I Novak i Bodiroga i ja i vi, svi mi !

Sramota je trpati u isti koš stotine hiljada ljudi koji su shvatili značaj tog mitinga i ponašali se u skladu sa time i 1% retarda koje je bolelo uvo za sve to.
Sa druge strane, van pameti je porediti sa huliganima u Parizu, Berlinu...gde već. Onda je to u redu? Ne prihvatam.

Uzgred, kad su poslednji put huligani demolirali Pariz, bio je u pitanju sindikalni štrajk, zar ne? Protest PROTIV svoje države i za svoja prava.
Koliko sam ja shvatila, ovo juče je trebalo da bude protest ZA svoju državu i svoja prava.

Na kraju krajeva, lično me zabole za svet i šta se to svuda po njemu dešava pa je, kao, normalno. Mene i još pola miliona ljudi juče je pljunula šaka budala i za to nema opravdanja.

da, svugdje u svijetu se desavaju ruzne stvari...ali ono sinoc u Beogradu je , nemam rijeci
i svugdje u svijetu policija stiti tudu imovinu, a u Beogradu dolazi dva sata nakon napada...
strasno...i nigdje u normalnom svijetu politicari ne "napaljuju" demonstrante....
koliko god se Srbiji cesto "gledalo kroz prste", mislim da ce ovaj put Jeremic imati dosta posla da se izvinjava i objasnjava svijetu...i vec stizu prvi mjerljivi "rezultati" dozvoljenih palenja ambasada
Njemacka je vec reagirala, do daljnjega nece se izdavati vize za Njemacku gradanima Srbije...
Ajmo ovako, jedan primer. Francuska. Skoro je bio totalni haos tamo, muslimanski živalj napravio opštu pi*dariju.....sukobi s policijom, lomljavina, paljenja....danima...Pa zašto ta policija nije došla na vreme i sve to sprečila? Zašto je to trajalo danima?

Srbiji se ''gledalo kroz prste'' :shock::shock: Odakle si ti, s koje planete? Više od 15 god. taj svet gazi Srbiju, uništava, ponižava.... Na njoj svi svetski silnici ruše međunarodno pravo, svetski poredak, UN.... na njoj zvanično uspostavljaju novi poredak - golu silu.

A najgore su njihove izjave, tog istog sveta, kojima pokazuju totalno licemerje, kojima pokazuju da ovde žive sve retardi.....oni nam žele dobro, oni su naši prijatelji, oni žele dobre odnose sa nama...... Ej, kidam ti ruku i kažem: ''slavonija, ja ti želim sve najbolje u životu''. Pa jel' to normalno? E pa vidiš, nismo maloumni pa da takva sr*nja progutamo. Na to se odgovara neviđenim revoltom, prezirom...

Pitam se kako bi, da smo mi moćnici, reagovali Nemačka, Nemci, njihovi političari, policija.... da mi proglasimo Bavarsku nezavisnom državom. Ili Flandriju u Belgiji, Toskanu u Italiji. Najbolje Texas u Americi.

Bio sam na mitingu, dostojanstveno se ponasao ! Mirno dosao i otisao !
Protestovao sam i protiv milosevica 2000 tada sam bio srednjoskolac, sada imam visoko obrzovanje , tada je bila zapaljena i skupstina i televizija i sta jos, tad smo svi bili borci za demokratiju to su svi u svetu rekli , a sad smo svi mi, ali apsolutno svi huligani, i Novak i Bodiroga i rektor svi smo stoka ?
Albanci su slavili(demokratski), u slavlju dvoje mrtvih, 16 ranjenih iz vatrenog oruzija, pariz je goreo danima, danska pre dva dana, haos anarhista u grckoj, u napulju vosjka rasteruje demonstane i cisti djubre blokda danima...
Posto smo apsolutno svi "stoka" I Novak i Bodiroga, ja se evo ponosim sto me je neko stavio u isti kos sa Novakom i Bodrigom, dekanom, a vi ?

