ti, nego jedan princip da svaka tema pripada svome pdf-u.

A drugo, pazi da ne skupljam potpise i za koga, a kamoli za tebe, sta ti pada na pamet? Mada sad kad razmislim, mogla bih, dvesta ljudi zacas ce da se potpise...:think: :lol:

I sto rece Nina, ne spamuj temu!

pa, ebiga kerkira, ne moze nesto zato sto TI oces
moja dobra volja je da ako vecina misli da ovaki poput mene ne treba da ruiniraju pdf zene, ja prihvatim tu volju vecine i odem pokunjeno
eto, ja mislim da sam vise nego fer
sta je to 200 potpisica?
otvori temu, nek se njih 200 upise i odo ja
obecavam zvanicno :)

pa, ebiga kerkira, ne moze nesto zato sto TI oces
moja dobra volja je da ako vecina misli da ovaki poput mene ne treba da ruiniraju pdf zene, ja prihvatim tu volju vecine i odem pokunjeno
eto, ja mislim da sam vise nego fer
sta je to 200 potpisica?
otvori temu, nek se njih 200 upise i odo ja
obecavam zvanicno :)

Pa i da znas da hocu, ali mislim da bi 20 bilo sasvim dovoljno.

A tebe pardon tvoje oko izgleda prilično svrbucka da pročitaš gde se druge hebu ili gde bi se hebale?

Ma nisam ni citala temu, sam uvod je van kategorije.

Pa na ovom pdf nema toliko korisnika, a nisi svuda poznata. :malav:

20 ili nista.
pa, onda nista
kukaFice
ebote, ako ja smem na megdan gde tebi treba samo 200 potpisa d ame maknes zanavek ( ne mora sa ovog pdfa, pisem ja i na drugim, eno dovuci ih s p sihologije), a ti ne smes, pri tome ti nista ne rzikujes (sem blama :malav:) u cemu ej onda problem?
ja cu ti reci, draga kerkira-u tome sto ti jako dobro znas da vecina korisnika ne deli tvoje misljenje
nego vooooole meeeeene :P
:cool:

pa, onda nista
kukaFice
ebote, ako ja smem na megdan gde tebi treba samo 200 potpisa d ame maknes zanavek ( ne mora sa ovog pdfa, pisem ja i na drugim, eno dovuci ih s p sihologije), a ti ne smes, pri tome ti nista ne rzikujes (sem blama :malav:) u cemu ej onda problem?
ja cu ti reci, draga kerkira-u tome sto ti jako dobro znas da vecina korisnika ne deli tvoje misljenje
nego vooooole meeeeene
:P
:cool:

:hahaha: Imam da se izblamiram, al' cu da ih skupim! Kako znam i umem, s "koca i konopca"!

A sada dozvoli da pristupim ovom zadatku, ne ometaj....!

Zaista nisam citala, mozes da verujes ili ne verujes, pa dovoljan je samo uvod da se vidi da temi tu nije mesto, 'ajde odoh!

(Da skupljam potpise. :malav: )

Bolje nemoj da skupljas potpise da ne bi izazvala bumerang efekat :mrgreen:

Hocu da kazem da je sve ovo klinacki i da bi trebala da prekines sa miniranjem teme i
prepustis se carima forumaskog zivota i dozvolis ljudima da slobodno pisu,u smislu da
ti ne odredjes,gde , sta i kako ce neko da otvara temu i pise o onome sto hoce, za tako
nesto postoje moderatori..

Bolje nemoj da skupljas potpise da ne bi izazvala bumerang efekat :mrgreen:

Hocu da kazem da je sve ovo klinacki i da bi trebala da prekines sa miniranjem teme i
prepustis se carima forumaskog zivota i dozvolis ljudima da slobodno pisu,u smislu da
ti ne odredjes,gde , sta i kako ce neko da otvara temu i pise o onome sto hoce, za tako
nesto postoje moderatori..

joj nina ne kvari mi parti, ovo mi je jedina sansa da neko otvori temu o meni :lol:
evo, dozvoli kerkiri da postavi temu, ja cu ti poslati ciju god hoces golu sliku, ukljucujuci i svoju :per:

A u kojem roku treba tih 200 ljudi da se skupe? To je najbitnije ja mislim. Dogovorite se lepo, mojne najbitnije detalje da izostavljate.
Druga bitna stvar: pravo na glas imaju samo clanovi foruma koji su tu najmanje godinu dana.

Sve u svemu, kontam da osim ovih par namcora koji su se vec javili na temi, tesko da ces skupiti 20-30 ljudi...a 200 nema sanse. Neka moja procena. :)

A u kojem roku treba tih 200 ljudi da se skupe? To je najbitnije ja mislim. Dogovorite se lepo, mojne najbitnije detalje da izostavljate.
Druga bitna stvar: pravo na glas imaju samo clanovi foruma koji su tu najmanje godinu dana.

Sve u svemu, kontam da osim ovih par namcora koji su se vec javili na temi, tesko da ces skupiti 20-30 ljudi...a 200 nema sanse. Neka moja procena. :)
ma dokle treba, nisam ja zakeralo
da i ovo da su tu vec neko vreme da prate moj lik i delo
ne da mi registruje sad 200 novih korisnika

Ma ni 20-30...:lol: ko ce se bakce sa glupostima

ah, pa vi me potcenjujete onda :malav:

- - - - - - - - - -

nego, stvarno me je mala kerkira bacila u razmisljanje sad za vikend
uskoro cu otvoriti temu "zene i religija"
nozda zato sto sam se za vikend samo jednom eksala i to na starom, neinventivnom krevetu
doduse u sred dnevne sobe, ne spavace, pa mu to dodje kao mala perverzija :think:

Back