И Новак пустио Вучића низ воду: Ђоковић стао уз студенте и подржао њихову борбу!

Mislim brate realno a što i da ti ne pošalje?
Ima para neće moći da ih potroši do kraja života
Šta je za njega 100 evra da ti šibne na #CASH
Pa samo Jelenine mindjuše iz Pariza koštaju 5000 evra...
Mislim, nemoj da vredjaš čoveka sa 100, traži 500 da ne ustaje zbog siće :D

p.s. ako se javi njegov tata, prekini vezu

Sad sam se setio!
Nemoj da mu tražiš keš nego ima druga fora...
Još bolja!
Zamoliš ga da ti pokloni kartu za Wimbledon kad bude igrao, ti si kao njegov fan...
Pa kad ti pošalje kartu sa mestom a ti je stavi na e-bay
Tako ćeš dobiješ više!
Još bolje ako mu šatro tražiš za sebe i suprugu dve karte (nije važno dal je imaš stvarno).
Tako ćeš dobiješ i više i duplo!

p.s. ako se javi njegov tata, opet prekini vezu

Poslednja izmena:
je-l-ovo-pre-ili-posle-sklapanja-dilova-sa-%C4%87alcem-i-v0-f22xozx0hu7e1.jpeg

Блокаде свих факултета у Београду, Нишу и Новом Саду трају већ данима а студенти не одустају од захтева да се одговорни за злочин у Новом Саду када је у паду надстрешнице погинуло 15 људи казне.​

Њима је у борби за правду и истину подршку пружио и Новак Ђоковић, који је овом објавом дао нови замах протестима, али и наставио низ познатих личности које се дистанцирају од Александра Вучића.
Додуше, многи су му на „Твитеру“ одмах замерили што подршка није директнија и са више критике, али и ово је помак у односу на претходни период.
„Као неко ко дубоко верује у снагу младих људи и њихову жељу за бољом будућношћу, сматрам да је важно да се њихов глас чује.
Србија има огроман потенцијал а образована омладина је њена највећа снага.
Оно што је свима нама потребно је разумевање и поштовање. Уз вас, Новак“.
https://srbin.info/sport/i-novak-pu...vic-stao-uz-studente-i-podrzao-njihovu-borbu/
Došlo je vreme da se obračunamo sa bandom lopovskom i korumpiranom koja je sve počela od lažnih fakultetskih diploma pa sve do ubistva nevinih ljudi zbog njihovog lažnog obrazovanja kojeg smo deceniju i više neopravdano trpeli.

Новаке МајсторЕ!!! #ГрађевинскаОстајеЗаТату

Grozim se takvih, i iz iznata prelazim za Vucicevu stranu.
znali smo oduvek da si sns bot, samo nismo hteli da te uvredimo
Najgori su takvi oportunisti kao Djokovic, koji sami nemaju skolu a protom su evidentni koristoljupci,
a drugi sportisti nisu cast izuzecima, kao spanovicka? ti si kerci botina sns-a, kao fol i bajagi iz inata, a svi znamo da lazes

znali smo oduvek da si sns bot, samo nismo hteli da te uvredimo

a drugi sportisti nisu cast izuzecima, kao spanovicka? ti si kerci botina sns-a, kao fol i bajagi iz inata, a svi znamo da lazes
Ma zabole me sta "vi" imaginarni, mislite, kojima je forum kuca i visite na njemu svakodnevno pisuci isto. Tebi je svako kriv sto si ziv, i ne samo tebi.

Sa takvima mi je drago sto nisam slicna, pa makar bila i bot.

Можда би требало. ;)
у помрчини се само збуним, мали ми телефон, ситна слова, каже колега, па пусти тон, шта буљиш у мапу, а ноћ... али смо обрнули на неком од следећих егзита

Блокаде свих факултета у Београду, Нишу и Новом Саду трају већ данима а студенти не одустају од захтева да се одговорни за злочин у Новом Саду када је у паду надстрешнице погинуло 15 људи казне.​

Њима је у борби за правду и истину подршку пружио и Новак Ђоковић, који је овом објавом дао нови замах протестима, али и наставио низ познатих личности које се дистанцирају од Александра Вучића.
Додуше, многи су му на „Твитеру“ одмах замерили што подршка није директнија и са више критике, али и ово је помак у односу на претходни период.
„Као неко ко дубоко верује у снагу младих људи и њихову жељу за бољом будућношћу, сматрам да је важно да се њихов глас чује.
Србија има огроман потенцијал а образована омладина је њена највећа снага.
Оно што је свима нама потребно је разумевање и поштовање. Уз вас, Новак“.
https://srbin.info/sport/i-novak-pu...vic-stao-uz-studente-i-podrzao-njihovu-borbu/
Došlo je vreme da se obračunamo sa bandom lopovskom i korumpiranom koja je sve počela od lažnih fakultetskih diploma pa sve do ubistva nevinih ljudi zbog njihovog lažnog obrazovanja kojeg smo deceniju i više neopravdano trpeli.
Inače propoveda i “ujedinjenja sa Hrvatskom”…

Back