i ovde bih mogla...bas

Ja znam da ti je Malavelika drugarica i da ste u dosluhu, ali ja sam rekla sta sam imala i mislim da sam potpuno u pravu. Sve ima svoje vreme, mesto itd., i nema sta tu mnogo da se prica.

e, pa izvini, ali ne da nisma u dosluhu sa ninom, nego mi nije ni drugarica
nit zenu znam
nit sma je ikada videla
jedino je gotivim jer je..pa zena..normalna, ebiga :lol:

p.s. moram d aidem na sat vremena, vraticu se da vidim d al je zaista moja zadnja :lol:

Zato sto, ukrtko, kvari zene, stice se slika da sve zene treba da se ponasaju tako i da sve njih zanima to ili pretezno to. Valjda ima i drugih stvari koje zene zanimaju, a ima, a za ovo drugo vec postoji pdf.
Jedino onda da se pdf zene ukine, jer za bilo koju temu ti vec imas neki ''specijalizovan'' pdf. Za te pokvarene ringle imas Uredjenje doma, za price o brakovima i deci Dom i porodica, o rucnim radovima Hobi, o kuvanju Kulinarstvo, i redom Kucni ljubimci, Filmovi, Muzika, Knjizevnost... Znaci ostaje nam ovde da pricamo samo o menopauzi, kako se koja nosi sa starenjem i jedna tema za vodjenje abrova iz komsiluka. I nikako mi nije jasno cemu insistiranje i uopste praksa da se teme prebacuju na drugi pdf osim ako bas neko zaluta sa nekom temom o lovu na mesto gde se okupljaju vegani.
Ali nije valjda da ocekujes da se svi ponasaju u skaldu sa tvojim merilima i sa onim sta je po tebi prikladno, ili sto rece kolega damski?

Jedino onda da se pdf zene ukine, jer za bilo koju temu ti vec imas neki ''specijalizovan'' pdf. Za te pokvarene ringle imas Uredjenje doma, za price o brakovima i deci Dom i porodica, o rucnim radovima Hobi, o kuvanju Kulinarstvo, i redom Kucni ljubimci, Filmovi, Muzika, Knjizevnost... Znaci ostaje nam ovde da pricamo samo o menopauzi, kako se koja nosi sa starenjem i jedna tema za vodjenje abrova iz komsiluka. I nikako mi nije jasno cemu insistiranje i uopste praksa da se teme prebacuju na drugi pdf osim ako bas neko zaluta sa nekom temom o lovu na mesto gde se okupljaju vegani.
Ali nije valjda da ocekujes da se svi ponasaju u skaldu sa tvojim merilima i sa onim sta je po tebi prikladno, ili sto rece kolega damski?

Pa verovatno da ima vise pdf-ova gde mogu da se svrstaju neke teme, mada u urdjenje doma sigurno ne spadaju saveti sta kad se pokvari ringla, ves masina i slicni saveti iz domacinstva, nije valjda da hoces da kazes da nema tema o kojima bi zene pricale a da ne spada ni pod jedan postojeci pdf. vec samo da "udre" o LjIS.

Naravno da ima preklapanja cak i na politici, ali jedno su preklapanja, a drugo svesno zatrpavanje pdf-a temama koje bas i nisu za njega.

I naravno, neiscrpne teme za zene su bar teme o zenskim emocijama, situacijama iz relanosti i kako ih resiti.

Poslednja izmena:

Zasto uopste postoje razliciti podforumi.. Vidi ako ja zelim da se distanciram od tema sa cisto sexualnim predznakom, ne zelim da budem uvucen u taj kontext iz nekog bilo kog razloga jednostavno cu da izbjegavam ljis. I to bi trebalo da bude tako jednostavno, ali ocigledno da nije. Dakle ja sam doveden u situaciju da izbjegavam vecinu pdfova jer moderatori ne zele da rade svoj posao.

Zasto uopste postoje razliciti podforumi.. Vidi ako ja zelim da se distanciram od tema sa cisto sexualnim predznakom, ne zelim da budem uvucen u taj kontext iz nekog bilo kog razloga jednostavno cu da izbjegavam ljis. I to bi trebalo da bude tako jednostavno, ali ocigledno da nije. Dakle ja sam doveden u situaciju da izbjegavam vecinu pdfova jer moderatori ne zele da rade svoj posao.

