I mi cure prstić za utrku imamo!

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znas kakve mi se kite nude..ozenjenih, ocajnika i alkoholicara, mislim sta devojka danas da radi kad je izbor stvarno ocajan..Tipovi su prsli skroz, sa ozenjenima stvarno ne mogu da se petljam, ocajnike ne zelim da slusam, imam pametnija posla, alkosima je bitnije da ordiniraju za sankom nego da provedu vreme sa cicom...mislim nisam ocajna, samo malo besna...da ima i kategorija klinaca, oni prcnu jednom, posle se i ne javljaju...Zato sam digla ruke od svega, a medj noge guram sticpr...

hulahopka:
Znas kakve mi se kite nude..ozenjenih, ocajnika i alkoholicara, mislim sta devojka danas da radi kad je izbor stvarno ocajan..Tipovi su prsli skroz, sa ozenjenima stvarno ne mogu da se petljam, ocajnike ne zelim da slusam, imam pametnija posla, alkosima je bitnije da ordiniraju za sankom nego da provedu vreme sa cicom...mislim nisam ocajna, samo malo besna...da ima i kategorija klinaca, oni prcnu jednom, posle se i ne javljaju...Zato sam digla ruke od svega, a medj noge guram sticpr...

Mozda da poradis na izgledu pa te nece startovati samo klosari, pa ces da vidis da tipovi nisu prsli, nego su samo tebe zaobilazili....

bobba:
:D I mi cure prstić za utrku imamo!
p.gif
0002003v.jpg

[font=Verdana,Arial]Krastavac (lat. cucumis sativus) - jestiva jednogodišnja zeljasta biljka petorežnjastih listova i valjkastog ploda, pomaže u liječenju bolesti želuca i crijeva, kožnih upala, svraba, osipa, čireva i vanjskih hemoroida[/font]
p.gif
p.gif
Dečki iz razreda ne dolaze u obzir ni za što, ali kad se na vratima pojavi novi te mladi profesor likovnog - trk doma

Frajeri ozbiljno misle da je drkanje olimpijska disciplina, ali jednom kad spoznaju svu raznolikost ženskog masturbiranja, spoznat će i svoju stvarnu svrhu: muškarci nisu ženama ništa više nego stalak za kitu. Eto, sad znate i to.

ps

hehe sad bas ovo nadjoh pa rekoh da ja ovde to lepo pitam
sta ovi nasi muski vele o ovome CINU

jel'?

samo sam pitala :oops:

Bože, bože,
ŠTA SVE ŽENSKO MOŽE!

Back