i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bravo za prasca mljac!
slazem se :zjede:
ionako ne volim pirinač :lol: msm, retko ko ga lepo spremi, men' se čini da to treba lepo začiniti inače je bljak, bezukusno :aha:
a moguće je da je samo do toga što volim začinjenu hranu :aha:

ja volim da dodam malo luka i kari i onda je super, inace jeste bezukusan
volim ponekad i kukuruz da ubacim

ma bolje da ne pricam sta sve volim :zcepanje:

poenta proprzi malo luk pa onda kuvaj pirinac bude ukusnije, ako nemas neke fensi zacine

nikad debilniji san... moj mačor uči mačke iz kraja azbuku

aj čik neka neko protumači :hahaha:

ja sam bila u aferi sa svojom prvom velikom ljubavi kojeg vidjela nisam shest godina i ishli smo na beer fest gdje sam radila kao cistilac zmija ispod shtandova, a onda sam htjela da rucam, i svi su jeli neshto gotivno samo ja sam nalazila kuvanu slaninu svuda okolo... i isfuram se i odem na Banovo brdo, koje je okruzeno tvrdjavom, i Brankov most je odmah tu, i gledam prema moru iznad kojeg je most...

:) onda sam preshla most [stvarno je kratak s obziorom da ide preko mora] i pojela Big Mack na Zelenom Vencu :)

jebbe me malo geografija, ha? :D

ja sam bila u aferi sa svojom prvom velikom ljubavi kojeg vidjela nisam shest godina i ishli smo na beer fest gdje sam radila kao cistilac zmija ispod shtandova, a onda sam htjela da rucam, i svi su jeli neshto gotivno samo ja sam nalazila kuvanu slaninu svuda okolo... i isfuram se i odem na Banovo brdo, koje je okruzeno tvrdjavom, i Brankov most je odmah tu, i gledam prema moru iznad kojeg je most...

:) onda sam preshla most [stvarno je kratak s obziorom da ide preko mora] i pojela Big Mack na Zelenom Vencu :)

jebbe me malo geografija, ha? :D

Pravi si omnivor :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back