i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bedak sto nisu lepo sredili onu ignor listu da ne vidis uopste nista vezano za taj nick
glupo jjebo te vidis oznaceno polje i pise ciji je post al ne vidis post....pa brate ako neces nekoga da gledas neces uopste a ne kao vidis nick al ne vidis post....
jel probo neko u poslednje vreme ovo dal su promenili ?

bedak sto nisu lepo sredili onu ignor listu da ne vidis uopste nista vezano za taj nick
glupo jjebo te vidis oznaceno polje i pise ciji je post al ne vidis post....pa brate ako neces nekoga da gledas neces uopste a ne kao vidis nick al ne vidis post....
jel probo neko u poslednje vreme ovo dal su promenili ?

Још једна фора са листе јадних...

Уопште немам намеру њу да браним, то ни не покушавам, само да теби покажем како јадно играш.. Није битно какву игру играш него какав си играч...

Гледаш људе са висине као ти си Бога за муда ухватила, а ограничена си, сујетна, искомплексирана.. Не бих даље о теби, небитна си... И ниси ти њој вратила у њеном стилу, јер она теби ништа лично није рекла, и била је врло културна, што се за тебе не би могло рећи.. Смешна си бре девојко..

ja ti kazem da se ne mesas, nemas pojma ni de se nalazis ni nista, ja se ne mesam u odnose forumasa jer ne znam svaciju pricu niti me interesuje da je znam, sto i tebi savetujem, mani se, nadji bolju zanimaciju
gore od zenske tracare je muska tracara :lol:

gledam tebe sa visine jer i jesam na toj poziciji, a to i lako iskazujem jer nemam ni jedan jedini razlog da sa tobom idem na finjaka

ja ti kazem da se ne mesas, nemas pojma ni de se nalazis ni nista, ja se ne mesam u odnose forumasa jer ne znam svaciju pricu niti me interesuje da je znam, sto i tebi savetujem, mani se, nadji bolju zanimaciju
gore od zenske tracare je muska tracara :lol:

gledam tebe sa visine jer i jesam na toj poziciji, a to i lako iskazujem jer nemam ni jedan jedini razlog da sa tobom idem na finjaka

Сама си причала јавно о вашем односу, нисам се ја мешао ни у шта, нити тражио информације.. Јеси сенилна или?

Ма немаш ти ни један једини разлог да идеш самном уопште.. Нисам ни питао конкретно за мишљење никад тебе..

Сама си причала јавно о вашем односу, нисам се ја мешао ни у шта, нити тражио информације.. Јеси сенилна или?

Ма немаш ти ни један једини разлог да идеш самном уопште.. Нисам ни питао конкретно за мишљење никад тебе..

sama je krenula da prica o nasim odnosima, si ti senilan, a ja smatram da je jako jadan onaj njen pokusaj, nas dvoje smo se lepo ismejali njenoj jadnosti
a ti si taj koji je zadivljen njome, i to je super, al nemoj da se mesas, kad je vec sama pokrenula tu pricu i kad sam tog puta odlucila da joj ne ignorisem, jer nije joj prvi put al ti to ne znas ko sto ne znas nista i koj se ****** mesas nemam pojma, ko one babe sto nemaju nista drugo osim da tracare.... bas nemas pametnija posla?

odjjebi od mene alapaco, moze :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back