Prinudjeni smo da bezimo sve vise i vise, dok ne odemo konacno tamo gde nas i salju.

e moj ti, čini mi se da ne izbegavaš samo pdf-ove...

Pa verovatno da ima vise pdf-ova gde mogu da se svrstaju neke teme, mada u urdjenje doma sigurno ne spadaju saveti sta kad se pokvari ringla, ves masina i slicni saveti iz domacinstva, nije valjda da hoces da kazes da nema tema o kojima bi zene pricale a da ne spada ni pod jedan postojeci pdf. vec samo da "udre" o LjIS.

Naravno da ima preklapanja cak i na politici, ali jedno su preklapanja, a drugo svesno zatrpavanje pdf-a temama koje bas i nisu za njega.

I naravno, neiscrpne teme za zene su bar teme o zenskim emocijama, situacijama iz relanosti i kako ih resiti.
Te teme otvaraju ili neiskusni novi korisnici koje dobar broj forumasa jedva doceka da raznapne, ili su trol teme. Mada bilo je i slicnih tema ovde, mozda sa manje emotivnog nudizma koji moze da ti se obije o glavu.
I sva pitanja koja se ticu popravke u kuci postavljala sam na Uredjenju doma i dobijala sam solidne odgovore. Sta ovde da ocekujem -pozovi majstora? Ili da necemo mozda jedna drugoj da savetujemo kako se menja ringla i igra sa strujom? Eventualno mogla da kazem u Rupi da mi je nesto od aparata crklo u kuci.
Jedino sto mogu da zakljucim da retko svracas na ovaj pdf, pa da ti po koja tema kojoj ti mislis da je mesto na ljis-u, a koje su mahom vrlo neozbiljne, zatrpavaju citav pdf, kvare moral, pretvaraju nas u guske koje se dodvoravamo administracii i moderaciji. :aha:
I sta ces kada nas ovde dovedes u red? Da predjes na druge pdf-ove da zavedes i tamo red, jer je ruku na srce, svuda ovakav haos od nekompetentih forumasa koji ne znaju sta je primereno i kako bi taj pdf trebalo da izgleda.

Nije ovo strucan forum gde je sve lako razgraniciti po temama. Ako imas problem sa nekim temama nemoj ih citati. Ja preskacem neke teme, uopste ih i ne otvaram, na nekima nemam sta da kazem, samo voajerisem. Seksualnost jeste jedan bitan deo zivota svake zene i koliko ce koja pricati o tome i koliko ozvbiljno je na njoj. Necemo se valjda medjusobno cenzurisati?
Mene pa nervira kada nas moderacija tretira kao malu decu koju treba povremeno dovesti u red. Imas neke druge forume gde je red tako uspostavljen da se svako odsupanje od pravila sankcionise, post se brise i ja sizim od takve politike, osim ako forum nije sturacn pa je onda jasno sta je svako odskakanje od teme.

znači, onebi eventualno mogle reći da su dostojanstveno, u tišini, sa malo razmaknutim nogama u kolenima ponizno opštile sa svojim jačim polovinama ? ili je i to društveno i forumski neprihvatljivo?
nismo sve tako mršave kao ti, pa da možemo samo malo da ih razmaknemo :aha:
zaboravila si maramu preko lica u opisu
Misliš onu s kojom prekrivam lice bebe dok jede?:lol:
ovo je pdf zene
znaci, sve ono sto zivot jedne zene cini
i roditeljstvo i problemi oko toga
i recepti i kuvanje
i uredjenje doma
i seks
sa muzem ili bez njega
ako smo ovde otvorene za polemiku o drugim temema koje nas razgolite mnogo vise, zasto je problem pricati i o seksu?
A kad ja pričam o dojenju, odmah Čičak šic na DiP. :ljutko: a na DiPu dosadno... ovde su zanimljiviji učesnici

Ako je moj stav o ovakvim temama, a jeste tako kao sto sam rekla, nekome (tebi) "zavodjenje reda" koji niti mogu niti hocu da zavedem ali da podstaknem na razmisljanje da, onda nemam drugog komentara osim da ti pises u ime moderacije i da nemam sta s tobom da razgovaram, narocito s obzirom na ovakve zlurade pretpostavke i prebacivanja.
Razgovaras o cemu hoces, nema cenzure ako se ja pitam, kome smeta ne mora da cita ili odgovara. A mozda se ja dobro ne secam, ali prozivanje da su sve forumasice guske jer odgovaraju na ovakve teme, i cickov humor koji si ti shvatila kao bludnicenje, ja nikako ne bih nazvala podsticajem na razmisljanje.

