Nikola Tajland
Domaćin
- Poruka
- 3.939
Volis ti Vucica.... ne femkaj se.Znas sta mrzim vise od Vucica,lazne rodoljube sa Tajlanda,pobego si u tri lepe a brines se za moje zdravlje
Sikter bre
Pa on ti daje kosku da glodjes. Ne bi ti protiv svog gazde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volis ti Vucica.... ne femkaj se.Znas sta mrzim vise od Vucica,lazne rodoljube sa Tajlanda,pobego si u tri lepe a brines se za moje zdravlje
Sikter bre
Isto kao i Vucicevi u Srbiji.Kako laje kuce na Tajlandu Av Av ili??

Kakav gazda takvi kucici,i gazda voli mirise tudjih goManaIsto kao i Vucicevi u Srbiji.
Jedina razlika je sto je Vucic za vas uz povodac spremio i davilicu a moji slobodno trckaraju po plazi. I smeju da njuse sva goMna a ne samo gazdina. Tu se razlikujete....kad vec insistiras da vas uporedim.
![]()
Ja upravo obrnuto. Kapa dole za tenis a za studente blokadere ne.ja i dalje ne volim novaka u tenisu, ali za podršku studentima kapa dole
Znam.Kakav gazda takvi kucici,i gazda voli mirise tudjih goMana
Lepo si opisao sebe
Glup siZnam.
Vidim vas kako njuskate gazdina G.
on je te pare zaradio preko, a sinisa mali kome pare dolaze sa ofsor racuna za skolovanje dece? cije su to pare. prijateljeve?Najveci srbin danasnjice nece porez da placa u Srbiji nego se prijavio u Monte karlu da bi izbegao porez
Bar imamo dokaz da mu Srbija nije domovina, nego Monako.
Koji tačno zakon je prekršio?Najveci srbin danasnjice nece porez da placa u Srbiji nego se prijavio u Monte karlu da bi izbegao porez
Bar imamo dokaz da mu Srbija nije domovina, nego Monako.
tebi je vučić i tata i mama...ludilo mozgaJa upravo obrnuto. Kapa dole za tenis a za studente blokadere ne.
I sto bi on meni bio bitniji nego Vucic. Ako on osvoji svetsko prvenstvo svaka cast. Ali sta ja imam od toga?
Oce nam plate biti vece?
Oce nam biti manja nezaposlenost?
Oce kurs evra biti stabilan?
Oce se na sve strane graditi fabrike, autoputevi, pruge, bolnice...?
Pa nece to od njega nezavisni nego od odgovorne vlade.
o cemu ti pricas ? Losi su i oni i on. Da je neko, platio bi porez...ima pravo na to...ali sta tu moralise.on je te pare zaradio preko, a sinisa mali kome pare dolaze sa ofsor racuna za skolovanje dece? cije su to pare. prijateljeve?
koje ste vi lopine i reketasi, ili kradete iz drzavne kase ili bi da otimate nama koji radimo po inostranstvu, a vec se izdrzavate od nasih para
ocete reket od novaka, da vam plati? ocete i od mene?
pravda ti nije pravo...da je on neko platio bi porez....ima pravo da se separatise u Monaco....al sta onda tu moraliseKoji tačno zakon je prekršio?
Pa nijedan.
Više od milion Srba plaća poreze raznim Amerikama, Nemačkama, Švedskama, Rusijama, i raznim zemljama u kojima žive i rade.
Ali licemeri zameraju njemu koji zarađuje pare po celom svetu (a najmanje u Srbiji!) zašto ne da Vučiću svoje pošteno zarađene pare. Zameraju mu što pumpa.
Ne smeta ti što Jokić plaća porez Americi, ali ti smeta što je Novak prijavljen i ima kuću u Monaku?
Licemerje, to ti kažem.
Prvo, on čovek i živi i radi u inostranstvu.pravda ti nije pravo...da je on neko platio bi porez....ima pravo da se separatise u Monaco....al sta onda tu moralise
pravda ti nije pravo...da je on neko platio bi porez....ima pravo da se separatise u Monaco....al sta onda tu moralise
dakle svesno je otisao na izbegavanje poreza koje je ozakonjeno. Pa i DJilas je svoje pare odneo u ostrvo na tihom okeanu gde te ne pitaju za poreklo novcaPrvo, on čovek i živi i radi u inostranstvu.
Drugo, to što neko radi i živi u Monaku uopšte ne znači da ne sme da pumpa.
Treće, i ti da imaš pare da kupiš vilu u Monaku, tamo bi se prijavio jer nemaš porez na prihod.
okrece se kolo sreceMa bice upisavanja od smeha kada se "konvertuje" ponovo na oskarovu stranu pa ovi sledbenici pocnu da ga pljuju.![]()
.videćemo već...svakako da ima pravo na to .. ali ja sam izneo cinjenice koje mu ne idu na ruku i koje su tacne. Nista nisam slagao. Uostalom ako nije tako neka me sam on ili neko drugi demantuje. Ne placa porez, nije liturgijska licnost, šuruje sa guruima.
sto se nije prijavio u Beogradu ? Ako je vec odrastao na Banjici i Novom Beogradu ?.
Кажу да је глупост неуништива, као пластична боца.
Тако ова језуитска глупост пласирана пре петнаестак година преко хрватских форума (index.hr), када је Новак почео да ниже успехе па га је некако требало уфлекати, опстаје све до данашњих дана.
Дакле, Новак плаћа порез у Србији по основу пословања ресторана који овде има и по основу имовине којом у Србији располаже.
Порески прописи Србије предвиђају да се порез на доходак плаћа ако је приход а) остварен у Србији и ако б) обвезник приход оствари у иностранству, а центар пословних и животних интереса се налази у Србији.
Да би био обвезник у Србији потребно је да борави дуже од 180 дана на територији Србије у календарској години. Новак не задовољава ни један од ових услова и није обвезник.
На приходе које оствари у иностраству плаћа порез у земљама у којим су ти приходи остварени.
.
sto se nije prijavio u Beogradu ? Ako je vec odrastao na Banjici i Novom Beogradu ?
.sto se nije prijavio u Beogradu ? Ako je vec odrastao na Banjici i Novom Beogradu ?
secam se da je kad je bio na izborima izmedju tadica i Nikolica podrzao Tadicabio je tu negde svojevremeno dok ga je vucic vrebao da vodi kampanju za njega
Pogledajte prilog 1751131
slucajno je odabrao.
Ваљда има право да бира где ће да живи.
.
secam se da je kad je bio na izborima izmedju tadica i Nikolica podrzao Tadica
.slucajno je odabrao
Tadic je bio maneken...ispopisivao je vise nego Vucic....drzava bila menekenska...ako je neko bio beskicmenjak to je bio on ...i ja sam isto podrzao Tadica naspram Nikolica
Isti sam Novak, vecito na ispravnoj strani, ne idealnoj vec ispravnijoj strani u datom trenutku