***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
hahaha stvarno, kako sam to mogla da ne primetim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

opa bacas cinije a, konkurencijato je zato što si hvatala zalet da mi kažeš 'I told you so'![]()
vidi metle ona već planira ručak
jaoj brate kako je ona meni luda....

reko' zoveš na pilence?![]()

izvini

zamlateprasac je glaso za pirinac
saint nja nja
zamlate
msm, retko ko ga lepo spremi, men' se čini da to treba lepo začiniti inače je bljak, bezukusno 

slazem sebravo za prasca mljac!

ionako ne volim pirinačmsm, retko ko ga lepo spremi, men' se čini da to treba lepo začiniti inače je bljak, bezukusno
a moguće je da je samo do toga što volim začinjenu hranu![]()

ponekad zaista ne kapiram shta nam znace snovi...

jao bože 
nikad debilniji san... moj mačor uči mačke iz kraja azbuku
aj čik neka neko protumači![]()
usamljeni ste i čeznete za društvom. ako si samo čula, a ako si ga videla da ih uči onda prevara. kaže čika google

ma ko usamljen... jedva čekam da budem malo usamljena![]()
ali na fudbal 
nikad debilniji san... moj mačor uči mačke iz kraja azbuku
aj čik neka neko protumači![]()
onda sam preshla most [stvarno je kratak s obziorom da ide preko mora] i pojela Big Mack na Zelenom Vencu 
ja sam bila u aferi sa svojom prvom velikom ljubavi kojeg vidjela nisam shest godina i ishli smo na beer fest gdje sam radila kao cistilac zmija ispod shtandova, a onda sam htjela da rucam, i svi su jeli neshto gotivno samo ja sam nalazila kuvanu slaninu svuda okolo... i isfuram se i odem na Banovo brdo, koje je okruzeno tvrdjavom, i Brankov most je odmah tu, i gledam prema moru iznad kojeg je most...
onda sam preshla most [stvarno je kratak s obziorom da ide preko mora] i pojela Big Mack na Zelenom Vencu
jebbe me malo geografija, ha?![]()