:super::worth:

Protestovao sam i protiv milosevica 2000 tada sam bio srednjoskolac, sada imam visoko obrzovanje , tada je bila zapaljena i skupstina i televizija i sta jos, tad smo svi bili borci za demokratiju to su svi u svetu rekli , a sad smo svi mi, ali apsolutno svi huligani, i Novak i Bodiroga i rektor svi smo stoka ?
Albanci su slavili(demokratski), u slavlju dvoje mrtvih, 16 ranjenih iz vatrenog oruzija, pariz je goreo danima, danska pre dva dana, haos anarhista u grckoj, u napulju vosjka rasteruje demonstane i cisti djubre blokda danima...
Posto smo apsolutno svi "stoka" I Novak i Bodiroga, ja se evo ponosim sto me je neko stavio u isti kos sa Novakom i Bodrigom, dekanom, a vi ?

Evo ja kazem - Stoka . Ako je neko dobar sportista ne mora da znaci da ne moze da bude stoka .

Sta njih briga , dodju ovde nekad , kazu lepu rec , ovde ne zive .

Ako podrzavaju Kostunjavog , onda su stoka.

Tako je.
Kroasan jedini ovde nije stoka i takvi kao on nisu stoka a Djokovic i Bodiroga su najvece stoke u celom univerzumu-uspeshni a ne lopovi pa josh Srbi i ne stide se toga.Stoka.
Na zalost Kroasan nije stoka i zato ga svi mrze pa nije uspeshan,u stvari je niko i nishta,0 ali tako je u ovom svetu u kome samo stoka kao Bodiroga i Djokovic uspevaju,dok prave ljudine kao Kroasan tavore na otpadu drushtva : (

Evo i ja bila, doduše ne na mitingu, ne mogu da slušam te besmislene parole i to neartikulisano kričanje premijera i lidera najveće opozicione stranke, otišla na moleban, vratila se kući i super.

I ja bih bila ponosna da me neko stavi u isti koš sa Novakom i Bodirogom, ali nikako da me stavi u isti koš sa navijačima i bolesnim umovima koji uništavaju svoj grad. A ti?

Tako je.
Kroasan jedini ovde nije stoka i takvi kao on nisu stoka a Djokovic i Bodiroga su najvece stoke u celom univerzumu-uspeshni a ne lopovi pa josh Srbi i ne stide se toga.Stoka.
Na zalost Kroasan nije stoka i zato ga svi mrze pa nije uspeshan,u stvari je niko i nishta,0 ali tako je u ovom svetu u kome samo stoka kao Bodiroga i Djokovic uspevaju,dok prave ljudine kao Kroasan tavore na otpadu drushtva : (

rece covek koji pise 30 poruka dnevno . Sto ne radis nesto konkretno ???

Evo ja kazem - Stoka . Ako je neko dobar sportista ne mora da znaci da ne moze da bude stoka .

Sta njih briga , dodju ovde nekad , kazu lepu rec , ovde ne zive .

Ako podrzavaju Kostunjavog , onda su stoka.

Ti si stoka, kretenu jedan. Bodiroga ne samo da je divan čovek, nego je uz to i pobožan, posti svakog praznika, srede i petka. Najbolje ćeš videti ko je stoka ako se pogledaš u ogledalo.

Meni nije jasno kada cemo mi shvatiti gde nam je mesto i u svojoj kuci i sire... mi, srbi, smo inace poznati kao infantilan i nezreo, egocentrican narod, ubedjen da je bozanski i da se univerzum vrti oko nas...
Mi smo, bre, jedna siromasna drzavica jugoistocne evrope (sva sreca pa nismo u aziji ili africi jer bi nas odavno sravnili sa zemljom) u kojoj svako gleda kako da komsiji crkne krava, jer je nasa odavno crkla. Nit' radimo nit' gradimo...
I umesto da se naucimo pameti... - kao da jedna decenija agonije nije bila dosta...

Jel neko od vas ikada razmislja o tome kakav bi nam bio zivot da su nasi roditelji u poslednjih 20 godina normalno ziveli, da, sada, kao svi evropski penzosi malo putuju, zezaju se, zive svoj zivot , da smo mi normalno ziveli...

Ne znam zasto Kusturica nije ostao u Bosni i tamo se borio za svoja 'prava' pre 10 godina?
Mali Djokovic se kao javlja iz inostranstva.. a gde je bio?
Bojao se da slucajno ne propusti priliku da nesto zaradi,... Sto nije protestovao bez obzira da li ce izgubiti svojih par stotina hiljada dolara...
Kostunica moze da izgubi samo svoju macku ili zenu - njega razumem...a o ostalim matorim politicarima necu ni da pricam...