Razgovaras o cemu hoces, nema cenzure ako se ja pitam, kome smeta ne mora da cita ili odgovara. A mozda se ja dobro ne secam, ali prozivanje da su sve forumasice guske jer odgovaraju na ovakve teme, i cickov humor koji si ti shvatila kao bludnicenje, ja nikako ne bih nazvala podsticajem na razmisljanje.

Nisam shvatila da je Cickov humor, ako je bio, zaista se izvinjavam, ne pratim sta ko pise cesto vec ponekad, pa sam pomislila da je stvarno tako mislila, a za ostalo, nesto me bas briga kako bi ti nazvala jer vidim da smatras da drugih tema osim LJiS ne treba na zenama da bude, a postoji vec taj pdf, 'ajde da ne postoji, pa i nekako.

Poslednja izmena:
Nisam shvatila da je Cickov humor, ako je bio, zaista se izvinjavam, ne pratim sta ko pise cesto vec ponekad, pa sam pomislila da je stvarno tako mislila, a za ostalo, nesto me bas briga kako bi ti nazvala jer vidim da smatras da drugih tema osim LJiS ne treba na zenama da bude.
Pa problem i jeste u tome da si sve lose videla, od samog pocetka pa na dalje. :lol:
A nisam ni sumnjala da te je briga kako ja sta vidim kada sam od starta svrstana u red gusaka. Ali lepo od tebe sto si dosla to da nam kazes, bas onako damski, nema sta. :mrgreen:

Nije ovo strucan forum gde je sve lako razgraniciti po temama. Ako imas problem sa nekim temama nemoj ih citati. Ja preskacem neke teme, uopste ih i ne otvaram, na nekima nemam sta da kazem, samo voajerisem. Seksualnost jeste jedan bitan deo zivota svake zene i koliko ce koja pricati o tome i koliko ozvbiljno je na njoj. Necemo se valjda medjusobno cenzurisati?
Mene pa nervira kada nas moderacija tretira kao malu decu koju treba povremeno dovesti u red. Imas neke druge forume gde je red tako uspostavljen da se svako odsupanje od pravila sankcionise, post se brise i ja sizim od takve politike, osim ako forum nije sturacn pa je onda jasno sta je svako odskakanje od teme.

Propustas poentu, ja pisem na jednoj temi a na pet tema oko te moje se raspreda o sexu. Nevoljno sam uvucen u taj kontekst. Postajem sudionik necega sto mi smeta. Kao da se sad ti setas po gradu u pratnji grupe golih osoba, ti si obucena ali sama cinjenica sto si u njihovom drustvu odrazava se i na tebe.

Propustas poentu, ja pisem na jednoj temi a na pet tema oko te moje se raspreda o sexu. Nevoljno sam uvucen u taj kontekst. Postajem sudionik necega sto mi smeta. Kao da se sad ti setas po gradu u pratnji grupe golih osoba, ti si obucena ali sama cinjenica sto si u njihovom drustvu odrazava se i na tebe.
Drugacije se ne moze na ovakvim forumima, osim uvodjenja stroge cenzure i to po slobodnom nahodjenju svakog moderatora pojadinacno, kome sta smeta. I meni svasta nesto smeta, vise mi smeta sto na nekim pdf-ovima na kojima ipak ocekujes jedan ozbiljniji pristup nemas tri kvalitetna odgovora da procitas. Ali na drugoj strani da me nesto toliko ozbiljno zanima bacila bih se na strucnu literaturu, ne bih trkeljisala po forumima i netu uopste. Pa se prilagodjavam, vrsim neku svoju selekciju sta mi se cita, sta preskacem...

Nisam shvatila da je Cickov humor, ako je bio, zaista se izvinjavam, ne pratim sta ko pise cesto vec ponekad, pa sam pomislila da je stvarno tako mislila, a za ostalo, nesto me bas briga kako bi ti nazvala jer vidim da smatras da drugih tema osim LJiS ne treba na zenama da bude, a postoji vec taj pdf, 'ajde da ne postoji, pa i nekako.

I sad će na kraju ispasti da Čičak ni ne zna šta je ..r.. :lol:
doduše, moguće je da je zaboravila kako izgleda... davno bejaše...

Back