I Miškoviću subvencije za hotel: Država daje 17,1 milion evra za Interkontinental

stugots

Čovek
Poruka
37.352
Ministarstvo privrede odobrilo je 17.085.759 evra kompaniji Delta Real Estate Miroslava Miškovića i to za realizaciju projekta izgradnje i opremanje hotela "Interkontinental" u okviru kompleksa Delta Distrikt u Bloku 20 na Novom Beogradu.
https://nova.rs/vesti/biznis/i-miskovicu-subvencije-za-hotel-za-interkontinental/

Živo me zanima kako pristaše Vučića objašnjavaju sebi da je nekada Vučić hapsio Miškovića, a sad mu daje pare za izgradnju hotela.

Šalim se, ne zanima me. Samo želim da to vide.

Hapsio je Miskovica radi politickih poena kod bezubih.

Tadic je to opisao nedavno u gostovanju na KTV. Hapsen je bez dokaza i znali su da ce morati platiti odstetu ali su isli na popularizaciju Vucica.

Na odštetu će da dobije sveukupno preko 40 miliona evra.

Još jedan poklon od Vučića
:bravo:

U diktaturama nema "tajkuna kriminalaca" i "tajkuna poštenjaka". Postoje samo poslušni i neposlušni.

Kad nisi poslušan: hapse te pred kamerama, pune naslovne strane, "borba protiv korupcije", lisice, spektakl.
Kad postaneš poslušan: dobiješ subvencije, državne pare, projekte, povlastice i osmeh sa vrha vlasti.

Mišković nije "rehabilitovan", on je prešao u sistem.

Nekad je bio odmetnuti tajkun, danas je korisni tajkun. Razlika je samo u tome kome se javlja na telefon.

Država Srbija dužna je da poznatom biznismenu Miroslavu Miškoviću i njegovom sinu Marku, kojima je bilo suđeno u Specijalnom sudu, ali su oslobođeni, isplati 30 miliona evra, piše list Nova.​

Država=poreski obveznici tj. svi mi plaćamo to što ga je sisolini iskoristio u predizbornoj kampanji kao upecanog soma sve je bila samo predstava kao i uvek

U diktaturama nema "tajkuna kriminalaca" i "tajkuna poštenjaka". Postoje samo poslušni i neposlušni.

Kad nisi poslušan: hapse te pred kamerama, pune naslovne strane, "borba protiv korupcije", lisice, spektakl.
Kad postaneš poslušan: dobiješ subvencije, državne pare, projekte, povlastice i osmeh sa vrha vlasti.

Mišković nije "rehabilitovan", on je prešao u sistem.

Nekad je bio odmetnuti tajkun, danas je korisni tajkun. Razlika je samo u tome kome se javlja na telefon.

Никад од није био "одметнут".

Читава та представа је од почетка сценарио, и договор.

Ministarstvo privrede odobrilo je 17.085.759 evra kompaniji Delta Real Estate Miroslava Miškovića i to za realizaciju projekta izgradnje i opremanje hotela "Interkontinental" u okviru kompleksa Delta Distrikt u Bloku 20 na Novom Beogradu.
https://nova.rs/vesti/biznis/i-miskovicu-subvencije-za-hotel-za-interkontinental/

Živo me zanima kako pristaše Vučića objašnjavaju sebi da je nekada Vučić hapsio Miškovića, a sad mu daje pare za izgradnju hotela.

covek ima pare koje zeli da ulozi u Srbiju. sta je problem?

Imaju oči, ali ne vide.
Plaćeni su za to.
Mene zanima...zar je Miškoviću malo onih 32.000.000 evra odštete, koju mu je Vučić isplatio iz našeg džepa, zbog bespravnog hapšenja u svrhu političke promocije?

ovaj podatak jedino da si izvuko iz buljsona. drugog objasnjenja nema :hahaha1:
Država Srbija dužna je da poznatom biznismenu Miroslavu Miškoviću i njegovom sinu Marku, kojima je bilo suđeno u Specijalnom sudu, ali su oslobođeni, isplati 30 miliona evra.
Kako navodi list Nova, pred Međunarodnim centrom za rešavanje investicionih sporova Svetske banke (ICSID), poznatim kao Vašingtonska arbitraža, država Srbija je izgubila spor od firme "Mera invest", u vlasništvu Marka Miškovića.

Никад од није био "одметнут".

Читава та представа је од почетка сценарио, и договор.
pa da, i jos se smeju celoj srbiji dok se tale pola-pola
em od sudskog poravnanja, em sad od interkontija
30+17 dosta je to miliona da se podele, samo somovi misle da je sve otislo miskovicu, a da se aljek nije omastio, ... ala je namagarcio srbe opet siftar cipuljicki.... za izneverovati

jel znaju botovi koliko je to miliona u sendvicima?

pa da, i jos se smeju celoj srbiji dok se tale pola-pola
em od sudskog poravnanja, em sad od interkontija
30+17 dosta je to miliona da se podele, samo somovi misle da je sve otislo miskovicu, a da se aljek nije omastio, ... ala je namagarcio srbe opet siftar cipuljicki.... za izneverovati

jel znaju botovi koliko je to miliona u sendvicima?

Наравно да знају.

Back