NE HVALA, MENE JE SRAMOTA STO CE OD DANAS I NAS 5 MILIONA DA SVRSTAJU U ISTI KOS SA TAKVIM 'PATRIOTAMA'

Хвала Богу сада се барем видело ко воли Србију,мислим на познате личности...
И лепо је што је био Бодирога а не Дивац,Лепо што је био Јездић и Ивана и Наташа
а не Мира Бањац,Карановић...Лепо је што је био Србин Кустурица јер изгледа
ови други више воле "демократију" од Србије...Сигурно има их још који воле
Србију али из ових-оних разлога нису били...
Свака част и председнику који више воли Румунију...

Meni nije jasno kada cemo mi shvatiti gde nam je mesto i u svojoj kuci i sire... mi, srbi, smo inace poznati kao infantilan i nezreo, egocentrican narod, ubedjen da je bozanski i da se univerzum vrti oko nas...
Mi smo, bre, jedna siromasna drzavica jugoistocne evrope (sva sreca pa nismo u aziji ili africi jer bi nas odavno sravnili sa zemljom) u kojoj svako gleda kako da komsiji crkne krava, jer je nasa odavno crkla. Nit' radimo nit' gradimo...
I umesto da se naucimo pameti... - kao da jedna decenija agonije nije bila dosta...

Jel neko od vas ikada razmislja o tome kakav bi nam bio zivot da su nasi roditelji u poslednjih 20 godina normalno ziveli, da, sada, kao svi evropski penzosi malo putuju, zezaju se, zive svoj zivot , da smo mi normalno ziveli...

Ne znam zasto Kusturica nije ostao u Bosni i tamo se borio za svoja 'prava' pre 10 godina
?
Bojao se da slucajno ne propusti priliku da nesto zaradi,... Sto nije protestovao bez obzira da li ce izgubiti svojih par stotina hiljada dolara...
Kostunica moze da izgubi samo svoju macku ili zenu - njega razumem...a o ostalim matorim politicarima necu ni da pricam...
NE HVALA, MENE JE SRAMOTA STO CE OD DANAS I NAS 5 MILIONA DA SVRSTAJU U ISTI KOS SA TAKVIM 'PATRIOTAMA'

U svemu se apsolutno slažem s tobom, osim kad je u pitanju Novak Đoković. Ne bih mu zamerala to što se nije pojavio. I ovo je dosta od njega. One je sportista, ne političar, njegova podrška i treba da bude simbolična, a to što zaradjuje, ne smatram nečim lošim. Naprotiv. Bilo bi dobro kad bi svi oni klinci koji su lupali, palili, lomili bili makar malo nalik Novaku Đokoviću.

Ne znam zasto Kusturica nije ostao u Bosni i tamo se borio za svoja 'prava' pre 10 godina?

Imaš li još šta da kažeš protiv Srpskog naroda ?
Ajde začepi.

cekaj,hoces da kazes da ljudi ,koji su inace mnogo dobro upoznali i osvojili taj zapadni svet,cijeg se "misljenja" ti tako pribojavas i kome se divis(bljak),nemaju pojma o cemu govore?a ti takva neuka znas pa ces ti njima da objasnis?!!?...heh...ja bi svakako pre da me svrstavaju uz Bodirogu,Kusturicu,Noleta ..nego uz tebe....Ko god da ti mislis da si...DRAGO MI JE DA SE RAZLIKUJEMO!

nema šta da se doda

cekaj,hoces da kazes da ljudi ,koji su inace mnogo dobro upoznali i osvojili taj zapadni svet,cijeg se "misljenja" ti tako pribojavas i kome se divis(bljak),nemaju pojma o cemu govore?a ti takva neuka znas pa ces ti njima da objasnis?!!?...heh...ja bi svakako pre da me svrstavaju uz Bodirogu,Kusturicu,Noleta ..nego uz tebe....Ko god da ti mislis da si...DRAGO MI JE DA SE RAZLIKUJEMO!
u pravu si..
ajde TI neukima objasni kako zapad funkcionise?

Back