S1MCRO
Buduća legenda
- Poruka
- 25.137
Večeras vanredno obraćanje predsednika Vučića.
Tema: Specijalni rat prešao na novi nivo. Novak omađijan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha ne verujem da je došlo dotle da i ja navijam za nolu samo da vidim kako zapišava sns bagruSada će navijati protiv Noleta da ne bude pumpe na kraju meča hahahaha
ako se kandiduje, pobedi i pohapsi svu sns bagru, od čistačice do vučića, zabrani radikale i sns na 1000 godina, poravna bg na vodi i expo i garant će prevazići teslu i pupina zajednoНоле је један од највећих спортиста свих времена и не само на овим просторима него на цијелом свијету, значи капа дола, међутим не знам по којим би то параметрима он могао бити највећи Србин данашњице?

Само то?ako se kandiduje, pobedi i pohapsi svu sns bagru, od čistačice do vučića, zabrani radikale i sns na 1000 godina, poravna bg na vodi i expo i garant će prevazići teslu i pupina zajedno
Večeras vanredno obraćanje predsednika Vučića.
Пази, ништа није искључено, ја сам прије неких 15-ак година био убијеђен да ће он по завршетку тениске каријере наставити политичку, нераздвојна екипа су били он, Тадић, Додик и владика Григорије(обухваћени најпопуларнији елементи: политика, спорт и религија). Већ тад је био изграђен култ личности, познајем неколико ликова који су били спремни да се потуку ако би неко рекао нешто против Нолета, има огромну популарност у народу, уз мало ангажмана био би кандидат на којег се треба итекако озбиљно рачунати.Teško će Novak uspeti u Srbiji. On se odrekao srpske tradicije i verovanja. On je otisao nekom drugom
Novak i Guru
Pogledajte prilog 1750689
Ne kažem da je niko i ništa. On je najveći teniser u istoriji i jedan od najvecih srba u istoriji, al ako vec ne plaća porez onda nek ne morališe tu.Nole se ničim ne kurči.
Uspeo je u nečemu što vežba otkako je dete.
Meni samo ostaje da se zadivim i ispoštujem njegov trud i rad.
Imamo dokaze da je uradio odličan posao, i možemo biti samo đubrad tvrdeći da je Novak Đoković niko i ništa.
Samo zluradi i neiskreni!
Čovek je osvojio ceo svet nečim što radi perfektno!
Bilo bi žalosno da to njegova postojbina ne prepoznaje.
Jedinstven je, neponovljiv i reprezentativan za sve nas!
tema je za lock jer je provokatorska i NEISTINITA
videćemo već...svakako da ima pravo na to .. ali ja sam izneo cinjenice koje mu ne idu na ruku i koje su tacne. Nista nisam slagao. Uostalom ako nije tako neka me sam on ili neko drugi demantuje. Ne placa porez, nije liturgijska licnost, šuruje sa guruima.Пази, ништа није искључено, ја сам прије неких 15-ак година био убијеђен да ће он по завршетку тениске каријере наставити политичку, нераздвојна екипа су били он, Тадић, Додик и владика Григорије(обухваћени најпопуларнији елементи: политика, спорт и религија). Већ тад је био изграђен култ личности, познајем неколико ликова који су били спремни да се потуку ако би неко рекао нешто против Нолета, има огромну популарност у народу, уз мало ангажмана био би кандидат на којег се треба итекако озбиљно рачунати.
na tvoju žalost Nole je najavio da će igrati još tri godine gram slam turnireĐoković bi pokidao SNS sektu na izborima. Sa svojom karizmom, ugledom u svijetu, poznanstvima i bogatstvom razvalio bi Vučiću bulju. Nije ni čudo što se su se Vučićevci ukenjali
Реклама то све испегла, ево видиш да човјек сматра да је он највећи Србин данашњице, не знам по којима параметрима, али он очигледно тако сматра.videćemo već...svakako da ima pravo na to .. ali ja sam izneo cinjenice koje mu ne idu na ruku i koje su tacne. Nista nisam slagao. Uostalom ako nije tako neka me sam on ili neko drugi demantuje. Ne placa porez, nije liturgijska licnost, šuruje sa guruima.
Ово је слика која суштински мени ништа не говори.
dabogda radio kod Djokovića
da vidiš šta je puNpanje
Slika ne govori ništa, ali snimak kaže sve
Teško će Novak uspeti u Srbiji. On se odrekao srpske tradicije i verovanja. On je otisao nekom drugom
Novak i Guru
Pogledajte prilog 1750689
Ментални тренер.Ako je ovaj čiča onaj neki guru qratz-palatz, onda je sve otišlo u idiotizam.
Probao sam poslušati tog čupavka na 2-3 videa- totalni kreten.
Ментални тренер.