i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bi castio pivom ovog coveka... lik place i izvinjava se naciji zato sto je osvojio srebrnu medalju... kralj :D

sadisti
To za gimnastičar(k)e nisu samo Kinezi, to je svuda tako, devojčice se forsiraju od malena, često se falsifikuju godišta da bi što mlađe devojčice mogle da učestvuju na seniorskim prvenstvima jer imaju prednosti u odnosu na starije takmičarke, što psihički što fizički.. Ima slučajeva devojčica i sa po 11-13 godina da su učestvovale na prvenstvima.. Tamo kada pređeš 20 i nešto već si veteran i prešla svoj zenit

Ma ja bih više rekao da lik plače zbog sebe a ne zbog zemlje.. Mada šta znam.. I ćale mu je bio dizač tegova pa možda plače jer će kad ode kući videti
10-son-i-am-disappoint.gif

edit: samo sa kosim očima

To za gimnastičar(k)e nisu samo Kinezi, to je svuda tako, devojčice se forsiraju od malena, često se falsifikuju godišta da bi što mlađe devojčice mogle da učestvuju na seniorskim prvenstvima jer imaju prednosti u odnosu na starije takmičarke, što psihički što fizički.. Ima slučajeva devojčica i sa po 11-13 godina da su učestvovale na prvenstvima.. Tamo kada pređeš 20 i nešto već si veteran i prešla svoj zenit

sve to nema veze sa ovom torturom. i Amerikanke su jake u gimnastici i nešto sumnjam da se isti ovakav scenario i tamo dešava

sve to nema veze sa ovom torturom. i Amerikanke su jake u gimnastici i nešto sumnjam da se isti ovakav scenario i tamo dešava

Pa Amerikanke sigurno ne beru cveće pa odu na Olimpijadu i uzmu zlato.. slična je situacija i tamo, ima čak jedna fora kada su u vestima objavili da će jedna devojčica, gimnastičarka, biti uspavana pošto je slomila nogu i neće moći da se takmiči više.. Sprdnja, ali sa ciljem da se skrene pažnja na to u kakvom su položaju gimnastičarke.. Lako je reći da su Kinezi takvi i takvi i da je to uzrok, ali isto se dešava i u ostatku sveta, samo što to Kinezi rade zbog nacionalnog ponosa a Ameri zbog ponosa i kinte..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back