И Новак пустио Вучића низ воду: Ђоковић стао уз студенте и подржао њихову борбу!

aljek daje litijum skoro za badava da bi mu svapski bankari dali nove kredite, a rudna renta je mizerija ako bi zbog nje da zatrujes srbiju sa sumporonom kiselinom, kakvi tvojih 25%, aljek siftar kaze da si vec duzan milijarde rt. a djuka da ce da te siluju kao nacisti 1941
Onaj ko je uzimao pare od Rio Tinta on neka i vraca, narod Srbije im ne duguje nista.

Na izbore da izađete, onako lepo ko ljudi.

Da vas narod glasa, pošteno, nepristrasno.

Evo ja ću da glasam za onog siledžiju što me onomad zaustavio na drumu i psovo mi majku snsovsku.

A ja glasao Milicu prošlog puta, nisam snsovac ?

Al ne vredi, ja ih nagrdio onako malo, sramota bre ljudi, što nas obične ljude maltretirate, to je drumsko razbojništvo, iživljavanje nad slabima, kad on i još dvojica sa strane, osuše da me vređaju, te snsovac, te lopov, te vučićev čovek, treba me prevaspitati , majku ovo, ono i znate već.
Vidim ja da su navareni, pa krenem da vadim palicu, al žena stade da vrišti i ne daje mi da je iznesem, okačila se o mene, ko vreća.

I eto za malo da dođem u novine ?:kafa:
Vadis palicu a sto ne vadis palicu na sns huntu nego na narod vadis?

Onaj ko je uzimao pare od Rio Tinta on neka i vraca, narod Srbije im ne duguje nista.
to sns licituje, lazu o nekim milijardama, a ne zna ni koliko milijardi, sektaska posla, sve je tajna, a tajna je jer se radi o lopovluku

ako ne budu robijali ugasili ste ga, vracacete i te kako

Neka izvadi vucic od tih 30 milijardi sto pokrao pa neka im vraca, meni se licno ****.
Može na sudu da prizna da je uzimao mito od Ria Tinta, što je dovoljno da se RT osudi na sudu. Možda i da se dovedu u pitanje svi ugovori koje je napravio ju Srbiji. Taman bi av tako učinio nešto korisno za narod.

Može na sudu da prizna da je uzimao mito od Ria Tinta, što je dovoljno da se RT osudi na sudu. Možda i da se dovedu u pitanje svi ugovori koje je napravio ju Srbiji. Taman bi av tako učinio nešto korisno za narod.
Da je samo on nego ima tu dosta koji su podmiceni i profesori sa Geoloskog fakulteta.

ajde ukljuci mozak:
Sta nas to briga mi se kao narod nismo obavezali nikome.
ko je imao interesa da otsece ankere, kotve i da padne nastresnica, jer nema sansi da se radi o propustu, vec o sabotazi:
narod, opozicija, ili ovi koji bi da kopaju? - pa nije rt 1 gradjanski rat i haos izvazao, pa da se pravite naivni, njima haos odgovara, onda ko te pita za kopanje, ako poteku potoci krvi, koga briga onda za zagadjenje? sns je zlocinacko udruzenje, samo generalni strajk, studentima sam vec javio, nego starkelje su prdane duse!

20241215_150622.jpg

!!!

Back